Domov › Diskusné Fóra › Zrazy a akcie › Ujo yamaxx
No yamaxx znamy to nick! Este ked som bol v Dubline a rozisol som sa skocku dost sme debateli vela spolocnych skusenosti s babami sadlol mi chlapik.
Sice vravel ze je spevak tak ja som myslel ze spieva po krcmach a tak a dnes kukam ze [linka] to ti taketo star je! 😶
Kedze som na opere este nebol a trocha tej kultury by moja nekulturna dusa zniesla co keby sme sa vybrali na Operu kuknut yamaxxa 😀 mozno by sa ja daky volnasek dal vybavit! 😇
Sice frak ci v com sa tam chodi nemam a neviem ci by ma tam v kozi pustili ale mozno moj tata ma a pozica mi 😈
co poviete?
Zombac ty si sa len teraz zobudil? 😀
ja by som tiez niekedy chcel vidiet yamaxxa v akcii
Sak nemusime len furt chlasta aj trocha kulturi nezaskodi nie 😇
A potom sa mozeme ist poriadne ozrat 😈
yamaxx poprosim o terminy kedy by to bolo mozne a mozno nieco zorganyzujeme a slubujem aspon za seba ze vydrzime cele predstavenie a nerozbijeme to tam 😁 😈
😶 😶 😶 🙄 … 🙄 🙄 😁 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐
Pratele kamaradi ….ja vam ty medajle prinesu 😁 ….sorry exe ..toto nie je platena reklama 😁 ….i ked ta idea ..plne divadlo motorkarov….. 🤐 🤐 🙄
Yamaxx Anakoniec sa setci postavime a pri potlesku ti vzdame hold klasickym …. KONE VOOOOZZ…… 😇
Hehe 😁 😁 😁 …Zomby …forma klesne…neboj—-zajtra sa ta spytam 😉
Yamaxx, keď si konečne v Brezanoch zobral gitaru a zaspieval, pochopili sme , že Teba je pre Národné divadlo škoda 😁 .
Ja som mal tusaka ze to bude aj kvalitny krcmovi solič!! 😁 😁 kokos a vlastne co sa v takej opere vlastne spieva??? bol tam uz okrem yamaxxa niekt?? 😈
ZOMBY Myslím, že sa tam spieva o celkom obyčajných veciach, napr. Dáááj mi ten kľúúúč, a pod. (asi od zapaľovania). Alebo, že má ktosi chalupu, Dukáty, ale o motorke ani slovo. 😈
Ja sa pridavam k vacsine (teda k ZOMBYmu). Tiez by som rad videl yamaxxa v akcii…
btw, v nedozeroch-brezanoch to bolo super 🙂
😈
Yamaxx ideees, koneee voz
MartineR V sobotu STV2 o 20,00 vysielajú z nového divadla Galavečer – diriguje Ducati, spieva aj yamaxx 🙄
ZOMBY skvelý nápad to máš…a potom nášmu slávičkovi odniesť velikánsku kyticu 😁
Maestro Yamaxx . mám prosbičku zaspievaš mi na narodkách? 10dkg 20 dkg 30 dkg, ……… Brezany nám závideli. 🙂 🙂 🙂
Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |