"nedorozumenie a omyl od Awiu"
- Toto téma obsahuje 465 odpovedí, 51 hlasov, a bola naposledny upravená pred 8 rokmi, 5 mesiacmi od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › "nedorozumenie a omyl od Awiu"
Yaszné, Papi píše polo.pate……..má to šeccko f pólke paty. 🤣 🤣 🤣
Nie je každý členom mensy. Musia byť aj menej chápaví…
A keď púšťate maďarské filmy – už som total debil… 😟
… jááááj, do riti, až teraz mi zaplo …
… jééééj, už konečne chápem … 😶 😶 😶
Bopsik, ja nepúšťam žiadne filmy, to tí geriatrickí dentisti (ire…) 😈
Ani jeden z nich totiž nie je Maďar, oni môžu… 😈 😈 😈
Ja ich občas upozorním, lebo plebs väčšinou nadáva etnických… 👋
Tak si to vybav s nimi, hybaj ho do ringu… 🤣
Začni im pišať anglicky, uvidíš, jak ostanú ticho. 🤣
Stačí rusnacky… 😀
Anglicky neviem ani ja, aj keď sa snažím…
… ja mám taký blbý zvyk, keď neviem, tak sa opýtam… a pýtam sa furt… 😁
Vieš čo je irö-dentista (spisoivateľ-zubár) 😀
Bopsik, pusti nejaky rusnacky Orión alebo aspon špióna cez kábel… 😁 😁
Mikulec píše záhorácky
castro – východniarsky
yoffo – európsky s výraznou dávkou poľ-štiny
ivan mládek univerzálnou slovanštinou:
[linka]
Bopsík – 😁 😁 😁 👍 👍 👍
Ženské prirodzenie (po našom Renault) sa volá tiež Fuzaňa – lebo má fúzy.
No a tiež sa volá Mazaňa – ale nie preto že maže, ale podľa tej pesničky:
"A ja ju, a ja ju, nelapaj ma za ňu…" 😀
dnes som náhodou natrafil na horeuvedený blog a zamyslel som sa čo mi to len pripomína…?? ako som sa jedného nemohol prihlásiť a vyjadriť svoj názor na inom motofóre (a celé moje konto bolo zmazané, na emailový dotaz nikto nereagoval)…do dnes neviem prečo…ale už ma to ani netrápi…ak potrebujem diskutujem tu….prajem všetkým pekný deň….
Teraz som zistil že tento rok cez sviatky nie je zablokovaná možnosť pridávania príspevkov – čože sa to deje že by nejaký prevrat 😈
Už sú tam len poslušnýawiaverný,alebo žeby už len sám avia? 😁
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |