40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
8. novembra 2013 o 9:31 #87098
maguma
Účastník (Participant)Tukan ako poznám FRCA, bol by skôr vhodný na funkciu zlodej iontových nápojov 😈 😈 😀 😀 😀 pred ním nemôžeš nechať žiadnu požívatinu nezabezpečenú aspoň tromi zámkami, on by bol schopný zožrať aj pocukrovanú drôtenu kefu, veď spolu s majiteľom stajne boli oficiálnymi zlodejmi tataráku na minulej Mažole 🙂 🙂 🙂 😁 😁
ozaj, treba ešte vybrať oficiálny nápoj týmu 🙄 👋 MAŽOLA GTX
8. novembra 2013 o 9:43 #87099WIKINO
Účastník (Participant)Náčelník kua teba zavrú ochranári prírody za devastovanie tejto krásnej krajiny 🤣 🤣
Ešte potrebujeme jedného strolára na vyrobenie klubovej vytríny na prezentáciu a výstavu získaných trofejí / pohárov/ 🙂 😶 🤣 🤣8. novembra 2013 o 9:46 #87100WIKINO
Účastník (Participant)Nápoj bude Yofftový nápoj čermánsky 🤣 🤣 🤣
8. novembra 2013 o 9:47 #87101Tukan
Účastník (Participant)Mám skromnú otázku na managerov teamu: kedy a kde bude prvé sústredenie. 😶 😶 😶
8. novembra 2013 o 9:54 #87102WIKINO
Účastník (Participant)Tukan sústredenie bude v blízkej budúcnosti, ale to je zatial utajovaná skutočnosť.Pst niečo o tom viem ale nepřítel naslouchá. 🤣 🤣 🤐
8. novembra 2013 o 9:54 #87103Bopsik
Účastník (Participant)Papi-boj ,
Vpravo od Renaultu (ozajstného) máš tri plechy staroprameňa, a potom dajaké fľašky. Čo tam je, sú tam vzorky patok? Od 36% po 52% slivky, hrušky, repáky, marhule, či čo?
Len nehovor že je tam riedidlo, technický benzín, glycerín a i.8. novembra 2013 o 10:07 #87104yoffo
Účastník (Participant)FRCO ::::logač yofftových nápojoff (č.1 v ponuke je ČZ)
ČZ – Čaj Zelený
🤣
Tukane , kúa, termín I. Kondičného Sústredenia M GTX je dávno zverejnený: 30.2.2014
o ZULU ,OO hod v Magumofcách, okres Ficince. 😁8. novembra 2013 o 10:31 #87105przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Bopsik, Staroprameň je pražské pivo, ale u mňa v garáži sa pije Plzeň, v dielni Šariš (u nás v Bažantove sa hovorí, že Pijem pivo Šariš, jó nekem a szar is… 😈 – preloží translator, ja nemám odvahu 👋 ) – no a pri nogbugu sa pije Kozel.
Toto sa musí striktne dodržať, aby človek vždy vedel, kde sa práve nachádza a nepoužil kladivo tam, kde by nemal… 🤣
K veci: Žiadne patoky, tie fľaše sú súčasťou môjho dlhodobého recesistického testu vplyvu tekutín práve nalezených (pred cca dvoma rokmi) v domácnosti na O a X krúžky povyberaných z reťaze… 😈 👋 V mojom tajnom labáku totiž sa robí vážny tajný výskum. Aha:
[linka]8. novembra 2013 o 10:45 #87106Tukan
Účastník (Participant)WIKI , očakávam tajnú zašifrovanú depešu. 🤣 🤣 🤣
yoffo , dobrý zastierací manéver. 🙄 🙄 🙄
8. novembra 2013 o 10:54 #87107WIKA
Účastník (Participant)Papi, aspoň budeš mať čo dať do tomboly 🤣 🤣 🤣
Yoffo, toho kuchára si mi ukradol zo zálohy, dobrá voľba 👍 👍 👍
Tukan, mám ti cez víkend ušiť sukničku z krepového papíru? 👋 👋 👋8. novembra 2013 o 10:58 #87108Tukan
Účastník (Participant)WIKA , to ale musíš kúpiť aspoň 20bm(slovom bežný meter)… 🤣 🤣 🤣
8. novembra 2013 o 11:07 #87109przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Fotka stará, ale dobrá.
WIKA, nechcem moc kecať do dizajnu, len poznamenám, že sexi oblečenie mažoretiek nechá vyznieť pupok aj bradavky.
No, krása: 😘
[linka]8. novembra 2013 o 11:21 #87110WIKINO
Účastník (Participant)Tukan máš Súkr.spr.
Potom je ešte jedna pesnička:
Mám ja ružu ľaľiju z krépoveho papíru , papír sa my rozmočí a budem mať po pu.i 🤣 🤣 👋8. novembra 2013 o 11:21 #87111WIKA
Účastník (Participant)Papi, budem to na Tukana šiť podľa tvojej predlohy. Nemá to chybu 🤣 🤣 🤣
Neboj Tukan, vykradneme niekde papierníctvo a narobíme fodríky. 😀
Viete že parohy vám môže doviezť aj na dobierku zásielková služba? Pred hodinou také došli Wikimu len za
150 éčiek. Ak by ste chceli adresu, kde sa dajú objednať, tak vám ju Wikino poskytne. 😈 😈 😈8. novembra 2013 o 11:29 #87112Tukan
Účastník (Participant)WIKA , sukničku chcem ružovej farby, manžety biele a klobúčik žltý. Inak si to nedám na seba ,aj keď ma budete mučiť!!! 😛 😛 😛
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji