40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
5. marca 2019 o 16:03 #102728
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Keď už:
Raz mi niekto poslal tento výrez z Fasbuku, Drokány, to som ja (familiárna Ižanská prezývka našej rodiny pravekom počnúc… 😁 ).
Otto Fóthy bol náš basista, ale ináč excelentný multiinštrumentalista. Všimnite si vetu od neho, keď spomína IZSU ( 😈 👍 😈 )…
Tuším, je niekde v Nórsku či v ktorej rici a stále hrá, aj ako one-man-band a občas aj v nejakých zoskupeniach.
Na fasbúku je kopa videí od neho, žiaľ, nemám tam prístup.

Ale aj voľne na youtube sa dá uloviť od Fóthyho niečo, tu je sólista:
5. marca 2019 o 16:43 #102729Retro
Účastník (Participant)Super, chlapec vie!!! Dobrá gitara, radosť počúvať. Nezaostáva za Garym Moorom alebo za Petrom Framptonom a Humble Pie!
5. marca 2019 o 17:30 #102730Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, tak skomolene si to napísal ako skomolene si sem dal tú fotomontáž. Už som aj zabudol čo som chcel. 😁 😇
5. marca 2019 o 18:06 #102731przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Orle, napísal si veľmi skomolene, čo som vlastne napísal skomolene… 😁
5. marca 2019 o 19:02 #102732Bielyorol
Účastník (Participant)Už neviem, ja som len chcel, aby sa otvárali fotky keď na ne klikneš, tak ako na MR.
Prečo sa to tu nedá tak spraviť? 😶5. marca 2019 o 19:29 #102733ahojko
Účastník (Participant)Na rozveselenie…
5. marca 2019 o 22:19 #102734Mlhos
Divák (Spectator)Papikam a na vystavisko ides popozerat intriganov? ci budes trucovat na madarskej zemi ?
5. marca 2019 o 22:51 #102735przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Milhaus, prečo si myslíš, že na výber je len popozerať intrigánov alebo trucovať?
Už dáááávno viem, čo budem ten víkend robiť, podstatné je, že na Inchebu nejdem.Nik sa nemusí obávať, že ma, odľuda, tam stretne. 😁
Boli od nás dvaja v Prahe, autom, žiadni intrigáni, ponúkli ísť s nimi, ale som nešiel ani tam.
Neprespali tam, vrátili sa nad ránom unavení, jak kkti… 😈
A vôbec, načo výstava, keď staré motorky pomaly sú lepšie, ako nové … ? 😈
Inak v maďarskej zemi ani tento rok žiadna veľká moto-výstava nebude. 😈
8. marca 2019 o 16:12 #102736przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😘 Štvrtinky, tretinky, polovičky , dvojnásobky, oslavujete? 😘
8. marca 2019 o 22:34 #102737Mlhos
Divák (Spectator)To je predsa Medzinarodny Den Zenatych 😁
9. marca 2019 o 20:02 #102738Retro
Účastník (Participant)No čo, kvalifikáciu MotoGP ste kukali? Bol tam aj Hamilton. Ten čo jazdí na autách 😁
Zasran Quartararo piaty flek. Neskutočné. Jack Miller štvrtý…tiež zaujímavé.9. marca 2019 o 20:55 #102739przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Zasran Vinález vyškolil pelotón… 👍 😈
Ale Doktor je nejak nesvoj …Preteky „veľkých“ zajtra o 18:00 😎
10. marca 2019 o 4:59 #102740Goldy
Účastník (Participant)Kukali 😈 Lízatko to poslal do „kačírku“ aj aj 2x – v tréningu aj v kvalde. Oststní jazdili asi pod svoje možnosti 😎. Som zvedavý na Zarca. Vlani mal celkom dobrú sezónu, zdá sa. že prestup mu neprospel. Ale že sa Doktor pretlačil iba do 5. rady, „neco tady selhává“. Však dnes uvidíme. A kto má čas, kukajte aj „malých“ o 15.00. je to dramatickejšie než (vyrovnanejšie) než „veľkí“ a „strední“. 😉
10. marca 2019 o 8:58 #102741Retro
Účastník (Participant)Goldy Rossi už má 40, tak už to asi nebude ono. On už dokázal že je najlepší. Včera ale asi mal nejaký problém. Zarco sa u KTM zakopal.
Čo sa týka Moto3, tak sú to najzaujímavejšie preteky. To tvrdím stále. Tak to bolo aj u 125.10. marca 2019 o 17:51 #102742przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 No, to sa diali veci. Majster bol Dovi denia… 👍 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji