40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
1. marca 2019 o 16:14 #102653
Goldy
Účastník (Participant)Múdro vravíš (píšeš) Papi, 🙂 Goldymu nedali dovolenku, lebo musí muklovať na renty rentiérov 😟 ale ja som tušil, že sa ochladí na 13°C, takže Suzka je ešte v lufte, baterka vonku, ale už sa to chystá 😈
1. marca 2019 o 22:56 #102654Mlhos
Divák (Spectator)Kazdy tu vidim niekoho nema rad a chrli tu svoje zlce a to sa hovori ze Boh spravil cloveka na svoj obraz 😁
ja neverim ze boh bol taky debil
2. marca 2019 o 7:40 #102655przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Mlhoš, a konkrétne z kerého vierovyznania (boha) vychádzaš? Lebo aj ty chrlíš žlče už dlho na všetkých stránkach, odkiaľ práve nie si vyhodený… 😁
Aký máš názor na to, že na mail mi za posledný rok došlo vyše sto propagandistických mailov výrazne „komunistických“ a rusofilných a ani jeden „proamerický“ … 😈
Pritom nikomu žiadny -ani taký, ani onaký – neposielam.Keby niekto len polovičku energie, čo vloží do očierňovania systému, využil na vylepšovanie okolitého sveta, tento svet by bol oveľa krajší. Napríklad energiu do odstránenia komunistov z verejného života.
Je totiž zaujímavé, že celý národ sa zhodne v tom, že aj dnes sú pri moci bývalí komunisti a kradnú ešte viac, ako za bývalého.
(A Rusko radšej nechajme, aj keď u nich samozrejme tiež za všetko môže Havel…)Takže ako je to vlastne? 😁 😁 😁
2. marca 2019 o 9:47 #102656Retro
Účastník (Participant)Až teraz som zaregistroval, že v Prahe sa vystavuje aj ”znovuvskriesená” Čechia. Zaujímavé, ale neviem ako to dopadne. Ale je tam aj moja hviezda – RE Interceptor👍
2. marca 2019 o 10:24 #102657przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Očuj, jogurťák-pretekár-asfaltbeťár! 😁
Už na tej kátéemke si ma dosť prekvapil a teraz je tvojou hviezdou Interceptor, čo je zase úplne iné kafé.
Sa mi zdá pritom, že na čom sa ti najlepšie motá, je Bimotá … 😁Síce aj mne vraveli po zmene, že ku mne najviac pasovala Guzzina.
Po ďalšej zmene mi vraveli, že mi najviac pasovala CBF-ka.
Potom, že Stabiláčik ku mne nepasuje… 😶
A keď som kúpil SV-čko, boli tu poznámky, že konečne niečo, čo ku mne pasuje…
To je fakt problém trafiť tejto bande do gusta… 😁Ono to je totiž tak, že ku mne pasuje všetko, len ja k nim nepasujem… 😁
2. marca 2019 o 11:03 #102658Retro
Účastník (Participant)Nesranduj, pre mňa sú najlepšie motorky tie klasické a to RE Interceptor je! No a potom športové a také aby boli poriadne iné ako tie ostatné. A preto Bimota!👍
Jasné že sa povozím na všetkom čo mi príde pod ruku, takže aj na HD a podobnými kolbasach. Dokonca aj na Dnepri alebo M-72. Úžasné😀2. marca 2019 o 11:11 #102659Retro
Účastník (Participant)Papi, píšeš že tebe nič nepasuje. Veď ty nepasuješ ani kope svojich súkmeňovcov, veď každý do teba len j..e😀 Čo len to ty musíš byť za nečloveka, odľuda, ancikrista atď.😀🤪😀😛😀😂😀
2. marca 2019 o 12:49 #102660Hog
Účastník (Participant)Tak vás všechny pozdruvuju z Čech a vidím, že z toho vyplývá: 🙂
„Vůbec nezáleží na tom na čem jezdíš, ale sakra záleží na tom, p r o č jezdíš „! 😛 🙂Hog
2. marca 2019 o 12:53 #102661przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ja k svojim veľmi dobre pasujem. Ale k svojim starým kamošom z praveku.
Moji starí kamoši totiž vedia na úrovni debatovať, neklamú, neintrigujú, bez znalostí nepoučujú, nenapádajú (často vulgárne) nikoho zo skupiny, blablabla.
A hlavne, keď sa také veci náhodou predsa len udejú, celá banda to striktne rieši a sa len neprizerá a nečuší, ako hovno v burine… Takých neuznávam.
Samozrejme som v GTX nič neriešil, odišiel som.
😁 A vôbec, kto by chcel medzi sebou takého, kto povie na nebaziliku, že to nie je bazilika?
Kto povie, že je to Bimata, oponent tvrdí, že nie, potom vyjde najavo, že predsa je.
Alebo že Puch vo Valašskom motomúzeu nie je ČZ, aj keď majstri tvrdia že je…
A keď Mlhoša stavajú za vzor, lebo chodí na preškolovanie, ale aj tak tvrdí chujoviny?Takto každý môže nerušene kraľovať, klamať intrigovať. Však karavána ma má v 3,14či a vraj všetko je, ako má byť… 😁
Všetky moje texty písané na motoGTX sú tam, ak ich niekto neodstránil. Každý to môže čítať, som zvedavý, či niekto nájde niečo urážlivé.Nenájde. Všetko po mojom odchode o nme sú tam manipulácie, klamstvá a zavádzania.
Všetci to žerú, ale nech, dobrú chuť… 😁
Jasné, že tam nepasujem, by som sa hanbil. Ale Ahojko má kua-dobré nervy… 😈
2. marca 2019 o 14:08 #102662Retro
Účastník (Participant)Papi neboj sa, všetko sa na dobre obráti 🙂 Zatiaľ stačí, že ty si sa odvrátil od zlého 😁
Hog položil dobrú otázku, že proč jezdíš, tak som zvedavý na odpovede.
Debilnú poučku, že pre pocit slobody a vietor vo vlasoch dúfam nikto nevytiahne 😁2. marca 2019 o 15:47 #102663przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Retro, však na dobré sa už šecko obrátilo.
Ja to totiž sebe obraciam a nikto iný … 😁Svet je nádherný, motorky a šikovné ošetrovateľky ho robia ešte krajším a pridávajú veľa krásnych chvíľ do tých dní, čo ich ešte ako-tak stíhame …Však pocit slobody a vietor vo vlasoch, ta ňe? 😈
😈 Práve som čítal vedľa Mlhoša, zatiaľ najteplejší deň v tomto roku napísal, že gumy tvrdé, jak sklo, asfalt studený, jazdí len, kto sa predvádza…
Bolo to teraz, 28.2. – a v Hurbanove vtedy namerali +20°C, boli sme s ošetrovateľkou na Dobogókő.
Žiadne preteky, ale zas mega-hyper-super ideálne počasie
Kua, „predvádzala sa“ polovica juhu Slovenska a k tomu celé Maďarsko … 😁Tak šarlatáni na pondelok (4.3.) zase hlásia +20°C, budeme sa zase predvádzať na sklenených pneumatikách na zamrznutom asfalte. Modlite sa za nás… 😁 😁 😁
2. marca 2019 o 16:56 #102664apa
Účastník (Participant)papi, pekne si to napísal o svete.
Na Dobogókő som bol s tretinkou naposledy vlani 19.októbra. Škoda, že v takej zostave tam už nikdy nebudeme, to bolo naposledy čo som sa stretol s Gusztibácsim.
Zajtra vytiahnem z kôlne kľúčikový skúter, vložim doňho akumulátor, natiahnem kľúčik a uvidím čo po zime povie 🙂 . Zatiaľ nerobil problémy a už ho mám 14 rokov.
2. marca 2019 o 17:10 #102665Hog
Účastník (Participant)Takže Retro, žádný pocit svobody, žádný vítr ve vlasech (v helmě to ani nejde),
ale jde o vlastní směsici rozkoše a adrenalínu, kterou si pravým „heftem“ dávkuješ sám
a co hlavně ! Nikdo Ti do toho n e k e c á !
Hog 😉2. marca 2019 o 17:38 #102666ahojko
Účastník (Participant)…Ahojko má kua-dobré nervy…
Papi,
ak myslis, neberiem ti to… asi si zabudol, ze som okrem
Magumu, Apu, a Maca na tom portali neoslovil uz dlho nikoho…
a aj to bolo vylucne na technickom okienku ci ako sa to vola…
Je mozne ze vynimky potvrdzuju pravidlo… Som len clovek…
2. marca 2019 o 18:32 #102667przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ahojko, bože chráň, nerýpem a nechcem ťa na nič nahovoriť.
Je mi jasné, že keď v lete chceš na Slovensku pojazdiť, dlho budovanú skupinu GTX a ich akcie potrebuješ. Kvôli dvom-trom arogantným chujom predsa neopustíš všetkých… -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji