40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
8. novembra 2013 o 14:50 #87113
ahojko
Účastník (Participant)Bopsik
v tych plechovkach od Stará-Promiň ma asi ladvinami prefiltrovane tie tekutiny z vedlajsich nadob, ked sa mu nechcelo z garaze az na WC… 😈 😈 😈 🤣 🤣 🤣
8. novembra 2013 o 15:01 #87114ahojko
Účastník (Participant)WIKA
Robit z Wikina parohaca ?.. a to si zaplatila, ci dostala 150 euracov zato??8. novembra 2013 o 15:07 #87115kavis
Účastník (Participant)Kvízová otázka: Ktorý chlap si zaplatí za parohy? 😈 😈
8. novembra 2013 o 15:09 #87116ahojko
Účastník (Participant)kavis
ktory uz nevladze, ale este chce aby mu varila??.. 😈 😇 😈
8. novembra 2013 o 15:22 #87117przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀
Hej, mládež, sa mi zdá, že niektorí tu nejak moc dôkladne análizujete obsah mojej garáže. Idem zaostriť kamery a nasrať psa, aby ste ma v noci nevykradli… 😈WIKINOVI asi dodal parohy UPS-kár gigolo (a gin-ekolog) Bobolak, malo to byť za 200,- ale Bobo nasadil akciové ceny, sme predsa jedna rodina… 😇 😈 👋
No a poobede tu pod oknom postávalo až 18 Celsiusov, tak som už musel trochu okolo komína. S trochu väčším rádiusom, aby ten komín na mňa nespadol. Veeeeeľa motoriek vonku, hlavne v Maďarsku. 👍
A žiadna jeseň sa nekonala, aj keď v lesoch cesty mokré – ale inak všetko zelené, puky pučia, jar prichádza, aha:
[linka]8. novembra 2013 o 15:24 #87118kavis
Účastník (Participant)Papi fotka ťa usvedčuje z klamstva šak ty si tam neni 😈
8. novembra 2013 o 15:25 #87119ahojko
Účastník (Participant)papi
mkokos, a pred mojim domom prave presiel konecne snezny pluh,.. aby som si mohol ist pre pivo….. 😛
8. novembra 2013 o 15:28 #87120przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Kavis, to nič, ja furt klamem. 😈 👋
8. novembra 2013 o 15:43 #87121przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)🤐 A využil som pohostinnosť Hungárie a na svojom testovacom úseku (= nikdi tam nemerajú 🤣 ) som to vytočil na päťke kúsok nad 210, ale som už rozumný starec, šestku som už nedal. 👋
Tiež je to klamstvo, keby to čítal aj rendőrség 🤐 👋8. novembra 2013 o 16:12 #87122WIKA
Účastník (Participant)Ahojko to som musela ešte aj zaplatiť. Takto to vyzeralo, keď to doniesli.
[linka]A takto sa rozbaľujú parohy ako vianočný darček.
[linka]A názorná skúška velkosti. Moc by mu to nešlo, lebo by si pozhadzoval z podplafóna tie haraburdy.
[linka]Tieto parohy mu určite nezhrdzavejú
[linka]A s parohami poslai aj príručné taštičky na náboje do guľovnice.
[linka]Theova náhradná pneumatika
[linka]8. novembra 2013 o 16:23 #87123przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hihihy, že nikdi 😈
Dobre, no…WIKINO, ten ružový ventil kolesa je určite z nafukovacej Anče 😈
Ale píšem preto, lebo to sú šestnástky kolesá asi zo Škody 1202, možno mám niekde na to chromované puklice, ak by si to chcel, pohladám. Šanca je síce len 5 %, že to nájdem, ale zase viac, ako nula…
8. novembra 2013 o 17:12 #87124yoffo
Účastník (Participant)Oččúwajte, banda jenna:
Tak, a WIKINO má konečne khrómowané parohy. 😁
Papi má khrómowané kuklice. 😁
My šecci máme khrómowané muhy, čo uleteli kope hnojowej 😁Papy: pýše sa, že…….. annálízuješ, áno ??? 😈 🤣
Khvíľu som tu neny a jaký bordel 😶 🤣
Bol som halászny…….aj moja mi držala fujčervíka, 😁 6 zubatých a 2 ostrieže.
Idem dešupinovať, filetovať, NGŠTR pražiť a my šecci papať.
Želám si dobrú huť. 🤣8. novembra 2013 o 17:24 #87125theo
Účastník (Participant)Sluchaj Hemingvaj 😶 , ty ides NGŠT pražit??? 😶 😶 😶 ,asi si ništ nechytil, lebo si este nedal fotodoka, neverime, urcite si este ruky umyvas od toho co si chytil 😈 😈 🤣 🤣 🤣
8. novembra 2013 o 17:32 #87126theo
Účastník (Participant)WIKA, to bude fajna rezerva pre mna 👍 , taka ružovučka, este ked papi najde tu 5%tnu kuklicu, to bude parada, mozem na chrbte nosit 😀 😀
8. novembra 2013 o 17:35 #87127maguma
Účastník (Participant)Sa tu bobujete s chujovinami a ja tu v garazi s majorom na strazi tuningujeme jenna radost robim aj fotodok vecer to ukazem ak sa mi bude chciet a teraz nerusit prebieha zrychleny prudky tuning
B.S. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji