Malokarpatské stretnutie Hovád
- Toto téma obsahuje 86 odpovedí, 33 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Malokarpatské stretnutie Hovád
🤣 Samozrejme, veď tam budú len samé slušné Hovadá 😈
Vierka, Rowla s ľadvinkou daj kľudne k nám, my s Jankom sme najtichšie hovadá a oni sú na nás zvyknutí 🙂 😉
Nazdar AMIS, 👋 ,o čo ide? 😎
Aj ja aj jaaaaaaaaaaaaaa aj jaaaaaaaaaaaaaa predbežne hlásim príchod ak dožijem..xixixix 😇 😈
Sakra, tolko hovad pokopa a ja tam chcem prist s 11 mesacnym babom. To asi nebude dobre, ved nam ho celeho zhovadite 😉
Hoviadka božie, prídeme Vás pozrieť v sobotu okolo 10h.Norbi a Katka 👋 👋 👋
Hehe SUPEEER! Zapĺňa sa nám to samými Hovadkami 🙄
Kedy mame prist? V piatok vecer, alebo v sobotu poobede – aby sme tam niekoho nasli?
milan3232 Akcia je zo soboty na nedeľu – v piatok večer tam nájdeš 50 Poliakov. Ak ich nechceš vidieť – ale ktovie, možno nejaké pekné Poľky… 😀 – tak my sa stretávame až v sobotu od 10-tej ráno. Potom okolo 13-tej ideme na výjazd, asi o 15-tej sa vrátime. Nechceme dlhý výjazd, nech sa môžeme aj zabaviť a pokecať si aj s tými, ktorí neprídu na motorkách. 😘
Vierka – dáka navigácia kde v Modre to mámhľadať je ? Bo ja sa stratím vždy a všade..xixix
MioK V Modre odbočíš na Harmóniu – a i deš stále smerom hore na Zochovu chatu – Piesok, keď zbadáš Zochovu chatu – je v prestavbe – ale je pri nej veľké parkovisko, ideš stále smerom hore akoby na hvezdáreň, asi po 600 metroch je Chata Plus. Majú označenie na strome, a ja sa to budem snažiť dovtedy označiť stužkami – O.K.? Aby náhodou nejaké Hovadko nezblúdilo… 🤣
Ok, Vierka, diky, prideme v sobotu poobede aj s mrnusom 🙂
Mimochodom nemáte niekto navyše jeden odznak z Taxíkovice v Nedožeroch? Mal som dva a stratil som ich… x 😟
Kdo si ma nájdze po cesce tak mu to možná ukážem, včul to znám a trafím tam aj na táčkach ze šenku 😁
V sobotu navečer by sme sa na Vás radi prišli pozrieť – máme abstinenčné príznaky. 🙂
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |