40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
28. apríla 2019 o 19:22 #102878
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)No, bol tam aj druhý šesťvalec:
28. apríla 2019 o 19:23 #102879Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, celé zle. Nedá sa to rozbaliť alebo zväčšiť, takže tie malé fotky na sebe je čistá katastrofa. 👎 Bolo by hádam lepšie, keby si každú fotku dal osobitne, alebo ich niekam nahraj na nejakú stránku, kde by sa dali otvoriť po jednom a aj poprípade zväčšiť. Ďakujem. 🙂 👍
28. apríla 2019 o 19:25 #102880Bielyorol
Účastník (Participant)No, takto je to lepšie. 👍 🙂
28. apríla 2019 o 19:33 #102881Retro
Účastník (Participant)Papi, pekná plejáda Hond v peknom stave. Prečo si si svoj mokrý sen neplnil, keď sa už dalo alebo sa dá? To je dosť bezcharakterný prístup😀
Ja som rád, že na všetkom nad čím som kedysi slintal, som sa mohol neskôr povoziť. Niekedy som sa na to neodvážil ani pomyslieť.28. apríla 2019 o 19:55 #102882przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Ja som mal strašne veľa mokrých snov, nestačili by na ne šecky zlaté rezervy sveta.
No a niektoré mokré sny časom aj nejak vyschli, takže som absolútne spokojný s tým, čo sa mi splnilo. Nebyť nežnej, stále lepíme deravé duše Barumiek… 😈28. apríla 2019 o 20:04 #102883Retro
Účastník (Participant)Papi je to tak. Len miesto nežnej sme ich mali poriadne do riti nakopať a zbaviť sa ich nadobro…
30. apríla 2019 o 18:05 #102884apa
Účastník (Participant)papi, aj keď som skútrista musím uznať sú to krásne motorky 🙂 .
Ja ale nakoniec skončim ako Dreamer – z Varadera presedlal na Apriliu SR-MAX 300 (ak sa dobre pamätám) . Len u mňa je ešte medzistupeň – V-Storm .
1. mája 2019 o 20:01 #102885przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Dnes plná puča akcií, bol som pozrieť veterány aj v Ostrihome, aj v Komárne v starej pevnosti. V Komárne to stálo za milú kedveš, ale v Ostrihome zaujala aj moderná technika…
2. mája 2019 o 19:10 #102886Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, tie slnečnice sú pekné. 👍 Len rozmýšľam, že kde rastú v tomto čase. 😁
3. mája 2019 o 18:24 #102887przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Orle, tie kvety majú smutnú pointu. Autíčko je Aero 662 Cabrio, používal ho v praveku jeden klaun v cirkuse (Zoli bohóc, aká náhoda… 😇 ).
Auto získal Peter Sklenár, zanietený zberateľ starožitností a zakladateľ Múzea Parkan v Štúrove.
Zo svojich auto-moto veteránov (mal ich dokopy hádam aj 40-50 kusov) tie lepšie pravideľne predvádzal na rôznych akciách, kde sa zúčastňoval osobne.
Za posledných pár rokov sme sa aj skamarátili, s pár geriatrikmi som sa uňho občas aj zastavil.
Dám jednu fotku, čo som na podobnej akcii fotil vlani tiež v Ostrihome, Peťo sedí vo svojom MARQUETTE Glaser (radový šesťval 3417 ccm, 70 k).Žiaľ, tento rok sme s ním už nepokecali.
Pri realizácii múzea mu robili viacerí dlhé roky len prekážky, do toho mu prišli peripetie po rozvode a cca pred 3 mesiacmi to vzdal.
Tak preto tam dal niekto tie kvety, bol obľúbený aj medzi Maďarmi.Peťo, odpočívaj v pokoji… 😟
3. mája 2019 o 20:12 #102888Bielyorol
Účastník (Participant)Uff, smutný koniec človeka. 😟 Ten, kto zdedí po ňom tú nádhernú zbierku, si mydlí ruky, teda či vôbec mal nejakého dediča.
3. mája 2019 o 23:40 #102889Mlhos
Divák (Spectator)Bezpodielove spoluvlastnictvo este nebolo vysporiadane cize ak mal deti polovicku byvala manzelka z bsm a ak mal deti z druhej polovicky rovny podiel
10. mája 2019 o 20:39 #102890przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 👍 Plzeň, hokejistom na zdravie !!! 🙂 👍
11. mája 2019 o 8:20 #102891Bielyorol
Účastník (Participant)Veľmi krásny zápas to bol. 👍 Takýto som už dávno nevidel od našich. Teraz už len zostať nohami na zemi. 🙂 😉
12. mája 2019 o 11:40 #102892przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Zajtra bude mať Ahojko veľký deň, môže fandiť obom.
Ak to končí napr. remízou 3:3, môže vyhlásiť, že „naši dali 6 gólov“ … 😁
Ahojko, kde si? 😎 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji