Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16,006 až 16,020 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Retro
    Účastník (Participant)

Zatiaľ čo to tu včera egy ember pri kozlovi roztáčal, ja som si po mojom veľkom vzore Big Lebowskom /film Big Lebowski/, vychutnával jeho obľúbený nápoj ktorý sa skladá z vodky, kávového likéru Kahlúa a plnotučného mlieka. Vyzerá to ako chujovina, ale dobre sa to popíja. Ale…  dnes potrebujem asi psychiatra aj ja 😁

Retro
    Účastník (Participant)

12.7. uplynulo 50 rokov od tracickej smrti továrenskeho jazdca Jawy Billa Ivyho na Sachsenringu. Táto udalosť odštartovala nezáujem Jawy o tento šport a ukončenie vývoja štvorvalca a ďalších cestných špeciálov.
    Toto je jeden z posledných záberov pred osudnou haváriou.

Hog
    Účastník (Participant)

Bill Ivy byl fenomenální jezdec !  Vzpomínám si na vyprávění Franty Šťastného v radiu,
    nevím už o jakém okruhu mluvil, ale jeho pamětníkům je známý styl jeho vyprávění.
    Na dotaz reportéra jaké je to mít Ivyho v Jawa týmu odpověděl : „je to pan závodník,
    zrovna včera při tréninku jsem to rval do zatáčky co to šlo (myslím si to), a najednou mě někdo předjel tak, jako by jel naproti !
    Moje sebevědomí „spadlo do sklepa“ !
    Však v Jawě museli upravit spodní díl kapotáže, protože ji měl z obou stran prodřenou ! 😁  🙂 

Tradovalo se, že z čtyřválce Jawy 350 a jeho rychlosti začínal mít „bobky“ i Agostini!

Retro
    Účastník (Participant)

Hogu, Ago bol z Ivyho na Jawa vážne posratý. On bol zvyknutý vyhrávať bezstarostne s veľkým náskokom a zrazu bol ako vidno na tomto videu z Assenu bitý od Jawy. Dvakrát Ivy obsadil druhé miesto a pri treťom štarte sa zabil. Jawa by vtedy vážne siahala po titule.

Retro
    Účastník (Participant)
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Mohlo by už trochu zapršať, aby sa dalo v pohode jazdiť. 😈 

Malý kurz matematiky:

Dnes 35° v tieni, k tomu 12° na stole,  priemer 23,5°.

23,5°1 sa síce už dá vydržať, ale jazdiť sa takto nepatrí. 😁

Retro
    Účastník (Participant)

Jeden prítomný, keď nejazdíš, tak hádaj čo to je. Také sa ti za šopou neváľa 😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Hehehe, hneď zrána problém.

Nič podobného som nikdy nevidel.

Tipujem, že pán Retro sa chystá na endurance-preteky a nakoľko vraj už slabšie jazdí, ako kedysi, chce vyhrať urýchlením tankovania… 😈 

Retro
    Účastník (Participant)

Stratil som reč… Alebo si celú noc pregúgloval, alebo si vážne dobrý 👍  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Čera sa dovalila návšteva, vypili sme basu Bažantov (ja asi 4 alebo 5) a celú noc som spinkal s úsmevom na tvári. 

Úsmev síce ráno zmizol, musel som pre pivo a aj gebula sa ozvala.

Ale aspoň som sa práve dozvedel, že som vážne dobrý.
    Volovina, však kto raz videl podobné tankovanie, vžije sa do nádrže a musí sa dovtípiť.  😈  

Ono totiž keby tú hádanku pridal nejaký krajčír, určite by som netrafil, ale je podstatné, že to pridal Retro

A poprosím hádanky neadresovať mne, lebo už som tak dobrý, že ma už všade nenávidia. 😁 
    Treba adresovať všeobecne, nech hádajú aj ostatní a nech nenávidia aj ich… 😁 
    Retro
    Účastník (Participant)

Keby si bol vysoký, šíhly, hladko oholených blonďák tak by si bol ešte viac nenávidený😀😀😀
    A jedna hot info: v Kauflande majú Bernarda 11 za 4,50 a 12 za 5,50. Tak nestrácať čas!

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  S tým nenávidením to bol vtip, vôbec ma nezaujíma, kto si čo o mne myslí. Dobre spím, svedomie mám čisté a to mi stačí.  😁 

Zásoby som mal už doobeda doplnené.

Foto o nich nedám, lebo veď ochrana osobných údajov… 😈 

Mám aj basu akciovej desiny Krušovice, mydlová voda, nekupovať. Heineken už stihol posrať aj toto, kua…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Práve skončili preteky F1 (Nemecko).
    Prvé preteky F1, čo som v tomto roku pozrel od začiatku do konca, úúúúúplne šialené to bolo, ak budete mať možnosť pozrieť reprízu, doporučujem. 😈 
    Bedňa 1.Verstappen 2.Vettel (štartoval z posledného miesta) 3.Kvyat …
    Mercedes doma 2x 0 bodov … 😁

Hog
    Účastník (Participant)

Je to škoda, ale nechte to „umřít“!   Je to už na  r e n ó l t a ! 🙂

Retro
    Účastník (Participant)

To už mřtve je.. Nikoho už nezaujímajú ani motorky, ani pivo. Nech robíš, čo robíš 😛 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 16,006 až 16,020 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri