Idem kupovať moto-kto pomôže?
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Idem kupovať moto-kto pomôže?
- Toto téma obsahuje 19 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 rokmi, 3 mesiacmi od
Xmen.
-
AutorPríspevky
-
5. decembra 2006 o 20:09 #70468
kingkong
Účastník (Participant)Vazeni! Velmi si cenim vasu ochotu pomoct. Som rad, ze je tu tolko ludi ochotnych pomoct. Vratil sa mi jeden velmi dobry kamarat domov, a on jazdi uz dlhucke roky a taku moto pozna, tak pojde ju so mnou kuknut. Vam zatial dakujem za ochotu a mate to u mna 😉 kdyby neco. Verim, ze sa na jar spolu uvidime na cestach 🙂
8. decembra 2006 o 15:28 #70469Lorenzo
Účastník (Participant)Thundercat je dobrá motorka, a motory sú vydarené, patrí medzi naj čo sa Yamahe kedy podarilo. Fazer s tým motorom je ozaj dobrá voľba, môžem len potvrdiť vyjadrenie yagizi.
13. decembra 2006 o 8:55 #70470kingkong
Účastník (Participant)Hmm, znova sa prihovaram. S tym kamosom to nevyslo. Malo to viacej dovodov, ale vysledok je ten, ze moto sme kuknut neboli 😠 . Takze ti, ktori ste sa ponukli, v blizkej dobe sa Vam ozvem. Dufam, ze ponuky stale platia 😉
13. decembra 2006 o 8:56 #70471cbr900
Účastník (Participant)kingkong kým to nie je ponuka na sobáš, tak to je v pohode 😀
4. januára 2007 o 17:35 #70472Xmen
Účastník (Participant)cavte…
mam prosbu: chcem kupit nejake enduro s ktorym by som si uzil v terene kopec srandy,ale zase by som mohol v pohode jazdit aj na ceste a aj kratsie vylety…mal som XT600 rocnik 91,ale to bolo velmi tazke…uvazoval som o suzuki dr Z 400S,ale tolko prachov nemam…ma niekto skusenosti s DR350???
priblizne rocnik 97…hlavne motor ci je spolahlivy -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji