!POZOR! 1. EXEBAT STRETKO!
- This topic has 86 odpovedí, 19 hlasov, and was last updated pred 19 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › !POZOR! 1. EXEBAT STRETKO!
Ja si berem chvost skupiny :moto: 😎
..no, a je to 😁 co nam este chyba ku stastiu? 🙄
no ja budem na cele, ved som najrychlejsi 😁 :moto: :60: F!
isto iste pridem a tesim sa na vas aj s mojou technickou laskou 🙂
Takže bude pri stole zaváňať čerstvý magisterský diplom :74:
este nie promocie mam az 29. 🙂
Chystáme sa aj my.
2 endurká z Harmónie.
Vierka + Sani
Caute vsetci.Teraz som trochu zmeteny,lebo vtedy je aj zraz na Tomkoch a bobec neviem kam mam ist.Ale asi to urobim tak,ze v piatok budem na Tomkoch a rano sa vyberiem do Ziaru.Budem sa musiet pohnut trochu skor,lebo kym tam doprtkam,tak bude aj obed.Ale chcel by som vas konecne uz spoznat.
Priatelia velmi rad by som prisiel ale mam predtuchu ze po zraze Krakenov na Tomkoch budem rad ked sa dostanem v nedelu na poludnie domov a cely.
Ak budete planovat niekedy inokedy rad tam pridem a s mojou R46.
Cafte……..
Juuuuj nemozem som v CZ.Este bude neake stretko do konca roka????
ide niekto smerom od Zvolena? 😛 F!
Da sa tam nieco kupit, alebo chlast a jedlo sebou ?
Pokecame pri ohnicku, alebo budeme obdivovat rockovu kapelu ?
Bude tam vobec niekto ?
nechcite prosim vas, aby som sa stale dookola opakovala.. exebatstretko je stretko a nie ziadny vas uzasny motorkarsky zraz.. mne je jasne, ze som na motorkarskom webe a chat je tiez plny osob tym poznacenych.. takze predpokladam, ze poniektori sa tam aj dopravia na svojich farebnych tatosoch.. je to normalna restika, da sa tam jest i pit.. vonku aj vnutri.. mozete sediet pri ohnicku, ale ak bude teplo, odporucala by som sediet pri vode.. na co som este zabudla? jaaaaaj.. zamer.. poniektori sa tu citime ako "rodina" a chceme sa spoznat aj inak ako cez pismenka.. takze preto to stretko.. este je niekomu nieco nejasne?
Diky Kuriatko, trvalo mi to, ale uz sa mi to zacina stale viac a viac pacit. V piatok vecer sme s kamaratmi vodakmi niekde pri Hrone. My sme nase kanoe vymenili za motorky, a tak ich ideme len pozriet a vychutnat taborovy ohen. V sobotu pojazdime okolie a prideme za vami. Ak nebude suche vino, pivo a fernet, varuj nas vopred, prijmeme opatrenia na kriticku situaciu.
Tesime.
Dve endurka z Harmonie.
Sani
😁 rada.. suche vino, pivo, fernet a becherovku mozem aj ja.. takze si to pre istotu idem dnes skontrolovat.. keby nebolo, postaci ti aj ziarske mrtve rameno?
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |