!POZOR! 1. EXEBAT STRETKO!
- Toto téma obsahuje 86 odpovedí, 19 hlasov, a bola naposledny upravená pred 19 years, 10 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › !POZOR! 1. EXEBAT STRETKO!
Sani si POVODAK?PD
AHOJ BANDA ZELAM ZAJTRA PEKNU ZABAVU A DOBRE SI TO UZITE :79:
OSPRAWEDLNUJEM SA ALE JA NEPRIDEM….MRZI MA TO 😠
a ja cakam :62: reku ako bolo kto bol skym bol kde bol a nacom bol fotky zvukovu dokumentaciu a este aj nejake vidoe zajtra nech to mam na stole :31:
Ako bolo?
Ďakujem.
Slovensky rybarsky zvaz dakuje za zostatok spekacikov, ryby dakuju za zmoknuty chlebik a pecivo, my dakujeme za pekny zazitok.
Dve endurka z Harmonie.
Bolo vsetko ok len nabuduce treba zorganizovat aby sme mali aj kde spat.
Sani
ako vidim doma ste a burka vam neuskodila.. dobre je.. 😉
Kuriatko, dobre je ale aj bolo, " nad pomery". Diky za vsetko. Zostali sme tam 4 motorky a 4 motorkari a asi 20 spekacikov a asi 15 rohlikov a ……. Rano bolo tiez carovne, dodam atmoskove foto, ale cez cenzuru. Tesime sa na nase dalsie spolocne akcie.
Sani
jednu fotku z rana mam aj ja.. 🙂 nastastie ta nepotrebuje cenzuru 🙂 "iba" motorky, stan, zmoknute rozky, troska rannej hmly.. zvedavost mi nedala spat 🙂
Zasnem a klaniam sa. Nechrapali sme ? Az teraz som nasiel vysvetlenie ranneho vyskytu flasiek prvej pomoci. Dakujeme, pomohlo. Ta Tvoja s nalepkami kuriatok zostala na stole. Este raz, prilbu dole.
Sani
🙂 s potesenim.. v kuriatkovej bol caj s medom a citronom.. 🙂 naplast na tu burku..
Bola to pekna akcia. Aj ked som sa rozhodol na poslednu chvilu ze pridem. Skoda ze sa nedalo aby som zostal dlhsie. Ale dufam ze bude dalsie stretko este toto leto a mohlo by trvat aspon dva dni. Akurat ma sere to ze tam neboli pstruhy na roste, ale to neva.
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |