Poďte pozrieť Atlantis do nemocnice
- Toto téma obsahuje 20 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 18 rokmi, 1 mesiacom od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Poďte pozrieť Atlantis do nemocnice
Kedze je moja Atlantis v nemocnici (skr koleno) a kedze je teraz vystava motocykel v Ba mnohi z vas budete mat cestu do BA, chcel by som vas poprosit ci by ste niekto isli so mnou v sobotu za nou, ak ju ovsem uz nepustia (dam sem aktualne info) tiez zistim kedy budu cez vikendy navstevne hodiny – urcite by bola rada a prekvapili by sme ju takze ak snou aj niekto budete volat pisat prosim o tomto pomlcte ma to byt prekvapko. Vdaka
Hehe no mozem a v ktorej ze to bude? ja budem v nemocnici asik buduci tyzden v cadci tk ma mozetetez prist pozret i ked nie som taky fesak jako atlantis 😉
Je na antolskej v petržalke. chcel by som tam ist v sobotu s co najviac ľuďmi. podrobnosti dopísem vecer ked mi da vediet
Ja nebudem moct prist ale velmi rada by som…….ale urcite ju odo mna pozdrav…….operovat ju budu az zajtra ci ako,nie??? ……..pozdravujem a prajem skoro uzdravenie 😘
Operovať ju budu zajtra a v sobotu uz chce odtiaľ odist Kiez by ale neviem ci ju tam nenechajú dlhšie tak by som jej chcel spravit radosť
To by sme potom mohli ist aj do rebelu
Snad operacia dopadne dobre a skoro sa uzdravi
atlantis … v živote nič nie je problém … všetko sa dá vyriešiť 2 spôsobmi … ťažšou cestou, alebo tou kratšou ľahšou… jedine zdravotný problém je problém 😠 … viem, aká je to operácia (mám ich už 2 😁), a dá sa s nimi žiť 😁 …. neboj, dobre to dopadne a o pár dní, budeš skákať ako srnka 😉 … držím palce a prajem skoré uzdravenie 😘
all … atlantis je už po operácii a má s nej celkom dobrý pocit… šikulka naša 😉
Atlantis – prajem ti skore uzdravenie
cbr900 – povedz mi jednu vec.Nie si ty nejaka prevtelena stara klebetnica?Odkial ty vies vsetko ako prvy?Predpokladam ze to este ani andoo nevie.
Ale coby 😁
Atlantis, za chvilku bude secko zas OK, rychlo sa zotav 😉 😘
doctor silne pochybujem, žeby to Andoo nevedel skôr 😁 …. ale ja tu kvasím na nete celý deň, tak mám možnosť to hneď hodiť do "eeeeteruuu" 😀
Yop, aj ja prajem rychle uzdravenie…
No dnes som za nou bol a uz nema take silne reci ako vcera chuda moje male.. vsetko ju boli enmoze sa pretocit na bok 😠
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |