Connect with us

Londýnovica 2008/2009

Domov Diskusné Fóra Zrazy a akcie Londýnovica 2008/2009

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    Heavy
    Účastník (Participant)

Milé Hovadá, po zrelej a náročnej úvahe si dovoľujem predostrieť Vám takýto návrh.

V termíne od 28.12.2008 do 2.1.2009 sa uskutoční Exebatovica-Londýnovica. Ako ste s uvedeného textu určite pochopili, bude sa konať v Londýne – samozrejme , že v Anglicku. Doprava – individuálna, motorky sú vítané. Ubytovanie – individuálne, stany sú nedoporučované.

Bude to potešenie aj pre môj anglický predsedovský klobúk, pretože sa opäť, aspoň na chvíľu vráti na rodnú hrudu. ( to že je Made in China mi vôvec nevadí, tam sa milé moje Hovadá trepať zatiaľ nebudeme – možno časom…)

Ako vyplynulo z jednaní na britskom konzuláte na návštevu Hovád sa teší aj celý anglický dvor a kráľovná predniesla návrh zaradiť Predsedov klobúk medzi korunovačné klenoty. O tomto dáme na mieste hlasovať.

Ďakujem za pozornosť a porozumenie a teším sa na Vašu bohatú účasť.

Kone voz….a začnite si trénovať Fucking horses rebriňák…

Poznámka autora: …tento príspevok a návrh vám predostieram v triezvom stave a nie som ani pod vplyvom iných omamných a návykových látok, teda ak nevadí, že som si zapálil…

Spider
    Účastník (Participant)

…ok,tak ideme,ale iba na motorkach,ked ze sa hlasim ak 1. tak pojdem celu cestu v cele kolony,chytime si kamion ktory pojde 90km/h a hura do sveta P.S Vcera vecer ked som sa vracal zo Svinozrania tak som si hned v Kutoch chytil kamion ale to hovado islo 110 tak som si musl pockat na iny 😠 ,co isiel 95km/h

amazonka
    Účastník (Participant)

milý predseda , ako zástupca monarchie hovád na SK sa hlásim na túto úžasnú akciu. A ako príspevok medzi korunovačné klenoty mojej kolegyne v Anglicku prinesieme s Johnym pravú bošácku slivovicu /účastníci akcií v Nedožeroch vedia o nej svoje…./ 😈 .

Doprava- individuálna mi vyhovuje 🤣 , ubytovanie nemá chybu 😉

voláme si 27.12. o 12,00 😛

S pozdravom Fucking horses rebriňák sa pripájam ku gratuláciám a prajem starej mame všetko najlepšie 👋

Schumacher
    Účastník (Participant)

Uzasne suhlasim a tesim sa zase na uzasnu akciu v London HURA……..

charym
    Účastník (Participant)

Heavy to nemyslis vazne?ked som v uk tak su exebatovky na sk a ked som doma tak to je v uk zelam prijemnu zabavu a stanovanie v hyde parku nedoporucujem .happy holidays

Fucking horses hay-waggon

doctor
    Účastník (Participant)

Blbosť!Preco sa to neurobi niekde v susednom state?Naco to drbat do UK?Podla mna by to bolo lepsie v Brazilii nie?

ZOMBY
    Účastník (Participant)

To je vriti a to ja priletim vtedy na slovensko len!

Heavy
    Účastník (Participant)

OK je to proste tak, EXEbatovica-Londýnovica je vyhlásená, kto tam chce a môže byť tak tam proste bude a kto nie, tak sa nič nedeje a uvidíme sa na ďalších EXEbatoviciach a Motopárkoch… 😘 😁

Hovadá na hrad 😈 😇

doctor
    Účastník (Participant)

Este chorvatsko som pochopil lebo sme sadli na motorku a sli sme.ale co v UK a preco vlastne UK?daj nejake rozumne vysvetlenie!

Matooo
    Účastník (Participant)

doctor ty si este nikdy nevidel podgurazene "hovada" niekde vreskajuce na slovensku povodom z GB? 😶 Predseda bud chce zapadnut medzi svojimi a stratit sa v dave alebo im ten bordel co robia u nas trojnasobne vratit 😉

Matooo
    Účastník (Participant)

….alebo im len chce ten bordel…, pardón

ZOMBY
    Účastník (Participant)

Chcete nasrat boha dazda v UK potom vam bude j**t dazdom na slovensku celu sezonu ehhe

Heavy
    Účastník (Participant)

doctor Este chorvatsko som pochopil lebo sme sadli na motorku a sli sme.ale co v UK a preco vlastne UK?daj nejake rozumne vysvetlenie!

Rozumné vysvetlenie? Od Hovada? 😀 😀 😀

Pýtaš sa prečo? A prečo nie? 😈

Jasne, že táto akcia nebude mať takú účasť, ako tie na rodnej hrude, ale to nie je o kvantite… 😘 A na druhú stranu pamätám si aj motopárky v TN kde sme sa zišli celkovo šiesti a bolo dobre… 😇 Budem sa opakovať, ale napíšem to znova – EXEbatovica-Londýnovica je vyhlásená, kto tam chce a môže byť tak tam proste bude a kto nie, tak sa nič nedeje a uvidíme sa na ďalších EXEbatoviciach a Motopárkoch. Nápad je to Hovadský… 🙄 to potvrdzujem, ale tak sme Hovadá alebo nie? 😉

Schumacher
    Účastník (Participant)

To bude uzasne a ucast potvrdzujem na 100%

MartineR
    Účastník (Participant)

Heavy najsamlepsi a najsamhovadskejsi napad tejto sezony.

prihlasujem sa bez vyhrad v pocte 2 ks hovad + blizsie nespecifikovany pocet flias domaceho oneho …

konéééééééé voz !!

.

.

.

.

.

.pardon.

.

.

.

.

.

fucking horses rebriňááááááááááák

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri