Malokarpatské stretnutie Hovád
- This topic has 86 odpovedí, 33 hlasov, and was last updated pred 15 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Malokarpatské stretnutie Hovád
chnypa 😀
Kua,,ale ja nejsom isty…stale neje financna otazka vyriesena…cize je o otazne,,,az v sobotu sa uvidi 🙁
Hovadka moje…už aj viete kade sa pôjdete previezť?…alebo len tak kam vás dialkové zavedú…chcel by som vás zasa vidieť všetkých pokope…aspon na chvíľu
…no a opäť mi motorkári doyebú sobotu – ako keď koneééé voz… 😈 😁
Bubo ja mám nejaké, ktoré by som ti mohla venovať náčelník 😎
forel 😀 Asi pôjdeme cez Babu na Záhorie, popri Karpatoch za Plavecké Podhradie, tam odbočka vľavo cez vojenské lesy a cez Dojč na Senicu, Jablonicu, Trstín naspäť do Modry. 🙄 Pokiaľ sa ináč nezvrhne… 😇
Ja skor nepridem ako pridem. 😕 A to som sa tešil už mesiac 😠 . Prajem prijemnu zabavu a snad coskoro 👋
mirolc 😠
Tak je to dohodnuté a uzavreté…o 10:00 vyrážame s italom z Nitry smer Nové Zámky pre moju drahú polovičku smer Modra….ak by sa chcel niekto pridať budeme radi /0905 560 292/
Heavy…ty už by si niekedy mohol zavítať do Nitry 👋 👋 👋
Tak nik nejde zo sturca tam po jazde za zosnulych?? 🙄
U nas nastal dnes zdravotny problem 😟 ak sa zdrevie nevrati velmi neradi sa budeme musiet liecit takze vyzera to ze neprideme 😟
Lanie díky, už sú na mojej hrudy…
Supis, az na nadrbanu zakaznicky orientovanu obsluhu … 😁
🙂 Ďakujem všetkým milým Hovadkám 🤣 za hojnú účasť a dobrú zábavu, ktorú spôsobili 😘 Šani chcel vložiť nejaké fotky, ale sa mu to nepodarilo – možno zajtra. 😈
Hovada a to nikto ini nefotil? Alebo fotky so znova nepublikovatelne? 😁 🤐 😉
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |