40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
5. apríla 2019 o 20:39 #102818
Retro
Účastník (Participant)Papi, klasickí košičania /to nemôžeme nazvať že Maďari/ už pomaly vymierajú. Môj kamarát ktorý bol „styčný dôstojník“, na staré kolená pesídlil do Bratislavy /čo je viac ako N.Y., Tokyo, Hollywood a pod 😁 / a v podstate zanevrel na motorky a veterány, tak ma nemá kto informovať. Pre mňa sú tie maďarské stránky vážne neprehľadné a ani to nesledujem. Myslím, že nepriateľ tu už nie si, lebo tu už nikto nie je. Veď všetko čo bolo kolísavé a oprtunistické už odpadlo 😁 😁 😁
Takže informácie od paprikárov môžeš kľudne podávať.6. apríla 2019 o 8:16 #102819przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Konečne pršalo, bude sa menej prášiť. 😁
6. apríla 2019 o 8:17 #102820przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)6. apríla 2019 o 14:24 #102821Bielyorol
Účastník (Participant)Blázni. 😈
6. apríla 2019 o 15:19 #102822Goldy
Účastník (Participant)Ajajaj, papi fasa typ, ale zajtra nemôžem. Kebyže o týždeň, vtedy môžem. Možno o rok. Ak bude v čase konania min, 15°Celziových 😈 Známa motorka stojí prvá pri drevených dverách. 😉
7. apríla 2019 o 19:03 #102823Retro
Účastník (Participant)No ta dajte dajaké blbé reči na rozptýlenie 😁 😁 Sedím doma na riti kvôli mojej alergicko-astmatickej sezóne a nemám čo robiť, tak nech je nejaká zábava. Na motorku ani pomyslenie aby som sa nezadusil. Ale pivo furt chutí.
7. apríla 2019 o 20:15 #102824Retro
Účastník (Participant)Papi ale aj ostatní automobiloví znalci. Potrebujem zistiť čo je to za americké auto podľa tvaru loga a chladiča a sošky na chladiči.
7. apríla 2019 o 20:28 #102825Bielyorol
Účastník (Participant)Papikám, nebudem básniť a drýstať vselijaké omáčky, len jedno Ti poviem k Tvojim dnešným meninám: aby si sa ešte dlho dlho takto volal ! Všetko najlepšie!!! 🙂 👍 😘
7. apríla 2019 o 20:39 #102826przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Kua, tých vinšov sa dnes hromadí, kopec mailov, ale ja každý rok napíšem, že oslavujem pravekom počnúc podľa turecko-uzgul-mongolsko-avarského kalendára 8. marca… 😁
Ale šak ďakujem šeckým, no…Budvar, na zdravie! 😘 😁
7. apríla 2019 o 20:43 #102827Retro
Účastník (Participant)Cííí pana, veď dnes je Zoliho… Všetko najlepšie!!!
Gambrinus už vypitý, ale je dôvod pustiť sa do rumu!!! 😁7. apríla 2019 o 21:01 #102828ahojko
Účastník (Participant)Otazka pre tych co vedia rozdiely medzi krizovymi sroubovakmi
a hlavne vedia aky je to „JIS“ (Japanese Industrial Standard).
Su tie JIS na SK k dostaniu?
Vyzeraju ako Phillips, ci jeho klon „Pozidriv“, ale su zase ine..
Vopred dakujem.
👍
7. apríla 2019 o 21:11 #102829Retro
Účastník (Participant)Ahojko neber to veľmi vedecky. Ulapiš krížový šrubovák od nás z obchodu a vytočíš s ňou šrubky aj zo svojej Suzy a aj s MV Agusty. Ja som doteraz ani nevedel že niečo také existuje /hoci v profi sadách sú všetky nástavce/ a ani mi to nechýbalo.
7. apríla 2019 o 21:32 #102830ahojko
Účastník (Participant)Ja som sa o tych „JIS“ tiez iba teraz docital,
a ich tvar ma nieco do seba. Tak hladam…..
U nas su k dostaniu na moto strankach,
a aj briti ich predavaju…
7. apríla 2019 o 21:43 #102831Retro
Účastník (Participant)Kúpiš to aj u nás. V každej lešej sade šrubovákov s nástavcami to máš. Ale pokiaľ neriešiš vačšie priemery skrutiek, tak ti to môže byť jadno. Tie sú v moto motoroch asi 4. Bežné skrutky na kapotách a pod. nie je problém čo tam dáš, určite ich nezničíš. Vlastne háklivé sú na nádobkách brzd. kvapaliny. Tam je dobré použiť taký šrubovák ako treba.
7. apríla 2019 o 21:55 #102832przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 JIS je jednotka intenzívnej starostlivosti, tam som ležal po operácii. 😁
V bezvedomí, preto neviem, aké skrutkovače používali… 😁Retro, to auto je pravdepodobne nejaký Ford, alebo niečo iné … 😈 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji