40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
21. októbra 2013 o 12:32 #86243
bobolak
Účastník (Participant)Slone,žiadny renolt ani puchov 👎 👎 ,vyhravaš poldeci bakuľoveho ginu, 😘 osobne prinesiem pri nabližšom nákupe klobasových chobotov 😀 😀 😀 😀
21. októbra 2013 o 12:35 #86244bobolak
Účastník (Participant)Tukan nesranduj, 🤣 🤣 šak ešte nie sú vianoce 🤣 🤣 🤣 🤣 👋 👋 👋
21. októbra 2013 o 12:40 #86245Tukan
Účastník (Participant)Pomaly sa však už na ne pripravujem. Nikdy nevieš, kedy navalí ta biela mrcha a kto bude stromky zháňať v metrových závejoch. 🙄 🙄 🙄
21. októbra 2013 o 14:39 #86246bobolak
Účastník (Participant)OPRAVA: kua tukan maš pravdu, ide to až stredu 😶 😶 takže tak, ale slon ostatné ostáva v platnosti 👍 👍 😁 😁 😁 😁
21. októbra 2013 o 17:38 #86247przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Geriatrici majú stredu, kedy chcú . Keď nechcú, nemajú ju ani v stredu. 😀
Nezbedníkov nemá význam riešiť, lebo v huncútstvach má prsty celá banda.
Je úplne jedno, kerý Kingston konkrétne tam ten drót dal, keď sa dvadsať ďalších pritom tajne rehlilo v očakávaní dobrej zábavy… 😀P.S. – Ja napr. dodnes neviem, kto vlastne zašprajcoval naše dvere u Lojza, ani sa nesnažím zistiť. Viem, že ste to boli vy, banda jedna prašivá, preto vás mám tak rád… 👍 😀 👋
21. októbra 2013 o 17:48 #86248theo
Účastník (Participant)Papi, mne sa niekedy zda ze ten Kulháňdrát som tam dal ja, aj ked som tam nebol 🤣 🤣 👋
a na ČULe to mas pravdu 🙂 😀 bola to ona – BANDA 🤣 🤣 👍
21. októbra 2013 o 17:55 #86249kingston
Účastník (Participant)No a po tomto papiho vyjadreni to už vČUL zo seba ten drôt nezmyjem aj ked som na tom Kulháni bol 😕 😶 😀
21. októbra 2013 o 17:57 #86250kingston
Účastník (Participant)Tuším na ďalšiu akció radšej prídem na bycygly alebo peši 😶 😟 😁
21. októbra 2013 o 17:58 #86251yoffo
Účastník (Participant)PAPI , Aspoň máš overené, že keď nejaký náčelník nejakého (cudzieho) 😈 kmeňa zašprajcuje dvere, 😶
Gizka skočí Floppa cez okno. A ste zachránení. 🙂 😈 🤣Dnes som sadil cesnak (300ks) és fujázd do Oesterreichu…..bomba počko. 👍
21. októbra 2013 o 18:00 #86252yoffo
Účastník (Participant)Kingstóne …..kúa fix…..zatĺkať…….zatĺkať……..a ešče ráz …..zatĺkať 😈 😈 😈
21. októbra 2013 o 18:07 #86253przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Kingston , aké papiho vyjadrenie ?
Šak kto tu až dvakrát, aby to nikomu neuniklo – písal, že mu drót rezal pri viazaní do rúk? 😀 😀 😀Ozaj, a Bobovi kto zohnal šaty striptérky? Kto ho oplotil políciou ? Kto mu dal stan na strechu auta? 😀 Pod vplyvom Mlhoša (to je ten s tým zmyslom pre humor… 😀 ) nás môže zažalovať, len čítajte v tej Vesmír-téme… 😀 Sme šecci v Ricci…
21. októbra 2013 o 18:11 #86254maguma
Účastník (Participant)yoffo a to som nevedel, že Gizka pre floppy disk skočí z okna 😶 😶 😶 to asi tie moderné gazdinky, 🙂 🙂 🙂 moja babka skákala iba cez plot a aj to len pre obyčajné pierko zo susedovej kačice, za nejakú chvíľu budú skakať aj pre úesbééé kľúč, len musí byť aspoň tizenhatgiguš 🙂 🙂 🤣 🤣 😁 😀 😀 😇 😇
21. októbra 2013 o 18:12 #86255maguma
Účastník (Participant)papi v nininej alebo inej, daj na výber 🙄 🙄 🙄 😀 😀
21. októbra 2013 o 18:16 #86256yoffo
Účastník (Participant)Áno, no tak keď tuto začčnú (niektorý jednotlivec) žalobabovať, sme v púchove, renólte
aj Nina RICCI bude mať radost. 😈Asi založím tému: Zažaluj kamaráda, priateľa ať je prdel, voe. 🙂 🙂 🙂
21. októbra 2013 o 18:18 #86257yoffo
Účastník (Participant)Natschelniku, vravi sa tizen ketoo /szokoli/, jako by ich jenna aňú malla. 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji