Connect with us

Problem so spojkou

Domov Diskusné Fóra Motoporadňa Problem so spojkou

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 31 až 45 (z celkového počtu 61 )
  • Autor
    Mlhos
    Divák (Spectator)

Ten odpor citim aj ja lebo mam kardan 😀

Mlhos
    Divák (Spectator)

Papi [linka] 🤣

Mlhos
    Divák (Spectator)

Ak tam najdes ze vykonova alebo viskozna klasifikacie pre motorkove motory 🤣 tak vyhravas puchov v renolte 😁 a preto ja jazdim na oleji za 2,50 eura a ty za 18 🤣

Dragon
    Účastník (Participant)

Len taká otázka… kedy si tam montoval tie neorigo páčky?

Point
    Účastník (Participant)

Packy su tam iz davno.. aj som tam dnes vratil povodne a tiez nic..

kavis
    Účastník (Participant)

Papi ja ťa kopnem 😁 ale máš pravdu ja mám zvlášť olej v motore zvlášť v prevodovke a zvlášť v primári zo spojkou a typoval som že spojkové lamely nebudú na tej jeho motorke namočené v motorovom oleji veď aj pinčel ju mal namočenú v oleji spolu s prevodovkou 😈 😈 a nie motorom 😁 😁

Point ten prvý klip vyzerá že to funguje správne a v lamelách bude chyba tak pre lepší pocit skús ten šróbik nasilu dotiahnuť koľko pôjde a tým by si mal spojku rozopnúť nastálo a keď sa bude koleso stále točiť a nepôjde udržať tak pomom sa môžeš pustiť do rozobratia spojky bo tam bude niekde zakopaný pes

bacaono
    Účastník (Participant)

Ked je vsetko nastavene ako ma byt a furt poriadne nevypina, tak to mozu byt aj teplom pokrutene plechy medzi lamelami, alebo zasekane drazky v spojkovom kosi.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ak nasavením sa to nedá napraviť, zlyhali asi všetky spôsoby riešiť to z vonka, treba rozobrať a basta.

Mlhos
    Divák (Spectator)

Zberny dvor vyriesi kazdu poruchu

Point
    Účastník (Participant)

Pohoda mlhos..mozeme tam dotlacit tvoju kardanovu.. 😉 .. zajtra mam volno.. som zvedavy co na mna vykukne ked dam dole ten kryt spojky 🙂

kavis
    Účastník (Participant)

Point možno že cigáň kedže ich nikde nechcú 😁 a spojku dal do zberu a spojil na pevno 😈

kavis
    Účastník (Participant)

Point no čo je daj ako si dopadol čo tam si zistil bo to môže byť pomoc do budúcna pre ostatných ak sa im niečo takého pritrafí 😉

Point
    Účastník (Participant)

Ja sa ospravedlnujem, ze tak neskoro .. ale dostal som sa k tomu az teraz .. rozobral som to .. a podla fotiek predpokladam, ze je chyba presne tam, kde som sa bal, ze bude .. nemal som po ruke rychlo subleru, tak som nezmeral ake su hrube lamely..kazdopadne ten kos je podla mna jasny.. co vy na to ..

lamely

[linka]
    [linka]
    [linka]

kos

[linka]
    [linka]
    [linka]
    [linka]

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Nezúfaj, šikovný frézar ti to dá do lajny raz-dva, alebo pozri toto:

[linka]

Point
    Účastník (Participant)

Hladal som uz diely..len sa bojim, ze ked kupim jazdeny kos, tak na tom bude dost podobne ako moj

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 31 až 45 (z celkového počtu 61 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri