40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
26. apríla 2019 o 18:19 #102863
apa
Účastník (Participant)Mlhoš to je tak, že papi kvôli jednému (dvom) „intrigánovi“ kašle na celú karavánu.
26. apríla 2019 o 19:22 #102864przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Apa, nebudz naivný.
Intrigán nesklamal, je dokonalý intrigán. 😁Sklamala karavána. 😈
27. apríla 2019 o 12:17 #102865apa
Účastník (Participant)Ozaj, aj si písal papi. že sa ťa okrem Ondríka nikto nezastal. Už si spomínam.
Len už neviem v čom, nejak som tie žabomyšie vojny nesledoval.
27. apríla 2019 o 14:23 #102866przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Apa, nebudz naivný.
Vôbec nešlo o mňa ani o Baču, ale o nevšímavosť plebsu voči nechutným útokom proti Ahojkovi.
Nechcem to už riešiť, šak hladajte chybu naďalej všetci vo mne… 😁
27. apríla 2019 o 14:35 #102867przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Niečo aj o motorkoch, no. 😁
Ňeskaj sa žehnalo v Iži, tak sme vysvetení aj my so Zuzuki a s ostatnými veľa motorkami. Stabiláčik ostal doma.
Ale ten už toho vodného kameňa nabral dosť aj s pôvodnou majiteľkou…
27. apríla 2019 o 18:03 #102868Retro
Účastník (Participant)Papi, videl som tvoju výzvu na dvihnutie Megoly na zadné za pivo😀
Máš u mňa pivá tri, keď dvihneš na zadné svoju SV😀😀😀27. apríla 2019 o 18:45 #102869Bielyorol
Účastník (Participant)Ja ti dám štyri, keď to zdvihneš na predné. 😁 😈
27. apríla 2019 o 19:05 #102870przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Čo tu provokujete umierených dôchodcov, ha? 😈
SV inak ide bez problémov na zadné a aj keď som neskúšal, s červenými strmeňmi a pancierovými hadicami aj s TOKICOm ide určite aj na predné, ak vymením svoje 10 rokov staré gumy za nejaké súce… 😁
Teraz v nedeľu, jak sme sa vracali z Balatónu, sme našli prepojovaciu cestičku, kde pri cca 90 km/h sme robili všetci cca 8 – 10 metrov dlhé skoky, ako na TT.
Teda obe kolesá vo vzduchu.
Ja aj s Gizkou za sebou, kerá začala kričať, že júúúúúj, supééééér, vráťme sa! 😁 Nevrátili sme sa, ale určite sa tam ešte objavíme, aj s dobrým fotografom. A to čím skôr, lebo tí kui tú cestu začali opravovať…(Belgická tretinka Brugge Tripel, na zdravie! )
27. apríla 2019 o 19:12 #102871Retro
Účastník (Participant)Tak na fotku v skoku a la Ballaugh Bridge letiaceho SV so športkormaňom a s tlustým penzistom v sedle sa tešííím!!!😀
28. apríla 2019 o 6:38 #102872Bopsik
Účastník (Participant)Keby som sa odhlasoval z každého fóra kde sa mi niečo (niekto) nepáči – už dávno nie som na žiadnom.
Keby som ignoroval každú akciu, partiu, kde mi niečo (niekto) nepasuje, už som dávno zavretý v komôrke 1x2x3 m
Je pravda že občas prestanem písať, rozprávať, alebo sa nezúčastním, ale život je krátky, a nie každý človek je ružový, dokonca ani ja.
😎28. apríla 2019 o 10:08 #102873przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Bopsik, je mi ľúto každého, ktorí bez GTX by žiadnu partiu nemali, nikam by nepatrili a boli by zavretý v komôrke 1x2x3 m … 😁
Bopsik, ja mám svojich od deccctva, aj moto-partiu spred nežnou, aj partiu vzniknutú po. Občas sa zatúľajú k nám, čo sú pomýlení majstri sveta, tak sa im friško vysvetlia naše praveké interné pravidlá slušného správania sa.Ak to rešpektujú, ostanú, ak nie, viac okolo nášho kotla sedieť nebudú.
Atmosféru okolo „rodinného krbu“ si treba strážiť, aby sa pri ňom človek cítil len a len dobre.
Ak je vo vzduchu nejaký zlý pocit, je to oničom.
Ja žiadnu skupinu pretvarovať, ba moc ani ovplyvňovať nechcem. Kde sa mi niečo už dlhšie nepozdáva, stále mi ostávajú moji starí a hlavne slušní kamaráti. A je jedno, či to je bývalý funkcionár, či inžinier, či zámočník – dôležité je, aký je to človek. 👍 😈
Teší ma, že mi niektorí oznamujete (aj cez SS, aj cez maily, aj tu), ako sa k tomu staviate, tak som chcel napísať, ako sa k tomu staviam ja.
Neviem sa k veciam stavať ako nejaký všežravec, veď nehrozí žiadny hladomor.
Pre mňa je nezamorená relaxačná potrava dôležitá, nestačí, keď nejaká skupina o sebe vyhlási, že oni sú karavána a zdravé ňadro a bohvie čo ešte…Šak vidím, ale šak nech… 😁
28. apríla 2019 o 14:49 #102874przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Skúsme zase o motorkoch:
Práve som sa vrátil z HU-Komáromu z veterán-akcie, niečo som narychlo povystrihoval do neidentifuckovateľného celku.
Žltý dvojtakt Triumph BD 250 W (s tým Sahara-koloritom) patrí spolužiakovi z gympla, bol vyrobený v Nemecku (1938) a Gabo ho vraj vytrhol priamo Rommelovi spod riť… 😁
28. apríla 2019 o 15:03 #102875przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Retro, dofrasa, zabudol som už, čo by som vám mal zháňať u Pannoniášov, bolo ich tam milión.
Asi to bolo niečo okolo bŕzd, ale nie som si istý. Ak je to ešte aktuálne, ozvi sa.Zato som tam našiel jednu kutil-Pannoniu, štvorvalec z dvoch motorov P 20…
Ale brzdy aj tento nemá pôvodné, do Comstarov by nepasovali… 😁Takže Maďari už neničia len Jawy prerábaním na 4 a 6-valce, konečne ničia tie aj svoje… 😈
28. apríla 2019 o 15:33 #102876Retro
Účastník (Participant)Papi, boli to bubny, ale už je to vyriešené.
No a davaj fotky z akcie.28. apríla 2019 o 19:16 #102877przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Veď som fotky už pridal.
No, dobre, dám aj také, kde je niečo aj vidieť. 😁
Všimnite si napr. úplne zapúzdrenú reťaz na tej kamošovej „Sahare“.
Zlé jazyky však tvrdia, že ak sa tam dostane piesok, nik ho odtiaľ nedostane von… 😈
Na a nakoľko som si všimol Retrom čerstvo otvorenú tému o youngtimeroch, tak pridám nejaké z tej dnešnej akcie, také krajšie. CB 350 Four bol napr. moj mokrý sen v mladosti, keď sme nadávali pri neustálom nastavovaní zapaľovania na našich 2T dvojvalcoch…

-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji