40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
15. mája 2019 o 20:57 #102908
ahojko
Účastník (Participant)GER3-SK2
no co uz, akosi marfy ku koncu poslednych zapasovzauradoval… 😠 Nepozeral som, ale viem,… skoda…
16. mája 2019 o 11:48 #102909Bielyorol
Účastník (Participant)Kua, Ahojko, už som začal lúštiť, že aké súradnice to tu uvádzaš, že GER3-SK2. Potom som na to prišiel. 😁 👍
17. mája 2019 o 7:42 #102910apa
Účastník (Participant)Orlik 😁 😁
Ja som zas nevedel čo to je marfy.
Potom keď som priśiel sem druhýkrát tak mi ťuklo, že to bude pravdepodobne Murphy – ten má zákony schválnosti 🙂 .
17. mája 2019 o 15:07 #102911przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Orle, šak to sú súradnice.
Udávajú smer do análu … 😈
17. mája 2019 o 17:29 #102912Bielyorol
Účastník (Participant)Hej hej, skoro, už 1,5 nohou sme tam. 😁 Aj dnes naši hrali nejaké to limpopo, kua, i keď sme vyhrali, v 2/3 už mali na mále, potom ich cez prestávku drbli do umúvačky a vymyli im mozgy. 🙂
Len škoda, že zasa sme odkázaní na niekoho prešlapy, nevieme si tú istotu postupu sami zabezpečiť. Či vo futbale či v hockeji. Možno to počasie to robí. Kua, v januári bolo teplejšie 16 C, teraz 9, a dnes ráno o 4,30 som nevidel pred barák na cestu, taká mlha, jak v októberi, dpč. 👎18. mája 2019 o 12:11 #102913przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😎 Bude čunder. Čierny korpus, modrá gurtňa.
Ladí to, nie?
Jasné, že ladí, šak je to Fender. Žiaľ, len požičaný, nie je môj… 😁
18. mája 2019 o 18:45 #102914Bielyorol
Účastník (Participant)Papi, keď Ty budeš na nej hrať, budem prvý, kto tam príde a budem sedieť v prevom rade. To si nenechám újsť. 🙂 😁 👍
18. mája 2019 o 19:15 #102915Retro
Účastník (Participant)Ten Fender musí hrať aj sám😀
19. mája 2019 o 7:00 #102916przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Orol, daj zoznam, čo chceš počuť, lebo som dávno nehral a musím trénovať.
Ale na Vivaldiho zabudni… 😁Nakoľko ako domáci kutil sa poslednú dobu zaoberám výhradne stavbou parných lokomotív, mám masívne a neohybné prsty ako starý zámočník z lodeníc.
Virtulóz už zo mňa nebude, úzky „sólovkový“ krk Fendera mi teda robí trochu problémy, moje staré drevo (Cremona Luby) s cca 10 cm širokým ( 😁 ) hmatníkom mi sedí viac. Ale ten zvuk Cremony je oproti Fenderu žalostný, pritom aj Cremona už má vyše 40 rokov, už by snáď mohla dozrieť, kua …
Pre fajnšmekra Retra: Fender je inak typ CD-60CE BLK-DS-V2 (kua, skratky, jak u HD… 😁 ), nie špička, ale dobrý štandard, je to elektroakustika, má zabudovanú elektronickú ladičku a snímač Fishman. Ladička je pomerne presná, pre drevouších, ako som ja, plne vyhovuje … 😁Je to inak starší typ, už sa asi vyrábajú len jej apgrédované verzie…19. mája 2019 o 7:02 #102917przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ale sústredte sa na motoGP, súdruhovia! 😈
19. mája 2019 o 7:24 #102918Retro
Účastník (Participant)Papi už som si toho Fender preklepol😀 Aj pri týchto značkách hraje každý kus inak a treba toho poskúšať viac. Ja na gitare v podstate hrať neviem ale synátor je vážny gitaráš a keď minule kupoval do svojho gitarového parku Stratocaster USA, tak mal s tým dosť práce a bral farbu ktorá sa mu skoro hnusila ale hralo to najlepšie. Nedá na ňu dopustiť. Mne je v ruKE príjemnejší Les Paul aj keď je ťažký ako činka. Ale hovorím, že len pocitové, lebo je jedno na čom zahrám trapmské géčko😀😀😀
20. mája 2019 o 14:53 #102919Bielyorol
Účastník (Participant)Papi,
Piramis : Álomarcú lány
Republic: 67-es úton
Pokolgép: Hol van a szóA keď to už budeš mať, ozvi sa, dobehnem (e). 😁 👍 🙂20. mája 2019 o 14:56 #102920Bielyorol
Účastník (Participant)Oprava:
LGT: Álomarcú lány
Piramis: Ha volna két életemChybička sa votrela. 😉 🙂
21. mája 2019 o 10:52 #102921maco
Účastník (Participant)Kuva chlapi, už to začalo ? 😁
21. mája 2019 o 16:41 #102922przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Maco, už aj skončilo. Dali sme dole Dánov aspoň v nájazdoch.
Ale aj keď sme doma, ideme domov… 😶
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji