Connect with us

Potrebujem radu

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Potrebujem radu

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 16 až 22 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Vidicon
    Účastník (Participant)

Exe, ak ma v sebe akukolvek brzdu, na 900 bude jazdit zo zaciatku viac po zadnom, ako na oboch kolesach naraz :65: Tot podla mna…

aver
    Účastník (Participant)

szarkas ahoj, ta tvoja masina vyzera dobre, len neco mi tu vrta hlavou, ved to vyzera ako sportova motorka, a tam si pisal ze ak neeces jazdit na supersportoch tak dobra volba je ta tvoja VFR, ale mnee pripada ako supersporrt, xixi, to asi len mne 😉

aver
    Účastník (Participant)

aaaaaha, vidicon, ahojik, ty moj radcca 🙂 ))

Vidicon
    Účastník (Participant)

Aver, ahoj, VFR nie je supersport, na to je priliz tazka, objemna a pohodlna. Mas velke sedadlo a nie si tak nakloneny ako na sportaku. Pomer hmotnost/vykon je oproti sportovcom o hodne vyssi. Da sa na tom vyblaznit, ale je skor na cestovanie. Okrem toho jej motor a jednoramenna kyvka ju dost odlisuju od vsetkych CBR a YZF a GSX a ZX

szarkas
    Účastník (Participant)

Ďaka vidicon asi tolko by som k tomu povedal aj ja. Na doplnenie: VFR ma 200 kg, cize o 20-30 kg viac. 110 koní, cca o 50 koní menej ako dobrý supersport. Ceľkovo je rozmernejší (pohodĺnejší). Napriek týmto rozdielom bez problémov sa dá na nej lietať nad 200 km/h. Motor V4 ju spravy uššou ako radový štvorvalec a pohodlný posed dovolý aj viacsto kilometrové úseky odjazdiť bez toho že by sa ti ruky odpadly…

Adrian
    Účastník (Participant)

Zdravim Vas. Mam zaujem kupit Hondu 125 NSR. JE to 4- takt? Neviete niekoho kto ma na predaj? Diky.

Nepo
    Účastník (Participant)

Banditak ma pravdu ta ktm je dost dobra a po odskrteny ma nejakych 60 koni co je dost slusne ale je dost draha,ja by som ti odporucal taku gs 500e ale sv 650 je ich dost co maju v TP 25 kw,klikni si na http://www.motoinzerce.cz je tam kolonka 11-25kw mozno si nieco vyberes 🙂

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 16 až 22 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri