Vadim a kukláči
- Toto téma obsahuje 47 odpovedí, 21 hlasov, a bola naposledny upravená pred 20 rokmi, 1 mesiacom od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Vadim a kukláči
Vadim
Stavím sa, že to tvoje „skopanie“ vystrihli zo záberov 😀
CHLAPCI prosim vás potreboval by som kontakt na chlapika z Nitry čo sa zaoberá Sportovymi strojmi vola sa tusím MELON
GABOBMW síce neviem, ako to súvisí s témou, ale číslo ti môžem dať aj tak: 0904 634 9.. ach sorry, to je súkromnné. Office číslo je 0903 306 359.
Tak skopanie nevystrihli, Jožo to schytal 😀
Neviem, či si mal tušenie, ale z môjho pohľadu si sa zachoval s chladnou hlavou tak, ako by reagoval asi málokto. Skláňam poklonu … bez rešpektu 😉
Vadim
PS: čo tých mojich 10.000,- Sk ? 😀
eXeBaT: Nerýp, lebo za tebou s tými korunami pošlem Pročka ☹️
VADIM. dakujem ti
Vadim – fakt, klobuk dolu. Tvoj pristup bol obdivuhodny. Ked si predstavim, ze si o tom nevedel… Zachoval si sa velmi dobre. Plne suhlasim s Exem.
Ale co nepochopim: ako to, ze nevystrihli Vidiho???
P.S. Skoda, ze vystrihli to, ako si ich kopal vsetkych do riti 😀
Inak mam to na DVD, ak by si chcel.
Vadim sermus, nefunguje to office cislo to druhe sa ti nechce zverejnit??? je to naliehave thank you
Ten záťah bol fakt super. Ozaj sa Vadimovi čudujem ako mohol byť takí kľudní.
GABOBMW: Práve preto som ti dal na neho office číslo, aby si mu nevyvolával cez víkend na súkromné. Nie je každý ochotný pracovať non-stop (ako ja 😀 ) Peknúčko mu zavolaj cez pracovnú dobu a uvidíš, že z off-ice bude on-ice 😉
GABOBMW: Práve preto som ti na neho dal off-ice číslo, aby si mu nevyvolával v nedeľu na privátne. Nepracuje každý non-stop (tak ako ja 😀 ). Zavolaj mu cez pracovnú dobu a ver mi, že z off-ice bud on-ice 😉
eXeBaT: Srdečne ti gratulujem ku skvelému systému, že po pridaní príspevku, systém vráti prispievatela späť, a nie na koniec diskusie a preto nevidí, že príspevok je pridaný ☹️ .
Vadim
Ďakujem 😁
eXeBaT Niekedy by som ťa dokázal zabiť. ☹️
Ale predbežne ti len znova pošlem ten program. Dyk móre! 😉
| Cookie | Dĺžka trvania | Popis |
|---|---|---|
| cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
| cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
| cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
| cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
| cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
| viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |