Malokarpatské stretnutie Hovád
- This topic has 86 odpovedí, 33 hlasov, and was last updated pred 15 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Malokarpatské stretnutie Hovád
No akurat ten vikend ja ATAD na peresi, tak budem tam. 😇 Ale zelam hovadsku zabavu! 😈 🤣 👋
bacaono kasli na peres ten mas za domom xixixixxi
Hlásime účasť 🙂
Janka a Janko 👋
A mozem aj ja prist?ak bude zaco 😁 a nacom 😁 🤣
Silwestrik 🙂 Samozrejme, každé Hovado je vítané. 👋
Vierka len uz doriesit zaco 😁 a uvidime 🙂 hmmm….
Lebo tento genialny socialny stat mysli aj na tych co chodili do skoly pocitvo, pri nehode sa im stal uraz su uz skoro rok PN a nemaju narok ani na cent od statu….
Hovadká moje prajem príjemnú zábavu…. nám to akosi nevydá tak sa zabavte aj za nás 😉 😘
blueeyes a prečo nie, čo ešte bifľuješ?
Silwestrik sociálna vláda – sociálny štát 😘
Vierka jak to vyzera predbezne z ucastou a naplnenostou chaty treba nejake objednavky? ci staci aj v den prichodu sa zahlasit na ubytko?
blueeyes uz si magor, uz si mozes odychnut 😁
😉 Takže – nové informácie priamo od chatárky: v sobotu ráno im odchádzajú hostia, čiže potrebujú poupratovať izby. Ak si niekto potrebuje odložiť nejaké veci, tak priamo v spoločenskej miestnosti- apartmány budú k dispozícii až po výjazde, a tiež stravu budeme mať až po návrate z výjazdu. Chatárka chce odo mňa aspoň približný počet miest na spanie a stravu, tak sa to pokúsim do soboty nejako zosumarizovať. Cena za noc na osobu je 12,-EUR. Celá chata bude len pre nás – Hovadá a na večer chatár pre nás pripraví grilovance. Aj raňajky budú. Čapuje sa kofola a pivo, alkoholické nápoje rôzneho druhu. 🙄 Ak má niekto nejaké otázky – sem s nimi.
Aj Mirko by rad prisiel ak sa nestane niečo neočakavane 🙂
mirolc 👋 Tešíme sa na Teba!
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |