Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 15,841 až 15,855 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

No, bol tam aj druhý šesťvalec:

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Papi, celé zle. Nedá sa to rozbaliť alebo zväčšiť, takže tie malé fotky na sebe je čistá katastrofa. 👎 Bolo by hádam lepšie, keby si každú fotku dal osobitne, alebo ich niekam nahraj na nejakú stránku, kde by sa dali otvoriť po jednom a aj poprípade zväčšiť. Ďakujem. 🙂  👍

Bielyorol
    Účastník (Participant)

No, takto je to lepšie. 👍  🙂

Retro
    Účastník (Participant)

Papi, pekná plejáda Hond v peknom stave. Prečo si si svoj mokrý sen neplnil, keď sa už dalo alebo sa dá? To je dosť bezcharakterný prístup😀
    Ja som rád, že na všetkom nad čím som kedysi slintal, som sa mohol neskôr povoziť. Niekedy som sa na to neodvážil ani pomyslieť.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁  Ja som mal strašne veľa mokrých snov, nestačili by na ne šecky zlaté rezervy sveta.
    No a niektoré mokré sny časom aj nejak vyschli, takže som absolútne spokojný s tým, čo sa mi splnilo. Nebyť nežnej, stále lepíme deravé duše Barumiek… 😈

Retro
    Účastník (Participant)

Papi je to tak. Len miesto nežnej sme ich mali poriadne do riti nakopať a zbaviť sa ich nadobro…

apa
    Účastník (Participant)

papi, aj keď som skútrista musím uznať sú to krásne motorky 🙂 . 

Ja ale nakoniec skončim ako Dreamer – z Varadera presedlal na Apriliu SR-MAX 300 (ak sa dobre pamätám) . Len u mňa je ešte medzistupeň – V-Storm .

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Dnes plná puča akcií, bol som pozrieť veterány aj v Ostrihome, aj v Komárne v starej pevnosti. V Komárne to stálo za milú kedveš, ale v Ostrihome zaujala aj moderná technika…

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Papi, tie slnečnice sú pekné. 👍 Len rozmýšľam, že kde rastú v tomto čase. 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Orle, tie kvety majú smutnú pointu. Autíčko je Aero 662 Cabrio, používal ho v praveku jeden  klaun v cirkuse (Zoli bohóc, aká náhoda… 😇  ).

Auto získal Peter Sklenár, zanietený zberateľ starožitností a  zakladateľ Múzea Parkan v Štúrove.

Zo svojich auto-moto veteránov (mal ich dokopy hádam aj 40-50 kusov) tie lepšie pravideľne predvádzal na rôznych akciách, kde sa zúčastňoval osobne.

Za posledných pár rokov sme sa aj skamarátili, s pár geriatrikmi som sa uňho občas aj zastavil.

Dám jednu fotku, čo som na podobnej akcii fotil vlani tiež v Ostrihome, Peťo sedí vo svojom MARQUETTE Glaser (radový šesťval 3417 ccm, 70 k).

Žiaľ, tento rok sme s ním už nepokecali.
    Pri realizácii múzea mu robili viacerí dlhé roky len prekážky, do toho mu prišli peripetie po rozvode a cca pred 3 mesiacmi to vzdal.
    Tak preto tam dal niekto tie kvety, bol obľúbený aj medzi Maďarmi.

Peťo, odpočívaj v pokoji… 😟 

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Uff, smutný koniec človeka. 😟 Ten, kto zdedí po ňom tú nádhernú zbierku, si mydlí ruky, teda či vôbec mal nejakého dediča.

Mlhos
    Divák (Spectator)

Bezpodielove spoluvlastnictvo este nebolo vysporiadane cize ak mal deti polovicku  byvala manzelka z bsm a ak mal deti z druhej polovicky rovny podiel

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 👍  Plzeň, hokejistom na zdravie !!! 🙂  👍

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Veľmi krásny zápas to bol. 👍  Takýto som už dávno nevidel od našich. Teraz už len zostať nohami na zemi. 🙂  😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Zajtra bude mať Ahojko veľký deň, môže fandiť obom.

Ak to končí napr. remízou 3:3, môže vyhlásiť, že „naši dali 6 gólov“ … 😁 

Ahojko, kde si? 😎 
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 15,841 až 15,855 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri