Potrebujem radu
Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Potrebujem radu
- Toto téma obsahuje 21 odpovedí, 9 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 4 mesiacmi od
Nepo.
-
AutorPríspevky
-
20. apríla 2005 o 6:35 #64152
Vidicon
Účastník (Participant)Exe, ak ma v sebe akukolvek brzdu, na 900 bude jazdit zo zaciatku viac po zadnom, ako na oboch kolesach naraz :65: Tot podla mna…
20. apríla 2005 o 6:37 #64153aver
Účastník (Participant)szarkas ahoj, ta tvoja masina vyzera dobre, len neco mi tu vrta hlavou, ved to vyzera ako sportova motorka, a tam si pisal ze ak neeces jazdit na supersportoch tak dobra volba je ta tvoja VFR, ale mnee pripada ako supersporrt, xixi, to asi len mne 😉
20. apríla 2005 o 6:39 #64154aver
Účastník (Participant)aaaaaha, vidicon, ahojik, ty moj radcca 🙂 ))
20. apríla 2005 o 6:53 #64155Vidicon
Účastník (Participant)Aver, ahoj, VFR nie je supersport, na to je priliz tazka, objemna a pohodlna. Mas velke sedadlo a nie si tak nakloneny ako na sportaku. Pomer hmotnost/vykon je oproti sportovcom o hodne vyssi. Da sa na tom vyblaznit, ale je skor na cestovanie. Okrem toho jej motor a jednoramenna kyvka ju dost odlisuju od vsetkych CBR a YZF a GSX a ZX
26. apríla 2005 o 18:17 #64156szarkas
Účastník (Participant)Ďaka vidicon asi tolko by som k tomu povedal aj ja. Na doplnenie: VFR ma 200 kg, cize o 20-30 kg viac. 110 koní, cca o 50 koní menej ako dobrý supersport. Ceľkovo je rozmernejší (pohodĺnejší). Napriek týmto rozdielom bez problémov sa dá na nej lietať nad 200 km/h. Motor V4 ju spravy uššou ako radový štvorvalec a pohodlný posed dovolý aj viacsto kilometrové úseky odjazdiť bez toho že by sa ti ruky odpadly…
27. apríla 2005 o 16:04 #64157Adrian
Účastník (Participant)Zdravim Vas. Mam zaujem kupit Hondu 125 NSR. JE to 4- takt? Neviete niekoho kto ma na predaj? Diky.
16. decembra 2005 o 23:32 #64158Nepo
Účastník (Participant)Banditak ma pravdu ta ktm je dost dobra a po odskrteny ma nejakych 60 koni co je dost slusne ale je dost draha,ja by som ti odporucal taku gs 500e ale sv 650 je ich dost co maju v TP 25 kw,klikni si na http://www.motoinzerce.cz je tam kolonka 11-25kw mozno si nieco vyberes 🙂
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji