Connect with us
BMW GS Prehadzovač

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 14,986 až 15,000 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Retro
    Účastník (Participant)

Riadne dzignutých kamarátov si mal…:-)))

Goldy
    Účastník (Participant)

Iná doba! Asi potrebovali „dobrý bod“ a výjazdnú doložku a devízový prísľub do Jugošky 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Vriťolezi vždy boli aj budú a za komančov sa väčšina naučila „prispôsobovať sa podmienkam“ – len nie každému sa každý pokus vydaril … 😁  😁  😁 

Samá pretvárka a faloš, čo deťom doma pošepkali, o tom nikde s nikým nesmeli hovoriť.

Pretvárka a faloš vrátane vriťolezectva funguje aj dnes, ale títo sa zo seba aspoň neposrali a to je už predsa malilinké plus … 😈

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Retro: 😈  👍  Buď to (kto vie, čo za to mali) a keď nič, tak potom neboli 100% ní. Len tak sami od seba betónovať, a ešte k tomu Lenina! 😛  😘 

Papi:
    ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď, ale na motoride som to nečítal, príssahám, ať se        propadnu do západního německa, lebo pred sto rokmi som ešte nebol prihlásený, nemôžem byť všade prvý, dpč. 😁  👍 Ale takéto retro fotky mám rád. 👍  😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Orle, nezahováraj.

Ani pred sto rokmi si nemusel byť prihlásený, aby si mohol čítať.  😁

Mlhos
    Účastník (Participant)

Retro
    Účastník (Participant)

Bielyorol, vždy keď vidím tvoj nick tak si spomeniem na sajdkáristických ostravákov Riša Bíleho a Milana Vorla a nápis na ich sajde White Eagle:-)))
    Pre zaujímavojsť, Milan je historicky prvý Čech ktorý štartoval ako spolujazdec na Isle of Man TT. Pri havárii si tam strašne roztrieskal ľavú ruku a hrozila amputácia. Dali ho dokopy, rukou hýbe dosť obmedzene a s bolesťami, ale ako mi povedal, má to v p..i, hlavná vec že vie vymáčknuť spojku a jazdí sólo motorky. Na Man sa ako spolujazdec chce v každom prípade vrátiť.

Hruso25
    Účastník (Participant)

Mám Aprilku. Postup pri vyberaní karbcov:  prvý bod, demontujete zadné koleso. (ale šak ja idem po karburátoroch)
    druhý bod,  demontujete výfuky ( co im ebe, šak chcem len vyčistiť karburátore).  😶 😈
    Čo je veľa, to je málo.
    Chce se mi zvracet velebnosti.
    ten prvý Bizon je brutálny.

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Retro: 👍  🙂 

Mimochodom aj ja som Rišo a som biely. 😁  Len akurát nejazdím sajdy. 😈 

Hrušo:

Rýchlo predaj motorku. 😈 

maco
    Účastník (Participant)

Povedal som polovičke, že sa musíme naučiť jazdiť ako na White Eagle  🙂 

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Maco, vy na mne chcete jazdiť? 😶  No toto! 😈 

Len jedno nechápem, prečo je ,,ten¨ white eagle modrý? 😶  🤐  😁 
    Bielyorol
    Účastník (Participant)

Maco: odkiaľ máš tú sajdu? Je univarzálna? Ja tiež špekulujem nad ňou, chcel by som ju namontovať na moju Suzu C1800 Intruder. 🙂 Malý vnúčik už je veľký a rád my sa vozil s nami. 👍

maco
    Účastník (Participant)

White Eagle, sajdka je Velorex 563 a dá sa pripojiť univerzálnymi dielmi takmer ku každej mašine s kolískovým rámom- 4 úchytné body. Kúpil som to od Velorexu, ako funglovku pred pár rokmi a montovali mi to vo Vysokom Mýte v ČR.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Orol, takže si nepredal?

ahojko
    Účastník (Participant)

Orol, takže si nepredal?…

Presne moja otazka…

👍

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 14,986 až 15,000 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri