Malokarpatské stretnutie Hovád
- This topic has 86 odpovedí, 33 hlasov, and was last updated pred 15 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Malokarpatské stretnutie Hovád
Matooo no ak bude cas tak nieco pridam aj ja
Zacem foto, vse jasno 😀
Vierka dakujem vam za super akciu, sanimu za super vyjazd, ilicovi za super vinko, pogickovi, ze ma nim nalievala a vsetkym zelam svetovy mier 😁
malymirec aj ty si finalistka sutaze krasy miss, lets dance…., hodil niekto ticku? 😁 😁 😈
malymirec 😁
Dakujem všetkým zúčastneným,takto si predstavujem hovadskú sobotu….výjazd mal všetko čo mal mať,aj večer bol ako sa patrí a vôbec mi nechýbali nadrbaní motorkári gumujúci medzi stolmi……veľký palec hore šanimu a vierke za super nápad 👋 👋 👋 👋
Aj my dakujeme za vybornu akciu 👋
Boha, ale dobre bolo… 🙂 Už sa teším na ďalšiu akciu. 😉
Dobre bolo super partia ludi super zabava tesim sa na najblizsiu akciu
Ano ano hoviadka bolo super vďaka organizátorom aj za žlté stužky bo inak by som netrafila:o))
Už sa na vás všetkých teším nabudúce 😇 😈
Nejaké nedožery-brezany??? 🙄
My sme prisli iba na chvilu s malym loptoškom, ale boli sme velmi radi, ze sme sa s vami stretli. Odkedy sa narodil maly Milanko 32323 🙂 nemame moc prilezitosti si spolu niekam vyrazit a daleko uz vobec nie.
drzte sa 👋
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |