Lavórové fórum
- Toto téma obsahuje 94 odpovedí, 21 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 6 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Lavórové fórum
Lavergsx podloz svoje dristy cinmi tlchuba!
Heavy však ma poznáš… 😈 😈 😈
na pokóju, nechaj žiť! 😀
Lavergsx600
Sľub si dodržal, ďakujem teda za tvoje foto v profile, zajtra ide do tlače na A0 formát. Ale vieš, riaditeľa nerobí oblek. Ani zo mňa umelé kozy neurobili ženskú 😁
Pochopia iba Remaťáci 😀
Profil doplnený, jedna vec mi je jasná, počuj Lavergsx600 takto by to vyzeralo, keby sme sa mi dvaja vydali spolu na prechádzku: [linka]
😀 😀 😀
eXeBaT konečne si si mohol šáhnuť… 😀
Heavy mne nie je jasné ani po tretej borovičke ktorý si akože Ty 😀
Furby 😉 poviem Ti tajomstvo, Tebe po tretej borovičke nie je jasné už vôbec nič… 😀
Heavy no počkať počkať… kto to nariekal naposledy? 😈
Furby 😁 😁 😁 Ak myslíš Montyho silvester, tak to bol Matooo, len nechci vidieť to umývadlo, čo po sebe nechal… 😀 😀 😀 😀
Heavy neee myslel som Teba pri bare 😈 Mataaa som videl v nedeľu ráno a to hovoro samo za seba 😀
Furby 😀 to bolo prechodné obdobie medzi bielym vínom a borovičkou… 😀 😀 😀 😀
PS: Matooo ráno, Matooo na obed, Matooo poobede – vyzeral stále rovnako… 😀
Akože dosť! stačí! šak ma tu je… už sa ani smiať nevládzem, som sa tu po pár dňoch zastavil že len na chvíľočku a idem spať ale toto čo sa tu deje tak to ma dostalo, do posledného príspevku som si prečítal všetky Lavórovice /Lavórové debaty/ a zajtra asi kvôli kŕčom v bruchu nevstanem, naozaj, ale naozaj už dávno som sa tak nepobavil, toto treba archivovať pre ďalšie generácie,
klasik 😀 😀 😀 Možno sa to zapíše do análov histórie… 😁
Heavy to sa tam už zapísalo tuším… ešte tak live a už aj zomrieť môžem 😀 😇
13.1.2008 na čete:
[00:07] Lavergsx600:kxbibo ked v lete po zhliadnuti videa na ktorom zastavim tak ako je znazornene na obrazku uznate ze som neklamal, ospravelnite sa mi, potom aj zvazim ci pridem na nejaku akcosku.
PS:už teraz sa teším 😉
– zhliadnete
– uznáte
– ospravedlníte
– zvážim
– prídem…
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Furby …aj ja sa teším…a tak sa tu spoločne tešíme… 😀
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |