Lavórové fórum
- This topic has 94 odpovedí, 21 hlasov, and was last updated pred 15 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Lavórové fórum
Co je to ten lavor? 😶
sothar no to víš, Furby to spravil za 2 mesáce a nie za 2 roky… 😉
Ty kokos Furby ty si TURBO hovado!!! 😀 😀 😀 😀 ze preco si z neho robia pi.u..? lebo je organ ktory tam patri 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
No chlapcekovia a slecny 😀 Vela tu nepisem. eXeBaT 😛 Ale toto je sila! Co sa to tu deje??? 😶 😶 😶
No co, aspon sa tu cez zimu udrzuje daka forma zivota… Aj ked nie velmi sofistikovana. 😇 😇 😇
Furby kua Furboš a my prečo nemáme vlastné fóóóórum??? Asi sme málo na chate 😀 😀 😀
Mimochodom aj tých,ktorých Ježiš nemiluje mám ja rád takže klídek 😁 😁 😁
To čo je toto???? 😶
Už si pripadám jak na Motoride, sorry 🙄
Ja som tolerantný človek, tolerujem farbu pleti aj sexualnu orientaciu aj slobodu vierovyznania ale toto priatelia nieeeee 😶
Heavy, bracho čo s tým spravíme, veď s tým sa ani nedá bojovať, s toľkou odbornosťou.
Jedine čo ma napadá je takýto výraz tváre 😶 😶 😶 😶 a nemý úžas 😶 😶 😶
racer8 už ma to nebaví ani nadávať keď je tu cenzúra… 😁
Xmen ale s Ogarom sa tak nezabavíme ako s Lavórom 🙂
amazonka no to je ešte pár príspevkov aj zmazaných… 😉
😀 😀 😀 Exe, ucinnna metoda na dezinfekciu fora? 😁
esteeeeeeee, ja sa chcm este smiat 😁
Furby mali by sme prehodnotiť smerovanie našich životov…Odkial vlastne sme??? Kam spejeme??? Načo sme tu??? 😀 😀 😀
A potom príde jeden Exe a spustí tu takúto lavínu a ja som sa skoro zje…bááál zo stoličky keď som začal čítať 😀 😀 😀
Aspon na nieco to malo ucel 🙂 tesim sa ze som vas rozveselil, pripadam si ako zabavac. aj ked myslim ze existuju lepsi zabavaci ako som ja 🙂 Neviem ci sa mam ospravedlnit alebo mat radost ze vam to vycarovalo usmev na perach. V kazdom pripade to tu zije a z toho sa tesim. Dnes som si povedal, ze budem troska osobnejsi, takze najdete moju fotosku v mojom profile 🙂 Vsetkym zelam krasny a uspesny den, ovzlast natalke, ktorej drzim palce na tom pohovore ktory prave absolvuje
Xmen akú lavínu lavorovínu 😁
Lavergsx600 ano ano, pobavil si nas uz viac nez dost 😁 ale skus este mne, neznalej, vysvetlit ako je mozne ze ta este po roku trpia v autoskole? 😁 Ak by si chodil na skusky, tak aj uplne tupy dement to na piaty pokus musi urobit. Co ty, ako uspesny podnikatel z neznameho kraja, urcite rozhodne nemozes byt 😇 Ale keby predsa, tak ta uz aj z autoskoly vyhodia, ze si strateny pripad. Takze ktora moznost..? 🙄
draciatko 😀 😀 😀 😀 😀 ja umrem…dnes nerobím…fajront…som sa asi pototo do galot 😀 😀
Xmen ešte neumieraj prišiel by si o srandu 😈
draciatko tiež pravdu tak som poslal zubatú do prrrrrr…. do nedele vydrží 😀 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |