Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Motorka zo zahranicia
Mysliš že v TT choppers by nevedeli poradiť aj oni dovažaju odniekial tie HD a pochybujem, že z Činy a HD 883 stoji okolo 290 000 a asi sa im to polati doviezť lebo inak by to asi nerobili 😁
Mňa by napríklad zaujímalo, ako by sa dala čínska motorka doviesť priamo z Číny. A nielen doviezť, ale aj prihlásiť…TAK!
Ktovie ako to prihlásil tento [linka] či aj on musel "túrovať" motorku aj ked to nie je z Ameriky
Heavy kym by si to doviezol a prihlasil tak by sa ti aj oci zosikmili 😀 😀 😀
racer8 zas si na INT? Bol si sa vozit? Dnes bol super cas…. Vyjazdil som celu nadrz a zabil straaasne mnozstvo musiek…. 😁 😁 😁
kankoXF nie dnes som sa venoval mojej drahej ako poctivy partner 😉 a davaj pozor co pises lebo sloboda zvierat zakaze motorkarov 😁 😁 😁
kramos 😁 – ako vždy – s veľkým krikom zrušia určité poplatky (že to bude lacnejšie) a potom v tichosti a nenápadne pribudnú nejaké iné poplatky (najlepšie na poplatkoch sú ich názvy a zdôvodnenia, že za akým účelom to musí byť) – toto ma vždy pobaví.
Heavy Nejde o poplatky, ide o spôsob prihlasovania. Hlavný rozdiel je v zrušení COC- znamená to, že sa dajú doviezť aj staršie vozidlá.
Zomby… vraj su v USA lacne jogurty zistoval som ako sa to dovaza.. nasiel som chlapika co to vozi s prahy.. najskor to musi prihlasit v cechach potom sa to da aj u nas odtial …
Doveziem akukolvek motorku z anglicka,pozri si ukbike.co.uk,adtreder.co.uk autotreder.co.uk,zadaj si post kode mk88ee,to je moj najdes si motorku aku mas zaujem mne zaplatis za sprostretkovanie 20tis.dovoz doprava ta vyjde asi od kila 1 libra motorky.
Moto z Anglicka! Ale vsak tam sa jazdi vlavo. Bude to mat naopak rajdy… 😀 😁 😈
kankoXF robis si srandu, ale u niektorych moto je problem so svetlom (vsimni si, ako tvoje svetlo viac osvetluje krajnicu na pravej strane – tak anglicke svetlo osvetluje lavu stranu, cize protismer a neprejdes STK) 😉
MartineR moje svetlo ak idem na 5tke pod 3500 ot/min tak sa trasie a osvetluje sirinumarinu vsetko na okoli. No vies jednobuch 650tka. Cele svetlo a ja sme vytraseny smerom hore a dolu. To znamena ze mozem jazdit aj SK aj GB. 😁 🤣
Ty sa trasies na tom boxeri do stran. Zlava doprava a zas a zas. To znamena, ze nemozes jazdit ani na SK ani v GB. A do kopca tiez nechod…….. 😈 😈 😈 👋
kankoXF aj mne to trasie tak ,že mi všetci vravia prečo furt blikám 😁(Introš 1500 )anoro dajú sa v Anglicku zohnať ešte dáke zachovalé Nortony za primeranú cenu? Ročník.asi 60-70?
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |