Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Jeseň
CBR900 ano spominam aj ja. Odmietli ste WEWIN paplon 😁 Ale vtedy bola ozaj riadna kosa, neboli nasledky ?? Dik za upozornenie, vykonam !!! 😉
Casperr nebola kosa?? no tak tomu ver že bola KURVA kosa 😟 … v živote som tak nevymrzol a čudoval som sa Pume, že to vydržala…ja som bol naobliekaný (aj futro), ale ona nie 😠 … následky?? boli…prechladli sme, ale aj vyliečili sa z toho 😉
😁 Chlapi,už balim veci do tankvaku 😁
Cbr900:nemusíš presedlávať.Neverím že by si si to v takomto počasí rúbal viac ako 130 a tolko bych za tebou ešte stíhal…Však vyčkaj do jari,dohodneme si nejaký väčší výjazd,nie len také obhliadky dávno známych miest ako ja teraz robím.Dáme do kopy tlupu chlapov,zbalíme si pasy a zubnú niť a hor sa k moru. 😉
Sani je som si to vychutnal v prírode pekne priamo pri zdroji tej krásy. A ku tomu vybehovaniu z vedlajších ciest mi vybehujú epileptickí cyklisti 😁
kxbibo, cyklistov nerátam, závidím im, že robia pre svoje zdravie pohybom viac, než ja. Takže aby som nebol nasra … , včera bol nebezpečný len 1 plecháč.
Ale všimol som si (!!!!!!!!!! a ďalší jesenný prvok !!!!!!!) traktory, ktoré podľa môjho názoru majú za úlohu robiť prachové zóny, kde sa jazdí naslepo. Tento adrenalínový prvok niekto objednal ?
reed … neveril by si, ale ja som si jesennú vychádzku vychutnal na bicykli 🙂 … rýchlosť u mňa výrazne klesla, ale o to som mal večer krajší pocit 😁 … to zahraničie by sme mohli nejako poriešiť 🙂
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |