Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Londýnovica 2008/2009
Nie zly napad hovadááá 😉 😈
Ja som este onen ani nebol tam v tom londone 😎
Tak prijemnu zabavu!
doctor – doctorko móóój pekný, sú to ešte dva mesiace času a Londýn je zaujímavý… Ak sa to podarí, vidíme sa na Montyho silvestri v novembri. To bude Hovadsky dobrá akcia ako minulý rok 😈
A sarkazmus v tomto prípade nie je namieste – nie je to práve klasická EXEbatovica, ale KUA veď o tom to je… 😉 😁 😘 Hovadá nie sú len o motorkách a zažili sme za tie tri roky už kadečo – a to je dôvod prečo do toho ísť 😇 A ešte jeden vážny argument – je to posolstvo hovád, ktoré budeme v GB šíriť, nepoteší Ťa keď naučíme nejakých Anglánov piť borovičku? Ber to ako šírenie osvety… 🙂
predseda múdro vraviš, lepšie by som to ani ja nenapísala 🙂
Veru tak to bolo pekne napisane PREDSEDA 🙂 🙂 Ideme posolstvovat do UK
… a ja ze im ideme vratit tie ogrcane namestia a sprznene lolitky …
😈 😈 😈
MartineR ty by si len prznil a sexoval myslis aj na nieco ine ako na jebacku … 🤐 pardon sex s lolitkami nespecifikovaneho oneho naroda cize cisty misung co sa vyskytuje v UK
italofighter čo myslíš, myslím ? 😈
MartineR ????????? 😶
Nesúhlasím, nadrbať sa môžem aj na rodnej hrude 😟
AMIS nie je bohapustá nadrbávka na rodnej hrude ako hovadská nadrbávko v londonovi 😈
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |