40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
21. októbra 2013 o 6:15 #86228
WIKINO
Účastník (Participant)Bré ránko vospolok. Ahojko, mal by si vedieť , že dôkazné bremeno je na vyšetrovatelovi , ale ten nemóže lebo je vyťažený na 121 %. 🙂 Pravdepodobnosť vyšetrenia kauzy je skoro 5%,Možno si to náčelník urobil
sám aby pozornosť odviedol na iných 😶 😀21. októbra 2013 o 6:27 #86229kingston
Účastník (Participant)WIKINO to vystihol.
Natschelník sa chcel ukázať akú silnú mašinu má čo nielen asfalt ale aj drôty trhá 😈 😀 👋 .
21. októbra 2013 o 7:17 #86230yoffo
Účastník (Participant)😘 Dobré ráno 😈
Práve som vyliezol z rentiérského ložža, zívol som si a skonštatoval, že dnes do pomeru NEJDEM. 😛 🙂
ABK fčerajšku:
Som dodal ten železný náčelnícky šúlec Bobovi, už potme, neviem, načo to je, ale dodal. 😶
Zaokrúhlená cena: cca 100,00 €wrejoff (20 práca, 80 doprava, kebyže doľava, je to s prirážkou) 🙂K \“akcii\“ Shrecka Halmeša\“: je to blb, šak je jasné, že viazačom břemena je záhradník 😈
Je ich tam plná gruppen fottó. 🙂 🙂 🙂
(som tam není, zašil som sa při jazzérku, Papi fotil, takže my dve sme mimo podozrenia) 🙂 🙂 🙂Bonz:
Natschelnik bol z toho uviazania NEW PAWA taký odviazaný, že celú cestu do Californie
(rozzumej k Sekvoji) išiel (na radost Janky v cocpite sajdy) po dvoch kolesách.
Moja NGŠTR to šecck videla z plechovky (svedok Jeho 😈 ) jačala jak divá a la diviak f cirkuse. 😶 😈
100 bodoff……. 🤣 🤣 🤣AB: Ani Bohovi.
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘21. októbra 2013 o 7:19 #86231maguma
Účastník (Participant)WIKINO kingston minimálne jeden z vás v tom má prsty, 🙂 predpokladám, že ten prvý, 😈 lebo sa mi zdá akýsi premúdrelý, 😶 😶 WIKINO odkiaľ si vedel, že je tam ten drótik, 😉 to si tam asi len tak nechodil každú minútu sledovať či tam niečo nepribudlo 🙂 bobo pritlač ho k múru, nech kápne božskou ale aj papi chcel kolesá z tej káry, možno čakal, že to odtiahnem do Krušoviec a tam už bude mať ľahšiu robotu 🙄 🙄 😈 no bobo nezávidím ti tento rébus 😈 😈 👋 👋
21. októbra 2013 o 7:20 #86232WIKINO
Účastník (Participant)Kingston 👍 👍
21. októbra 2013 o 7:23 #86233WIKINO
Účastník (Participant)Náčelník si vedľa , ako tá jedla. Ja som o ničom nevedel . Pokukaj foto. Moja motorka bola hneď vedľa tvojej a keď som išiel zobrať foťák tak som to zbadal. Žiadam satisfakciu, kordy alebo bambitku ☹️ 🙂
21. októbra 2013 o 7:40 #86234maguma
Účastník (Participant)WIKINO kirovce 👋 👋 👋
21. októbra 2013 o 7:41 #86235maguma
Účastník (Participant)WIKINO kirovce 👋 👋 👋
21. októbra 2013 o 7:44 #86236maguma
Účastník (Participant)Ty na tvojom a ja si požičiam z chynoranského družstva, daj termín 🙂 🙂 😀 😀 👋
21. októbra 2013 o 7:46 #86237yoffo
Účastník (Participant)No tak pŕŕŕŕŕŕrŕ…… 😶
O tom, kto s kým bude satisfacovať, akými zbraňami, kde a akého ZULU…..rozhoduje
jediný na to určený kom potentný orgáň:
Inkvizičný Tribunál GTX. 🙂Rozhodnutie:
Ste sa teššili, že to bude MISSÁK MOKRÉ TRIČKO, čo ??? 😟
Alebo MISSÁK UŽITÁ PAMPERSKA jak minule ,….čo ???? 😟NE!!!
Budeme zasadať a rozhodneme 😛
🤣 🤣 🤣21. októbra 2013 o 8:33 #86238kingston
Účastník (Participant)Natschelnik z nás to určite nikto nembol ved ten drôt ani nešiel ohnúť ako pri tom viazaní rezal do rúk 🙂
🤐 🤐
21. októbra 2013 o 8:34 #86239kingston
Účastník (Participant)Natschelnik čestné iskričkové z nás to určite nikto nembol ved ten drôt ani nešiel ohnúť ako pri tom viazaní rezal do rúk 🙂
🤐 🤐
21. októbra 2013 o 11:53 #86240bobolak
Účastník (Participant)Ahojte,prípad PAV nemôžem zverejniť ,lebo je v stave vyšetrovania a unik informácií je naprípustný.Zatiaľ dávame len jeden bonz na jedného našeho člena(hlavný zasobovač morských a divočackych špecialít) že dnes bude televízna STAR večer o 20 3o v relácií belasé z hora či z neba??kua fix dúfam že nás odprezentuje a nenarobí haňbu klubu geriatrix.kto uhadne kto to je má poldeci bakuľového lorda v gambokinderkaffé 😈 😈 😈 😈 😈 😈
21. októbra 2013 o 12:10 #86241Slon
Účastník (Participant)Myslíš toho s tú olejničkú čo má namontovanú skrinu vedla sebja 😈 😁 😁 vyhral som renólt že 😁
21. októbra 2013 o 12:15 #86242Tukan
Účastník (Participant)Bobo , a ty už máš dnes stredu? 🤣 🤣 🤣
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji