Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 15,886 až 15,900 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Zo života hmyzu na dolnej zemi:

Orol, trénovať budem cez dlhé zimné večery, teraz triedim a recyklujem železný šrot. Vyrábam parné lokomotívy a čo mi materiálu vystane (napr. vinkle 80×65/10 😈  ), dávam dokopy podvozok pod 1 m3  IBC-nádrž na dažďovú vodu.
    Ak mi to traktúrek náhodou neprevráti, budem s tým zalievať ovocné stromy, pozemok je dlhý 200 metrov…   😈
    Z polovice som už hotový, dokončiť zvary, natrieť, naložiť „bandasku“ a môže pršať…

Bielyorol
    Účastník (Participant)

Kua, teda! Aký pekelný stroj, alias pokolgép. 😁  👍  Ty si na to sadnes aj s gitarkou, ja Ťa budem ťahať na traktórku a budeme vyhrávať po okolí. To budou čumet! 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Kubík vody váži tunu, vozík je dostatočne dimenzovaný, unesie aj mňa. 😁 

Dobrý nápad, určite aj dobre zarobíme.

Spievať budeš ty.

Budú nám platiť, len aby sme prestali … 😁

apa
    Účastník (Participant)

Ahoj papi, vidím tam nejakú invertorovú zváračku. čo to je zač?

Goldy
    Účastník (Participant)

Páni vypime za kalíšťok na pamiatku Nikiho 😠 Idol detstva odišiel do neba F1. 😇 Včera som pozrel film Rivali  na ČT 2 o súperení s Huntom, tuším som aj slzu vyronil. 😠

Hog
    Účastník (Participant)

Nevím, jak Vy, ale já jsem spíš dneska uronil slzu za Bohumila Stašu !

Ať je ti země lehká !  V Hořicích nám tam budeš chybět ! I když jsi už pár let nejezdil,
                             ale jak tam byl Čezeťáckej čtyřválec, tak jsme Tě našli tam !

R.I.P.    
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Lauda aj Staša sa dožili pekného veku, čo sa nie každému auto-moto pretekárovi podarí. Nech sa im tam hore dobre jazdí.

https://www.motorkari.cz/motosport/silnicni/legendy/zemrel-bohumil-stasa-legenda-ceskoslovenske-motocyklove-silnice-41600.html?

Apa, triviálny invertor bez veškerých finesov, Asist AEIW 160 DC-4, ale tých 160 ozaj vie, žere aj štvorky a aj pri celodennom mučení s 3,15-kami sa mi nestalo, že by vstavaný istič vypol.
    A to, že na dyspleji vidím nastavené ampéry, je super vec.

Mám na kus asi šťastie a nedopustím žiadnu kritiku, v recenziách píšu, že má krátke káble, ale to sú hlupáci, nevedia, že už vymysleli predlžovačku a načo na pár kilový invertúrek s popruhom dlhé káble? Aké dlhé? Až na koniec záhrady? Aby sa všade zamotali ? 😈 

Ja som mal predtým len dve domarobky a dve čínske trafá, jedna domarobka zhorela, druhá funguje, jedno trafo zhorelo, druhé funguje, ale pár rokov, čo mám teho Asista, som ani jedno z nich nezapol…

Retro
    Účastník (Participant)

Česť jeho pamiatke!!!

apa
    Účastník (Participant)

Ďakujem.

ahojko
    Účastník (Participant)

Tavarishchi nejdu do finale, Fini boli neprestrelniii!!!! 👍 
    Bi

Retro
    Účastník (Participant)

Führer ich pošle na Sibír😀

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Rysuje sa Canaccko-Fíncko, Ahojko asi fandí lepšie, ako Jirka Hog…  😎

Hog
    Účastník (Participant)

Máš pravdu Papi, jsem docela znachucený hokejem, který předvádí !   A o třetí místo s nima
    rusáci pořádně zametou !   Jejich zlatý sen nebude ani bronzový ! 😛 

Hog
    Retro
    Účastník (Participant)

Hogu, Rusi sú rozhodení a znechutení a zajtra dostanú nakladačku. Máme ešte tretiu tretinu a môže sa to ešte otočiť a Kanada vyfasuje. Je to málo pravdepodobné , ale možné.

Hog
    Účastník (Participant)

👎

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 15,886 až 15,900 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri