Domov › Diskusné Fóra › Motoporadňa › Potrebujem radu
Exe, ak ma v sebe akukolvek brzdu, na 900 bude jazdit zo zaciatku viac po zadnom, ako na oboch kolesach naraz :65: Tot podla mna…
szarkas ahoj, ta tvoja masina vyzera dobre, len neco mi tu vrta hlavou, ved to vyzera ako sportova motorka, a tam si pisal ze ak neeces jazdit na supersportoch tak dobra volba je ta tvoja VFR, ale mnee pripada ako supersporrt, xixi, to asi len mne 😉
aaaaaha, vidicon, ahojik, ty moj radcca 🙂 ))
Aver, ahoj, VFR nie je supersport, na to je priliz tazka, objemna a pohodlna. Mas velke sedadlo a nie si tak nakloneny ako na sportaku. Pomer hmotnost/vykon je oproti sportovcom o hodne vyssi. Da sa na tom vyblaznit, ale je skor na cestovanie. Okrem toho jej motor a jednoramenna kyvka ju dost odlisuju od vsetkych CBR a YZF a GSX a ZX
Ďaka vidicon asi tolko by som k tomu povedal aj ja. Na doplnenie: VFR ma 200 kg, cize o 20-30 kg viac. 110 koní, cca o 50 koní menej ako dobrý supersport. Ceľkovo je rozmernejší (pohodĺnejší). Napriek týmto rozdielom bez problémov sa dá na nej lietať nad 200 km/h. Motor V4 ju spravy uššou ako radový štvorvalec a pohodlný posed dovolý aj viacsto kilometrové úseky odjazdiť bez toho že by sa ti ruky odpadly…
Zdravim Vas. Mam zaujem kupit Hondu 125 NSR. JE to 4- takt? Neviete niekoho kto ma na predaj? Diky.
Banditak ma pravdu ta ktm je dost dobra a po odskrteny ma nejakych 60 koni co je dost slusne ale je dost draha,ja by som ti odporucal taku gs 500e ale sv 650 je ich dost co maju v TP 25 kw,klikni si na http://www.motoinzerce.cz je tam kolonka 11-25kw mozno si nieco vyberes 🙂
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |