40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
2. apríla 2019 o 20:36 #102803
Retro
Účastník (Participant)Ja som tie ekektrické bicykle zatiaľ nepochopil. Asi preto že som to ešte neskúsil. Ale je to taký alibizmus ako nealko pivo alebo bio potraviny😀
2. apríla 2019 o 20:43 #102804ahojko
Účastník (Participant)…alibizmus ako nealko pivo…
Retro,
ako som uz raz pisal, pripomina mi to hlasku mojej
netere na SK, ze nealko pivo je ako sex po rozhlase..
No a Papiho Post Scriptum to tiez dost vystihuje..:
Prerobil som stacionárny bicykel na motor. Nemusím šlapať
2. apríla 2019 o 20:49 #102805Retro
Účastník (Participant)Ahojko doobrééé😀😀😀
2. apríla 2019 o 20:56 #102806przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Mishko 👍
😈 Hlapecovia, polla mňa je bicykel s elektromotorom dobré riešenie, lebo inak by sme tam mali len pedále, čo je chujovina, šak nejdeme na túrdefrans, no né?
A že Retro nepochopil? Hehehe, možno, keby sa lepšie učil … 😁
2. apríla 2019 o 21:03 #102807Retro
Účastník (Participant)Nejaké výhody to čudo asi bude mať. Že nemusíš dávať štipec do zvonových nohavíc a že môžeš nosiť tašku s nákupom na kormani😀😛
Ale šak ani to nie, lebo šlapať aj tak treba nie? Aspoň tak manekýnsky.2. apríla 2019 o 21:11 #102808przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Jakže šlapať aj tak treba?
A čo som ja, nejaký Sagan? 😁
Mal som Stadióna, po naštartovaní som nikdy nešlapal. 😈 😁 😁2. apríla 2019 o 21:14 #102809Retro
Účastník (Participant)Ale na elektrobicykli musíš pohybovať pedálmi, lebo údajne to potom neide.
3. apríla 2019 o 6:51 #102810przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Tak to je problém, potom také ani nechcem.
My, starší, sme už dávnejšie tušili, že skôr či neskôr budú len problémy s tými E-čkami. A to nie sú len konzervanty, ale aj E-mobilita, E-bike, E-rekcia a tak… 😁
3. apríla 2019 o 15:19 #102811Bielyorol
Účastník (Participant)Bio potraviny? Viete aký je rozdiel medzi normálnymi a bio potravinami? Tie bio postrekujú v noci. 😁 😈
5. apríla 2019 o 10:40 #102812przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)De ste? Jazdíte? 😈
Dnes doobeda som venčil Stabiláčika.
Pravý bio-motocykel, pod kolesami kvitne púpava a za jazdy má oproti SV má jednu obrovskú výhodu:
Nehrozí, že chcene či nechcene pôjde na zadné … 😁
5. apríla 2019 o 13:47 #102813Goldy
Účastník (Participant)Jazdíme! 🙂 Však už bolo nad 15° Celziových. Ale zajtra nejazdíme. 😟 Má byť len 12° Celziových. Budeme v nedeľu 18°Celziových 🙂
5. apríla 2019 o 14:19 #102814przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Goldy, na nedeľu mám dobrý tip.
Aspoň teda pre tých, čo ma furt neobviňujú, že naháňam Maďarom prachy… 😁
Bol som už viackrát na Oldtimer Show v Budapešti, aj teraz by som chcel, ale asi mi to žiaľ nevyjde.
Je to teraz, 5.-6.-7. apríla vo Vasúttörténeti Park (BP, Tatai út).
http://www.oldtimershow.hu/sk/
Okrem stálej expozície veľkých a malých železničných vehiklov cez tieto tri dni tam je nahromadených pár megaton starého nalešteného šrotu, autá, motorky, traktory, šecko od výmyslu sveta.
Parkovanie pre motorky bývalo zdarma, vstupné je síce 4000,- Forintov (cca 13,30 evri), ale stojí to za to, obrovský areál prepchatý archaickými skvostami.
Keby mal niekto záujem, od Štúrova do areálu je len cca 54 km, dám trasu cez Árpád-híd, je to takto bez poplatkov (teda bez diaľnice):
5. apríla 2019 o 19:00 #102815Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, pekné fotečky. Aj by som išiel, ale už je neskoro, nevedel som o tomto podujatí. Snáď na budúci rok. Ale musíš mi to pripomenúť, nezabudni! 😁 👍
5. apríla 2019 o 19:33 #102816Retro
Účastník (Participant)Papi, dosť skoro si dal tú informáciu… Mohol by si dať o maďarských akciách tohoto druhu informovať skôr. Je tam toho veľa a ja viem po maďarsky akurát pi..vať a ešte pár pre život nepodstatných slov, preto je to pre mňa tam dosť neprehľadné.
5. apríla 2019 o 20:23 #102817przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Ja nemôžem pridávať maďarské akcie, lebo už som vyhlásený za triedneho nepriateľa. 😁
Prvýkrát som tam bol pred desiatimi rokmi, odvtedy som tam už zaviedol pár skupín, väčšinou Zámčanov, dokonca raz sa k nám pripojil aj pán Y … 😈
Teraz ale nemôžem, takže choďte vy, všetci. Spravte veľa fotiek a potom sem niečo pridajte.Retro, vy by ste tam mali čo vystavovať tiež, jakže si o tom nevedel? V Košicoch už šeci Maďari vymreli? 😈
😈 Ilustračná snímka hlavného vstupu z roku 2009, nájdite známu motorku:

-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji