40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
25. júla 2019 o 6:53 #103044
Retro
Účastník (Participant)Zatiaľ čo to tu včera egy ember pri kozlovi roztáčal, ja som si po mojom veľkom vzore Big Lebowskom /film Big Lebowski/, vychutnával jeho obľúbený nápoj ktorý sa skladá z vodky, kávového likéru Kahlúa a plnotučného mlieka. Vyzerá to ako chujovina, ale dobre sa to popíja. Ale… dnes potrebujem asi psychiatra aj ja 😁
25. júla 2019 o 19:39 #103045Retro
Účastník (Participant)12.7. uplynulo 50 rokov od tracickej smrti továrenskeho jazdca Jawy Billa Ivyho na Sachsenringu. Táto udalosť odštartovala nezáujem Jawy o tento šport a ukončenie vývoja štvorvalca a ďalších cestných špeciálov.
Toto je jeden z posledných záberov pred osudnou haváriou.
26. júla 2019 o 6:28 #103046Hog
Účastník (Participant)Bill Ivy byl fenomenální jezdec ! Vzpomínám si na vyprávění Franty Šťastného v radiu,
nevím už o jakém okruhu mluvil, ale jeho pamětníkům je známý styl jeho vyprávění.
Na dotaz reportéra jaké je to mít Ivyho v Jawa týmu odpověděl : „je to pan závodník,
zrovna včera při tréninku jsem to rval do zatáčky co to šlo (myslím si to), a najednou mě někdo předjel tak, jako by jel naproti !
Moje sebevědomí „spadlo do sklepa“ !
Však v Jawě museli upravit spodní díl kapotáže, protože ji měl z obou stran prodřenou ! 😁 🙂Tradovalo se, že z čtyřválce Jawy 350 a jeho rychlosti začínal mít „bobky“ i Agostini!
26. júla 2019 o 9:21 #103047Retro
Účastník (Participant)Hogu, Ago bol z Ivyho na Jawa vážne posratý. On bol zvyknutý vyhrávať bezstarostne s veľkým náskokom a zrazu bol ako vidno na tomto videu z Assenu bitý od Jawy. Dvakrát Ivy obsadil druhé miesto a pri treťom štarte sa zabil. Jawa by vtedy vážne siahala po titule.
26. júla 2019 o 9:22 #103048Retro
Účastník (Participant)26. júla 2019 o 15:37 #103049przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Mohlo by už trochu zapršať, aby sa dalo v pohode jazdiť. 😈
Malý kurz matematiky:
Dnes 35° v tieni, k tomu 12° na stole, priemer 23,5°.
23,5°1 sa síce už dá vydržať, ale jazdiť sa takto nepatrí. 😁
26. júla 2019 o 20:19 #103050Retro
Účastník (Participant)Jeden prítomný, keď nejazdíš, tak hádaj čo to je. Také sa ti za šopou neváľa 😁
27. júla 2019 o 6:14 #103051przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hehehe, hneď zrána problém.
Nič podobného som nikdy nevidel.
Tipujem, že pán Retro sa chystá na endurance-preteky a nakoľko vraj už slabšie jazdí, ako kedysi, chce vyhrať urýchlením tankovania… 😈27. júla 2019 o 7:18 #103052Retro
Účastník (Participant)Stratil som reč… Alebo si celú noc pregúgloval, alebo si vážne dobrý 👍 😁
27. júla 2019 o 9:44 #103053przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Čera sa dovalila návšteva, vypili sme basu Bažantov (ja asi 4 alebo 5) a celú noc som spinkal s úsmevom na tvári.
Úsmev síce ráno zmizol, musel som pre pivo a aj gebula sa ozvala.
Ale aspoň som sa práve dozvedel, že som vážne dobrý.
Volovina, však kto raz videl podobné tankovanie, vžije sa do nádrže a musí sa dovtípiť. 😈Ono totiž keby tú hádanku pridal nejaký krajčír, určite by som netrafil, ale je podstatné, že to pridal Retro…
A poprosím hádanky neadresovať mne, lebo už som tak dobrý, že ma už všade nenávidia. 😁
Treba adresovať všeobecne, nech hádajú aj ostatní a nech nenávidia aj ich… 😁27. júla 2019 o 11:35 #103054Retro
Účastník (Participant)Keby si bol vysoký, šíhly, hladko oholených blonďák tak by si bol ešte viac nenávidený😀😀😀
A jedna hot info: v Kauflande majú Bernarda 11 za 4,50 a 12 za 5,50. Tak nestrácať čas!27. júla 2019 o 14:47 #103055przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 S tým nenávidením to bol vtip, vôbec ma nezaujíma, kto si čo o mne myslí. Dobre spím, svedomie mám čisté a to mi stačí. 😁
Zásoby som mal už doobeda doplnené.Foto o nich nedám, lebo veď ochrana osobných údajov… 😈
Mám aj basu akciovej desiny Krušovice, mydlová voda, nekupovať. Heineken už stihol posrať aj toto, kua…
28. júla 2019 o 15:16 #103056przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Práve skončili preteky F1 (Nemecko).
Prvé preteky F1, čo som v tomto roku pozrel od začiatku do konca, úúúúúplne šialené to bolo, ak budete mať možnosť pozrieť reprízu, doporučujem. 😈
Bedňa 1.Verstappen 2.Vettel (štartoval z posledného miesta) 3.Kvyat …
Mercedes doma 2x 0 bodov … 😁2. augusta 2019 o 11:16 #103057Hog
Účastník (Participant)Je to škoda, ale nechte to „umřít“! Je to už na r e n ó l t a ! 🙂
2. augusta 2019 o 13:42 #103058Retro
Účastník (Participant)To už mřtve je.. Nikoho už nezaujímajú ani motorky, ani pivo. Nech robíš, čo robíš 😛

-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji