Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,861 až 1,875 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Danny65
    Účastník (Participant)

Pekný víkend ste mali a aj na výlete ste boli aj ja som chcela ísť pozrieť sekvoju, dúfam že aj nás tam niekedy vytiahneš ☹️ , Janka mi ešte aj gaštany ponúka, no neviem asi sa ma chce zbaviť, že divé gaštany, čo sme lesná zver? 😀 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

Danny65, to vám neponúka gaštany ale pagaštan konský tak preto som presvedčený, že vás nepovažuje za lesnú zver ale za, aj sa to hanbím vysloviť 😟 😟 😁 😀 😀 👋 👋 dobrú chuť 🤣 😁 😁 😈 😈 👋 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

Oznam pre vychechtaného žraloka:

Šag som vyprovokoval Natschelnika k činu Sokwojo-Californskému, aby ukázal cestu.

Zoberiem tam celý kmeň GTX, registračnú pokladňu bude obsluhovať moja NGŠTR,

vstupné:

akciová cena pre samostatne chodiacich getroššoff………….5 €vri.

akciová cena pre samostatne nechodiacich getroššoff……..15 €vri.

akciová cena pre samostatne ležiacich getroššoff……………25 €vri.

Zisk po odpočítaní 99% nákladoff bude užitý na nákup jennej magyarszkej hlpatej Mangalice za účelom

komisionálneho sežrání f Magumofcách.

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Nazdar bando, človek vraždením zaneprázdnený vás tu nechá tri dni bez dozoru a dokiaľ som to všetko prečítal, tak som stihol dať dolu dve jaternice 😛 🤣

yoffo aj my sme dnes sadili cesnak počas údenia klobás

zajtra vám sem hodím nejaké foto, lebo terazky pred spaním by to nembolo veľmi zdravé a mohli by ste zaslintať klávesnice, tak až ráno po raňajkách 😁

yoffo
    Účastník (Participant)

FANČUČČI , takže ráňo raňajkujeme kalbász + jathernicce , OK, chleba máme. 🙂 🙂 🙂

Ty márha, ten vyúdený tlstýjobbik si nemposlal ani ovoňať, šag doččkaj, batmane. 😛 😠 😈 👋

Danny65
    Účastník (Participant)

No Vilko, ak som to pochopila správne, tak som to asi pochopila, ak nie, tak mám asi dlhé vedenie, že fúúúj

a šefino, pozor, aby aj tebe neupiekla z nich 😀

Doslova mi napísala, že pri sekvoji si nazbierala aj gaštany a že či mi z nich nechá 🤣 to je teda kámoška 😛

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Odniesol som z neho mame a vraj ona údené už veľmi nemôže, že nemal som to nosiť,, že nech beriem nazad. Ja som jej to nechal a na druhý deň mi volala, či mám ešte z tej údenej ryby, že je vynikajúca 🤣 🤣 🤣

Určite to tak dopadlo aj s tým poštovým kurieróm, čo ti ju niesol, určite to cestou zožral ☹️ 😕

Danny65
    Účastník (Participant)

Yoffu a to by si takto na nás zarábal? A to sa nehambíš 😶 a ešte zaťahuješ do toho aj tvoju NGŠTR 🤣 😁 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Ja len rozmýšľam nad tým, že či aj na kaporetúr nemal byť ten fuštoltkovértolstojbika a nie nejaké rybie oškvarky a krumple, asi to zožrali domáci, mne sa hneď zdal prvý podozrivý krampus bol taký pribratý, asi tak 11,253 kg zulu 😈 😈 😈 😀 😀 😀 😀 😀 😀 👋 👋 na budúci kaporetúr prídeme nečakane dva dni vopred 🙂 🙂 😉 😉 😀 😀 😀 😀 ahoj vikino 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

Danny65 vám yoffo umožní nazbierať si pagaštan konský na celú zimu zadarmo 🙂 🙂 🙂 a nám ostatným zostane iba konský, ten oný púchov 😶 😶 😶 😈 😈 😈 😁 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Jaternica je zaliata pivom, tak ráno dám nejaké foto 👋

zefototh
    Účastník (Participant)

Vanucci, čo fotku, jalítko každému pošli.

yoffo
    Účastník (Participant)

Natschelniku: ríéšenié existuje:

Mangalicu 2014 spapkáme MY.

Na túto MangaliczaTour pripravíme pre \“akcijonároff\“ Kaportour (márhhy) 😈

vyprážané hlpy ze szwiňe primitiwnej HUňatej f trojobale ….nembáy, nič nespoznajú.

Budú flambované matroššom Lorda Bakuľa. 😁

Ešče budú mať na fúzzoch toho údenáča Tolstojobbika. 😈

🤣 🤣 🤣

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, ved ta angolpatoka asi ani nemflambózik 😶 🤣

yoffo
    Účastník (Participant)

theo nembáy, dodáme paliwo 40+ és bude flambowaťť, len aby \“kulturák\“ nemzflambowal. 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1,861 až 1,875 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri