Connect with us

"nedorozumenie a omyl od Awiu"

Domov Diskusné Fóra Kaviareň "nedorozumenie a omyl od Awiu"

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 151 až 165 (z celkového počtu 466 )
  • Autor
    prdlafka
    Účastník (Participant)

No, vidim, ze sa tu mocu aj taki, ktori pisu aj sem, aj tam…nehoraznost takto curat na dve strany, sak bud tu, alebo tam nie? s takymi sa budeme musiet velmi rychlo vysporiadat…

a vyhovorky typu, ja som agent a chodim to tam potajomky rozkladat neprejdu, my mame vlastnu tajnu sluzbu, vsetko je spisane, dohodnute a podobne…

bolo naaaas jedenaaast, uz naaas je len desaaaat…

😎

prdlafka
    Účastník (Participant)

A je to pekny blbec (vacsi, alebo mensi, ako ja), sudim z napisaneho, sem tam mrknem…

BacilBA
    Účastník (Participant)

Už nie je ani na čo mrknúť, akákoľvek obhajoba je nekompromisnew zmazaná. 🤐

Tatoska
    Účastník (Participant)

Čo sa divíš? konc jak Kača na Fb 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Každý kohútik je kráľom na svojom smetisku – a je vždy na nás, sliepočkach, od koho sa necháme trtkať… 😁

Slon
    Účastník (Participant)

Už sa téma na mr zázračne vrátila z dovolenky 😁  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Nedorozumenie a omyl? No ano.
    Krása, tá anketa:

V ankete Cestopis roka 2013 vyberáte cestopis, ktorý vás v roku 2013 najviac zaujal. Nominované budú výtvory všetkých členov Motoride klubu, ktorí sa v minulom roku rozhodli podeliť s ostatnými o ich zážitky z kľukatých ciest z celého sveta a nenosiť ich len vo svojej hlave. Niektoré z nich sú skutočne špičkové a je hriech si ich neprečítať.

Zo zaradených cestopisov:

10.01.2014 – matus Čitatelia: 2274 [Mototuristika – Ázia – Cestopis]

21-dňová cesta okolo Ománu – začína 12. 1. 2014

O Ománe sme často snívali, občas teoretizovali nad možnosťami, a ani neviem presne ako sa to celé vykryštalizovalo a v Októbri sme naložili pripravené motorky do požičaného Sprintera, aby odplávali smer Omán.
    A tak 12. januára ráno začíname v Muškate taký náš Dakar – našu 21 dňovú cestu okolo Ománu. Čo nás tam čaká?

Síce tú cestu nesledujem, ale sa mi zdá, že tá cesta má končiť okolo 12+21=33, teda niekedy v týchto dňoch. Musím však vyhladať ten cestopis, lebo ten bol pravdepodobne pridaný už vlani… 😈
    Ale po určitých peripetiách je už na mr demokracia nekonečná, v ostatných veciach neoblomný Awia aj po upozornení na pravdepodobný omyl to nechá na čitateľov… Fakt asi ani zaboha sa nemýli, nikdy… 😈

eXeBaT, ak chceš, môžeš tento môj „ilustračný obrázok“ okamžite vymazať… 😈 

krivoklat
    Účastník (Participant)

Nuž, čo k tomu dodať…..  smutné…..  

tiež si je dobré občas všimnúť tolko proklamované automatické mazanie diskusií v offtopic, ktorými tak často niekto vysvetľoval mazanie nepohodlných diskusií…..  ešte dnes tam svieti diskusia z  28.12……

asi sa ten automat nejako záhadne pokazil….  🙁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Offtopic (?):
    Na nemenovanom, raketovom novom serveri som sa zas práve dozvedel, že kórejský Daelim VJF 250 je štvorvalec a Daystar (neuvedený typ, ale podľa fotky VL 250 FI) je detto štvorvalec. Uvádza to nejaký znalec Víťa…
    Nič nového pod slnkom, nekupujte, vydržte… Obe sú jednovalce. 
    Len sa popod fúzikmi usmievam, že žiadne, ani prísnejšie  podmienky registrácie nezaručujú nič

eXeBaT, aj toto pokojne vymaž… nič sa nedeje.

krivoklat
    Účastník (Participant)

Ved Papi, pod nám tam dávať na takéto prechmaty pozor……  skús ešte raz tú registráciu, vidíš, že tam chýbaš…..

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Krivoklat:

Prd. Iniciatívny blbec nikde nechýba.

Ale keď už, neverte „historikovi“ Gilbertovi, že „kompletný motor“ tej trojkolky je z 555, lebo z 555 je len karburátor a max. tak valec…
    A vinom článku zase…

😈  No, nič, všade sú prešlapy a medzi slepými je jednooký kráľom…

O nič vlastne nejde, ale je toho veľa, všade – a jedno som sa naučil: úroveň serveru nevylepšuje ten, kto upozorní na chyby. Ten to kazí a každý naňho nadáva. Fakty nikoho nezaujímajú, len pekný obraz s jeleňmi pri jazierku v lese. To sa kupuje, nie?  😁

Nie, žiadnu funkciu nikde nechcem, ani nikomu nezávidím.
    Ale vrták teda som, to hej… 😈 

krivoklat
    Účastník (Participant)

Papi, ved funkciu Ti nikto nedáva, len robotu, a aj to nezaplatenú….  🙂 a ver, že sú ľudia, ktorí ocenia aj Tvoje znalosti….  nie len jeleňa pri jazierku

a si predstav, tú slastnú predstavu, zavŕtať si priamo na mieste činu…..  lebo takto vzdialene to určite nie je úplne ono…. 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ja som zavrtal už aj tu (napr. za fotku starého typu CBF 1000 v katalógu Magazínu aj konkurenčného Sveta), ale žiadna Damoklova meč neobmedzí počet prešľapov. Treba ich však riešiť, veľa mladých či „nových“ na podobných serveroch získáva základy – tak nie je jedno, čo sa im podsúva. V ich záujme sa občas  vo mne ozve nejaký čert a trepnem dačo… Ale je to len mizerné percento príležitostí, ja si myslím práve, že sa ovládam excelentne. 😁

Asi mám výbornú pamäť, Alzheimer bude pre mňa (a pre moje okolie) vykúpením… 😈

krivoklat
    Účastník (Participant)

žiadna Damoklova meč neobmedzí počet prešľapov. Treba ich však riešiť, veľa mladých či „nových“ na podobných serveroch získáva základy – tak nie je jedno, čo sa im podsúva

toto je pravda a preto, čo robíš, dobre robíš……  ked to niekto nevie oceniť, jeho vec, určite sa nájdu aj ľudia, ktorým to pomôže…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 A máš to tam, čítaj Čendinu…

Aj na serveri o výtvarnom umení (jelene pri jazierku) sa môže napísať, že Mona Lisa od Leonarda je obraz v Alhambre, namaľoval ho Dali a zobrazuje Hannibala v plnej zbroji.
    Veď je to len blog, ktorého podstatu ja nechápem…  😁

A je to… 😉 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 151 až 165 (z celkového počtu 466 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri