Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,831 až 1,845 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    WIKINO
    Účastník (Participant)

Bré ránko vospolok. Ahojko, mal by si vedieť , že dôkazné bremeno je na vyšetrovatelovi , ale ten nemóže lebo je vyťažený na 121 %. 🙂 Pravdepodobnosť vyšetrenia kauzy je skoro 5%,Možno si to náčelník urobil

sám aby pozornosť odviedol na iných 😶 😀

kingston
    Účastník (Participant)

WIKINO to vystihol.

Natschelník sa chcel ukázať akú silnú mašinu má čo nielen asfalt ale aj drôty trhá 😈 😀 👋 .

yoffo
    Účastník (Participant)

😘 Dobré ráno 😈

Práve som vyliezol z rentiérského ložža, zívol som si a skonštatoval, že dnes do pomeru NEJDEM. 😛 🙂

AB

K fčerajšku:

Som dodal ten železný náčelnícky šúlec Bobovi, už potme, neviem, načo to je, ale dodal. 😶

Zaokrúhlená cena: cca 100,00 €wrejoff (20 práca, 80 doprava, kebyže doľava, je to s prirážkou) 🙂

K \“akcii\“ Shrecka Halmeša\“: je to blb, šak je jasné, že viazačom břemena je záhradník 😈

Je ich tam plná gruppen fottó. 🙂 🙂 🙂

(som tam není, zašil som sa při jazzérku, Papi fotil, takže my dve sme mimo podozrenia) 🙂 🙂 🙂

Bonz:

Natschelnik bol z toho uviazania NEW PAWA taký odviazaný, že celú cestu do Californie

(rozzumej k Sekvoji) išiel (na radost Janky v cocpite sajdy) po dvoch kolesách.

Moja NGŠTR to šecck videla z plechovky (svedok Jeho 😈 ) jačala jak divá a la diviak f cirkuse. 😶 😈

100 bodoff……. 🤣 🤣 🤣

AB: Ani Bohovi.

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

maguma
    Účastník (Participant)

WIKINO kingston minimálne jeden z vás v tom má prsty, 🙂 predpokladám, že ten prvý, 😈 lebo sa mi zdá akýsi premúdrelý, 😶 😶 WIKINO odkiaľ si vedel, že je tam ten drótik, 😉 to si tam asi len tak nechodil každú minútu sledovať či tam niečo nepribudlo 🙂 bobo pritlač ho k múru, nech kápne božskou ale aj papi chcel kolesá z tej káry, možno čakal, že to odtiahnem do Krušoviec a tam už bude mať ľahšiu robotu 🙄 🙄 😈 no bobo nezávidím ti tento rébus 😈 😈 👋 👋

WIKINO
    Účastník (Participant)

Kingston 👍 👍

WIKINO
    Účastník (Participant)

Náčelník si vedľa , ako tá jedla. Ja som o ničom nevedel . Pokukaj foto. Moja motorka bola hneď vedľa tvojej a keď som išiel zobrať foťák tak som to zbadal. Žiadam satisfakciu, kordy alebo bambitku ☹️ 🙂

maguma
    Účastník (Participant)

WIKINO kirovce 👋 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

WIKINO kirovce 👋 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Ty na tvojom a ja si požičiam z chynoranského družstva, daj termín 🙂 🙂 😀 😀 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

No tak pŕŕŕŕŕŕrŕ…… 😶

O tom, kto s kým bude satisfacovať, akými zbraňami, kde a akého ZULU…..rozhoduje

jediný na to určený kom potentný orgáň:

Inkvizičný Tribunál GTX. 🙂

Rozhodnutie:

Ste sa teššili, že to bude MISSÁK MOKRÉ TRIČKO, čo ??? 😟

Alebo MISSÁK UŽITÁ PAMPERSKA jak minule ,….čo ???? 😟

NE!!!

Budeme zasadať a rozhodneme 😛

🤣 🤣 🤣

kingston
    Účastník (Participant)

Natschelnik z nás to určite nikto nembol ved ten drôt ani nešiel ohnúť ako pri tom viazaní rezal do rúk 🙂

🤐 🤐

kingston
    Účastník (Participant)

Natschelnik čestné iskričkové z nás to určite nikto nembol ved ten drôt ani nešiel ohnúť ako pri tom viazaní rezal do rúk 🙂

🤐 🤐

bobolak
    Účastník (Participant)

Ahojte,prípad PAV nemôžem zverejniť ,lebo je v stave vyšetrovania a unik informácií je naprípustný.Zatiaľ dávame len jeden bonz na jedného našeho člena(hlavný zasobovač morských a divočackych špecialít) že dnes bude televízna STAR večer o 20 3o v relácií belasé z hora či z neba??kua fix dúfam že nás odprezentuje a nenarobí haňbu klubu geriatrix.kto uhadne kto to je má poldeci bakuľového lorda v gambokinderkaffé 😈 😈 😈 😈 😈 😈

Slon
    Účastník (Participant)

Myslíš toho s tú olejničkú čo má namontovanú skrinu vedla sebja 😈 😁 😁 vyhral som renólt že 😁

Tukan
    Účastník (Participant)

Bobo , a ty už máš dnes stredu? 🤣 🤣 🤣

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,831 až 1,845 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri