!POZOR! 1. EXEBAT STRETKO!
- This topic has 86 odpovedí, 19 hlasov, and was last updated pred 19 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › !POZOR! 1. EXEBAT STRETKO!
ZOMBY
dobreeeeeeee :64:
kuriatko
ako sa poznam, tak ja tam netrafim….. 😠
ZOMBY
najprv mi ty odpovedz na jedinu moju otazku: co je to podla teba velka ucast?
:moto:
xGABRIELAx
rano pojdem zaistit miesto, v priebehu zajtrajska zostrojim mapku.. vsetko ostatne mozeme riesit, ked naisto povies, ze prides..
kuriatko
oki
kuriatko
velka učasť to je že pridem ja ZOMBY
:31:
😁 zombosh jasne ze dojdem, teda ak nastartujem (potom ma uz nic nezastavi, ani jastrab) 🙄 F!
Ak tam pridu ti ludia ktori pisu ze pridu tam pridem asi aj ja na novej motorecke. Ale neslubujem. Neviem co bude zajtra a nie o dva tyzdne.
xGABRIELAx mozem ta zobrat na bobika :moto:
nooooooo miesto je super, čas je skoro dobrý, uvidíme 🙂
zelam nech to vyjde ale chcel by som bit tiez svami lez viete ako som natom zahorami zadolami za jednou chalupkou a oceanom ale ak to vyjde chcem foto tak vsestci nielen ladvinky ale aj digitali sothar veru rad by som ta uz spoznal na zivo aj teba centauro a ako citam uz si vybavujes ladvinku si ty betar
avoooooooojte, 😁 ZOMBY 🙂 ) ja ti dam! 🙂 zober si svoju :37:
pekne sa nam to tu rozpisalo 🙂 teda parada,
xGABRIELAx nic neboj ani ja tam asi netrafim, 🙂 ale nejako mozno trafim, teda dufam, som tam v zivote nebol xixi 🙂 )
no ta mozeme sa stretnut na stanici a pojdeme spolu xixi 😉
teda mam jednu otazku 🙂
KTO TU JE Z VYCHODU A VEZME MA? 🙂 ) SLUBUJEM ZE BUDEM DOBRY V AUTE 😀
potom pozvem na pivko :78:
teda ludia dufam ze mi to vinde, tesim sa ze vas spoznam :74: :hip:
charym
Počul som, že si zisťuješ najbližší let domov 😁
ALL
Som zvedavý, koľko postáv bude na spoločnom foto! 😉
eXeBaT
stvoritel no zistit som si zistil ale aj tak to nejde 😠 a dost ma to laka vermi :73: :73: :73: :73:
pipula mam subjektivny pocit ze ten ziar nad hronom si zvolila len preto aby si usetrila lowe za cestovne… 😉
ale kedze ta uz trosku poznam tak viem ze nam za to vsetkym pripravis svedske stoly gratis a pre kazdeho tu znacku piva kt. pije :78:
Pozn.: Ja uz nepijem. Ja len mineralku poprosim, chladenu, jemne perlivu.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |