Www.v-strom.sk
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › Www.v-strom.sk
- Toto téma obsahuje 27 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 17 rokmi, 10 mesiacmi od
smajlinka.
-
AutorPríspevky
-
19. apríla 2008 o 8:34 #79140
smajlinka
Účastník (Participant)kankoXF doména vstrom čaká na registráciu v sk nick-u, už je to aj zaplatené, len prišiel do toho veekend 😟
19. apríla 2008 o 9:17 #79141kankoXF
Účastník (Participant)smajlinka A som v prdeli. Ak sa na mna vrhne herr raptor 😈 🤣 tak koniec.
Sedim v praci a pozeram tu stranku. To logo treba upravit. Pri vyrobe nalepky, nie je problem okopirovat logo na nalepku. Nasivka? X firiem. Cena zalezi od mnozstva nasiviek, velkosti a pod.
To logo raptor urcite premaka. Je to sikulka, aj ked jazdi na BMW. 😛 😶 😇19. apríla 2008 o 9:42 #79142smajlinka
Účastník (Participant)kankoXF 😀 😉 zatiaľ je pre mňa najhoršie to, že pôvodne urobenú grafiku neviem prekryť len v tej strednej časti kde je logo – vyzerá to tak, že budem musieť zmeniť celý horný pás ☹️
Na nášivky aj nálepky už firmu mám, dokonca sú takí milí, že ich vedia urobiť takmer na počkanie.
Raptor je super, aj keď má BMW, hrá sa aj s nami 😁19. apríla 2008 o 11:34 #79143zahri
Účastník (Participant)Na web stranke by to chcelo popracovat.. viem ze to nie je easy lebo sem tam nejaku spravim ale ked to chcete mat pekne tak treba kusok pomenit cosi 🙄 to ze stromovy klub sa spravil na slovensku beriem pozitivne.. rad vidim ked je ktosi iniciativny 😎
19. apríla 2008 o 15:35 #79144smajlinka
Účastník (Participant)zahri viem, vždy je čo vylepšovať a meniť a samozrejme sa to aj bude diať. Táto stránka je moja "druhotina", ani s tou prvou nie som úplne spokojná (tú robil profík), ani tá druhá nie je úplne podľa mojich predstáv no a Stromácka stránka má ešte kopec možností na vylepšenie – samozrejme aj naďalej budem na stránke pracovať. 😉
19. apríla 2008 o 19:35 #79145vlco
Účastník (Participant)smajlinka tu stranku mi nechce vyhladať, deje sa niečo? 😟
20. apríla 2008 o 6:57 #79146smajlinka
Účastník (Participant)Neviem prečo Ti ju nevyhľadalo, ja som zadala http://www.v-strom.sk a našlo mi ju v pohode. Skús ešte raz. 😉
20. apríla 2008 o 7:03 #79147vlco
Účastník (Participant)smajlinka prosím ta pošli mi to ako link do pošty stále mi to nejde. 😟
20. apríla 2008 o 7:10 #7914820. apríla 2008 o 11:32 #79149smajlinka
Účastník (Participant)raptor zahri kankoXF zmenila som dizajn stránky aby boli písmenká viac viditeľné, aby sa tam vošlo logo, aby………je to takto lepšie? 😎
20. apríla 2008 o 19:04 #79150kankoXF
Účastník (Participant)smajlinka 🙂 Ovela lepsie….. 🙄
Vylepsite este to logo. Inak dobre. 😉
22. apríla 2008 o 14:37 #79151smajlinka
Účastník (Participant)kankoXF na logu sa pracuje, možno už dnes bude hotové.
13. júna 2008 o 21:06 #79152smajlinka
Účastník (Participant)Tak, ako som sľúbila, na stránke som popracovala a ………………….pozrite výsledok…………píšte pripomienky, kritizujte, veď tá stránka je naša a pre nás……..teším sa na Vašu návštevu na http://www.v-strom.sk 😉 👋
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji