40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
17. novembra 2013 o 22:11 #87863
bobolak
Účastník (Participant)Ahojte,,akcia 👍 👍 vysledky 👍 👍 kuafix fotky perfektné a dúfam že juripkovi zahrali aj našu hymnu keď stál tak vysoko na bedni(kerááánemááfrajíííra) 🤣 🤣 🤣 🤣 super!!!!
17. novembra 2013 o 22:17 #87864Bopsik
Účastník (Participant)Moje fotky sa ťahajú, ťahajú,… ťahajúúúúú…
ale nedal som šecky, len výber…17. novembra 2013 o 22:18 #87865VANUCCI
Účastník (Participant)A ideme do klasikova / do duchen / 😁 👋
17. novembra 2013 o 22:20 #87866VANUCCI
Účastník (Participant)Bopsik no vidíš a mne neverili, že to tak dlho trvá, šak to nie je vyšrubovať trysku z karbesa pinčla 🤣 🤣 🤣
17. novembra 2013 o 22:30 #87867bobolak
Účastník (Participant)Janko,idem aj ja do duchen šak si to mrknem zaftra čaute,, 👋 👋 👋 aj tak musím spracovať tie foto od fantocciho, 👍 ,kua preklep vanucciho 🤣 🤣 🤣 🤣
17. novembra 2013 o 23:32 #87868Bopsik
Účastník (Participant)18. novembra 2013 o 3:53 #87869kingston
Účastník (Participant)Dobre utro,
pionieri 👍 🙂
Vanucci, Bopsik – skvelé fotky 👋
18. novembra 2013 o 4:19 #87870bacaono
Účastník (Participant)Na Ty co nemozes spavat? Sak este ani zobrak s drotarom nemaju rozlepene oci a ty tu uz buntosis. 😁
18. novembra 2013 o 5:08 #87871JURIPKO
Účastník (Participant)Dobré ránečko no ale že jaké fotečky na parádu vďaka fotografom a vôbec šak akcia bola na parádu idem niečo robiť nech sa máme lepšie čafte večer 👋
18. novembra 2013 o 6:12 #87872fronius
Účastník (Participant)Vanucci.Bopsik super fotečky 👍
18. novembra 2013 o 7:33 #87873WIKINO
Účastník (Participant)Bré ráno. Doteraz som čítal zmeškané príspevky za víkend. Servis správ 👍 . Už ma predbehli aj žobrák z drotárom, asi ich už nikde nepolapím. Idem dať kawej ala Krampus. Wika skopíruje ešte foto čo som opatril okrem iných funkcií. Som proste úžasný a preto si ma Wika vybrala spomedzi potencionálnych uchádzačov 😶 🤣 🤣 🤣
Preceda aspoň máš gule v chladničke a nie medzi rebrami 😉 🤣 🤣 🤣 Parohy si nechal mladším , šag tak sa patrí. Nám stačia porohy v prášku . / lupiny/ 😀18. novembra 2013 o 7:38 #87874WIKINO
Účastník (Participant)Zasek sme všeci prihlásený okrem náčelníka. Ten išiel k dochtorovi pre fáč a sádru. Šag som hovoril, že zoberiem a ešte ste sa rehotali ako kone . Vraj kléber a sieťku./ Zefo / 🙂 🤣 🤣
18. novembra 2013 o 7:39 #87875VANUCCI
Účastník (Participant)Dobré ráno všetkým.
Lapajko, máš u mňa tú B-12 tku, počasie bolo super viď. foto. No ale zasa až tak si to vyčerpať nemusel, lebo teraz je hmla jak hovado 😁 😁
18. novembra 2013 o 8:06 #87876przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Bravo, východ!
Klobúk dole, na fotkách vidím kopec známych, sála z tých fotiek výborná atmosféra.
Pri listovaní v albumoch, ako keby som tam bol. Vidieť tie vaše xichty – tak ožila kopa spomienok, možno, CIMO zase robil anketu o objímaní motoriek a tak… 😈 👋Povinný podpich:
Teší ma aj to, že vyšlo na javo, že Ahojko, ktorý bol na začiatku zjavne najmenej v obraze, odrazu zistil, že vedel vopred všetko. 👍 😈 Tak to má byť, nech nám to vydrží… 😈 😘 😘 😘 👋18. novembra 2013 o 8:43 #87877WIKA
Účastník (Participant)Aj ja dám pár foto, ktoré nafotil Wikino. Rajčiny síce v chladničke má, ale neviem ako sa do nich vkladajú fotky , tak ich dám tak ako ma to naučil môj mladší bratm.
Posledná inštruktáž od náčelníka
[linka]Náčelník na zviditeľnenie GTX obetoval aj svoje navzácnejšie auto
[linka]Všetci zúčastnení ďakujú organizačnému štábu, že nezomreli od hladu ĎAKUJEME 👍
[linka]Dôkladná kontrola stroja pred jazdou a samotné vyskúšanie, Theo určite to pôjde!!!!!!
[linka]
[linka] -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji