Connect with us
BMW GS Prehadzovač

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 15,031 až 15,045 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Hog
    Účastník (Participant)

Vánoce se kvapem blíží a tak následuji Malého Lapaje :

🙂 Přeji všem lidem dobré vůle spokojené svátky a šťastný nový rom 2019 😘

Hog

Hog
    Účastník (Participant)

Omlouvám se za překlep  rom – rok

apa
    Účastník (Participant)

papi veď mám Žusuki V-Strom, zatiaľ ho nepredávam a keby som mal aj elektricko-akumulátorové tak by sa mi plietli v garáži pod nohy. 

Aj najlepšie približovadlo to kľučikové som musel dať na zimu do záhradného domčeka medzi záhradné sersámy aby som sa vedel v garáži pohnúť.

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Hogu, Vianoce sú ešte ďaleko, treba sa ich aj dožiť, preto ja budem vinšovať až 24.ho. 🙂 👍

Ale že sa už viditeľne predlžujú dni, tak to je fakt. Už dnes o takomto čase, ktoré bolo včera teraz, resp o takomto čase, ktoré je teraz, je svetlejšie ako bol včera o takom istom čase, ktoré bolo aj predvčerom. Dpč, alebo ako to je? 😈 
    Bielyorol
    Účastník (Participant)

Papi, na tej N1-ke ale hádžeš ksichty, treba uznať. 😁 👍

Mimochodom aj medzi autami je N1 vyrobená pre Pakistan a je ,,takisto krásna.¨ 😈 

https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_N-One

VANUCCI
    Účastník (Participant)

😎 Papi – samozrejme, že máš to zasa z ruštiny za 5  🙂 

My pastrojili žoltyj parachod,
    žoltyj parachod
    žoltyj parachod

My pastrojili žoltyj parachod,
    žoltyj parachod
    žoltyj parachod

Parachód je na koko..t
    a mašína neiďot

My pastrojili…..

😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 VANU, ty píšeš text, ale ja píšem hudbu, nevidíš? 😁 

Inak sa to začína nejak tak, že

Ja savjécckyj čelavék
    kanstruktééér, inžinér

U meňjá velíkyj plan
    kak pre pláávať
    Okean?

My pastrójíli…..

Retro
    Účastník (Participant)

No ksichti, ja som som natoľko protiruský, že aj v tomto pseudoruskom texte som nepočul žoltyj parachod, ale žoltyj padnachod. A bolo to aj logické. Že po dne chodí. Parachod je na paru a to aj na ruskú logiku nevychádza na ponorku. Napriek tomu, že vymysleli T-34 a injekciu po ktorej mŕtvi môžu rozprávať zo živými. Len problém je v tom , že dodnes sa nevyriešilo to, že mŕtvi síce rozumejú, ale nevedia odpovedať😀😀😀

Retro
    Účastník (Participant)

Golfy ešte k tej Mantre a k Tvojmu údivu nad počtom najazdených kilometrov predávaných motoriek. Tieto, ako sa hovorí exkluzívne značky, sa dosť kupujú do zbierok. Preto skoro všetky majú najazdené minimálny počet kilometrov. Je jedno či je to Bimota, Magni, Egli, MOKO atď, atď. Mantra bola vyrobenaá v sérii 454 ks…

Retro
    Účastník (Participant)

Pardón nie Golfy ale Goldy. Ten tablet je riadna chu…vina😀

Goldy
    Účastník (Participant)

No a konšpirácie sú v pr… 😈  👍 . No ja som taký pragmatik. Keď si niečo kúpim, tak to chcem aj užívať nie len sa na to kukať. Hoci keby som mal toľko peňazí ako tí čo to kupujú… 😎

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Goldy, sa mi zdá, že zmizol tvoj motokárový príspevok z motoGTX, čo sa stalo?  😎

Goldy
    Účastník (Participant)

😶 papi kua.Ty máš uši a oči všade, v podstate nič. Uverejnil som ho cca o 6.50 hod. a Vilo mi volal cca o 8.05 hod že to dá dole a ja že dobre  🤐  však si ho čítal. Mne sa zdal v podstate pozitívny. Admin mal iný názor.  😛

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Hmmm, maže sa všade! 👎  😟

ahojko
    Účastník (Participant)

Hmmm,

to je na toho admina dost nezvycajne,

skoda ze som si to pred spanim nepozrel…

(isiel som spat zhruba v tom case)

Ci tam nebolo nejake zakulisie=citliva dusa?

😶

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 15,031 až 15,045 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri