Pomoc ako sa patrí
Domov › Diskusné Fóra › Nehody › Pomoc ako sa patrí
- This topic has 16 odpovedí, 7 hlasov, and was last updated pred 16 years, 4 months by
sebko.
-
AutorPríspevky
-
6. júna 2007 o 13:26 #74192
efendy
Účastník (Participant)20.5 som sa pobozkal zo starym oplom kadetom,nestacil som sa mu vyhnut a po zrazke som skoncil na krajnici a moja schadow v prikope.ked som otvoril oci stal stal na do mnou chlap a miesto snahy mi pomoct som si vypocul hrbu nadavok o frajeroch na motorkach,ked skoncil odisiel.dokonca ani osadku z oplu nezaujimalo ci este vobec dycham a obdivovali rozbite auto,az vodic nahodne iduci okolo zastavyl a snazil sa mi pomoct.v ten den som sa znova narodil,teraz lezim v skalici v nemocnici a schadow v garazi dufam ze ju opravym a najazdim este vela kilometrov.presvedcil som sa ako su ludia na ceste voci sebe arogantny a lahostajny,hlavne co sa tyka voci motorkarom.PRAJEM VSETKYM FRAJEROM KTORY SA TERAZ MUSIA POTIT V NEMOCNICNYCH LOZKACH AKO JA,RYCHLE UZDRAVENIE A CO NAJSKOR OPAT VIETOR VO VLASOCH,S POZDRAVOM- EFENDY-Senica
6. júna 2007 o 14:02 #74193cbr900
Účastník (Participant)efendy … zdravím ťa…je mi ľúto, že si tak dopadol…slová ako hlavne že ty si OK, motorka sa spraví sú ti teraz asi na dve veci 😁 … ale odstupom času pochopíš, že to vtedy bola pravda… čo sa týka nehody, tak ti naškrabem pár riadkov, aby si sa v nemocnici veľmi nenudil 😁 … písal sa 13.8.2005 a v ten deň som sa ja druhýkrát narodil…stretli sme sa partia (aj z exebatu) a vyrazili sme pozrieť Hričov, cestou spať Bojnice a Nitrianske Rudno…teda aspoň to bol plán… zhodou okolností som skončil za Zvolen smer Žiar nad Hronom (našťastie ešte bez PUMY – mal som ju cestou zobrať)… čo sa stalo?? ..klasický scenár…štrk, šmyk a už si len flek vedľa cesty hľadať, kde to "sklopiť" 😀 … odstupom času sa na tom už len smejem, lebo som znovuzrodil… prikladám foto z nehody [linka] … štatistika: dvojitá zlomenina palca na pravej ruke (následné lámanie), natiahnuté väzivo v kolene a narazený palec na nohe…celkom sa to dalo, ale zanechalo to určité následky…každý motorkár po nehode zmení štýl jazdy…nehovorím o nejakom klopení, akcelerácie, ale už tam pridáva istú rezervu…čo ak náhodou niečo vybehne, čo ak ten plechovkár nevie, že NIE je na hlavnej…tak si radšej pred križovatkou pribrzdíš 🙂 … a dostávam sa k jadru… spomenuté slová… HLAVNE, ŽE TY SI V PORIADKU …. pretieklo v potoku veľa vody a na nehodu sa pozerám úplne inak…dal som sa dokopy a nasledovali úpravy – teda opravy na motorke… prišla sezóna a mne bolo úplne jedno, či je motorka pod lakom, či farebne ladím, či mám spätné zrkadlá, smerovky… pre mňa prvoradé bolo, aby som jazdil a aby sa Puma za mňa nebála sadnúť…. (za toto som jej veľmi vďačný, že zaujala stanovisko aké zaujala 😘 )… takže, hlavne sa daj dokopy a motorku časom porobíš, ako som ju porobil aj ja … a ver mi, nebolo to za týždeň … [linka] … takže zlom väz 😉
6. júna 2007 o 14:05 #74194cbr900
Účastník (Participant)efendy … ešte som ti zabudol spomenúť… počas doby, kým som čakal na "odťah" ani jeden plechovkár nezastavil, ani nepribrzdil… a pritom je to na hlavnom ťahu…. jedine motorkári, čo išli okolo… stačilo mávnutie ruky, že som OK a že čakám ich mierne zbrdzilo…. ale ochota z ich strany tam je stále 🙂
6. júna 2007 o 14:22 #74195Heavy
Účastník (Participant)cbr900 …a aby som to doplnil, potom si večer chýbal na Odpadlíkoch, kde sme s MIQ stojaci na stole hulákali o polnoci na celý kemp: "KILLED BY DEATH" 😈 Vidíš o akú Hovadskú zábavu si prišiel…ale myslím, že si si to odvtedy mnohonásobne vynahradil… 😀
6. júna 2007 o 15:35 #74196Furby
Účastník (Participant)Heavy ja som si to vtedy odniesol aj za neho… 😁
6. júna 2007 o 15:41 #74197Heavy
Účastník (Participant)Furby – bol to vlastne Tvoj "krst" medzi Hovadá… 😀
6. júna 2007 o 15:50 #74198Heavy
Účastník (Participant)efendy – ale odbočil som od témy, daj sa kámo doporiadku aj s čopríkom, nech sa už vidíme na ceste.
A keď už sa o tom bavíme, KUA čo povieš na novú Shadowicu spirit? Mne sa teda vôbec nepáči, staršie modely boli asi krajšejšie… Neviem, ale mám z nej taký pocit, že pôsobí tak nejako divne, taký nejaký nedomrd, ani hlava, ani päta… Mne je jasné, že to nemôže byť VTX, ale aj tak vyzerá čudne… (a mimochodom, čopráci neobujte sa hneď do mňa, že som jogurťák, veď viete, že ďalšia bude Dragstar – alebo MT01 😈 )
PS: Honda je Honda 😉6. júna 2007 o 16:40 #74199efendy
Účastník (Participant)Diky za podporu chlapy a osudu za druhu sancu,ale bolest si musim vytrpet sam,dost ma mrzi ze pridem o Tomky,dufam ze uz budem aspon na barlach.inak to v spitale stoji za hov….,nohu mam zasitu ako nepodareny persky koberec cinskej vyrpoby mal som rozbite tepny,na pravej ruke zlomene zapestie,cela ruka vyzera ako nepodareny sadrovy trpaslik a cely hram farbamy ako diskogula a pritom este v sobotu som bol na zraze v trencine a planoval som sezonu.chcel by som vas poprosit radu ohladne dielov,alebo pomoc pri oprave,budem vdacny.Schadow vt 600
6. júna 2007 o 17:27 #74200cbr900
Účastník (Participant)Heavy hovadooooo, to nebolo vtedy… na Odpadlíkoch som bol s Pumou…že sme tam stanovali 😀 vedľa doctora, martineRa… vtedy tam bolo zveri 😁
6. júna 2007 o 17:44 #74201Heavy
Účastník (Participant)cbr900 – myslíš Bojnice? No, odpadlíci boli aj rok predtým na Rudne, pečené svinky, vínko, "trochen" domácej a už to išlo…tradáááá… 😈 😈
6. júna 2007 o 19:24 #74202cbr900
Účastník (Participant)Heavy neviem, či to bol akurát ten víkend (12.-14.8.2005), ale už teraz si vyčítam, že som ťa tam nespoznal a nepoj**l s tebou voz 😀 ….
6. júna 2007 o 19:35 #74203Heavy
Účastník (Participant)cbr900 – viem, že si to vyčítaš a v podstate si sa jebol o zem preto, lebo si sa ponáhľal a už sa nevedel dočkať až zachlastáme a zaspievame …konéééé voz… 😀
Ale bola to super akcia, dodnes rád spomínam na to málo čo si pamätám… 😀7. júna 2007 o 10:08 #74204Kwasak
Účastník (Participant)Efendy, skoro sa uzdrav a potom liec motorku… k***ti su vsade 😈 , aj ten co Sebka zrazil mu neposkytol prvu pomoc a obzeral si dvere na aute 😈 😈 😈
7. júna 2007 o 12:22 #74205efendy
Účastník (Participant)KWASAK-dik za podporu,ale ten hajzel co mi tak pohol nadavkami na nase spolocne stretnutie dlho nezabudne,pretoze tie barle co som nafasoval v nemocnici mu vrazim do prdele,bude to mat gratis a este sa mu aj podakujem.
7. júna 2007 o 12:54 #74206TomThomas
Účastník (Participant)efendy prajem Ti rychle uzdravenie ,jedz vitaminy a udrzuj si brutalny optimizmus, k tomu Ti exebat
pomaahaj , amen 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Premiéra nového BMW R1300GS. Menšia hmotnosť, väčší motor

Moto Guzzi – včera a dnes

Ducati 2024: Nová Multistrada V4S Grand Tour

BMW útočí novými modelmi v strednej triede cestovných endúr

Honda CMX 1100 Rebel DCT v porovnaní s manuálom

Norden Expedition: Husquarna pripravila dobrodružnejšiu verziu

Yamaha YZF R1 – výročná edícia pre náročných

Nová Honda CB750 Hornet: Verdikt majiteľov starších generácii

HAYABUSA má 25 rokov. Prichádza v špeciálnej edícii

BMW rady M – pripravuje sa ďalší model. M1000XR. Cestovná raketa na 2024

BMW útočí novými modelmi v strednej triede cestovných endúr

Premiéra nového BMW R1300GS. Menšia hmotnosť, väčší motor