Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,466 až 3,480 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Ahojte,,akcia 👍 👍 vysledky 👍 👍 kuafix fotky perfektné a dúfam že juripkovi zahrali aj našu hymnu keď stál tak vysoko na bedni(kerááánemááfrajíííra) 🤣 🤣 🤣 🤣 super!!!!

Bopsik
    Účastník (Participant)

Moje fotky sa ťahajú, ťahajú,… ťahajúúúúú…

ale nedal som šecky, len výber…

VANUCCI
    Účastník (Participant)

A ideme do klasikova / do duchen / 😁 👋

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Bopsik no vidíš a mne neverili, že to tak dlho trvá, šak to nie je vyšrubovať trysku z karbesa pinčla 🤣 🤣 🤣

bobolak
    Účastník (Participant)

Janko,idem aj ja do duchen šak si to mrknem zaftra čaute,, 👋 👋 👋 aj tak musím spracovať tie foto od fantocciho, 👍 ,kua preklep vanucciho 🤣 🤣 🤣 🤣

Bopsik
    Účastník (Participant)

Je už pol jennej, ale doteraz ťahalo:

Budimír 2013 11 Poldecák Cup foto výber:

[linka]

👋 👋 👋

kingston
    Účastník (Participant)

Dobre utro,

pionieri 👍 🙂

Vanucci, Bopsik – skvelé fotky 👋

bacaono
    Účastník (Participant)

Na Ty co nemozes spavat? Sak este ani zobrak s drotarom nemaju rozlepene oci a ty tu uz buntosis. 😁

JURIPKO
    Účastník (Participant)

Dobré ránečko no ale že jaké fotečky na parádu vďaka fotografom a vôbec šak akcia bola na parádu idem niečo robiť nech sa máme lepšie čafte večer 👋

fronius
    Účastník (Participant)

Vanucci.Bopsik super fotečky 👍

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bré ráno. Doteraz som čítal zmeškané príspevky za víkend. Servis správ 👍 . Už ma predbehli aj žobrák z drotárom, asi ich už nikde nepolapím. Idem dať kawej ala Krampus. Wika skopíruje ešte foto čo som opatril okrem iných funkcií. Som proste úžasný a preto si ma Wika vybrala spomedzi potencionálnych uchádzačov 😶 🤣 🤣 🤣

Preceda aspoň máš gule v chladničke a nie medzi rebrami 😉 🤣 🤣 🤣 Parohy si nechal mladším , šag tak sa patrí. Nám stačia porohy v prášku . / lupiny/ 😀

WIKINO
    Účastník (Participant)

Zasek sme všeci prihlásený okrem náčelníka. Ten išiel k dochtorovi pre fáč a sádru. Šag som hovoril, že zoberiem a ešte ste sa rehotali ako kone . Vraj kléber a sieťku./ Zefo / 🙂 🤣 🤣

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Dobré ráno všetkým.

Lapajko, máš u mňa tú B-12 tku, počasie bolo super viď. foto. No ale zasa až tak si to vyčerpať nemusel, lebo teraz je hmla jak hovado 😁 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bravo, východ!

Klobúk dole, na fotkách vidím kopec známych, sála z tých fotiek výborná atmosféra.

Pri listovaní v albumoch, ako keby som tam bol. Vidieť tie vaše xichty – tak ožila kopa spomienok, možno, CIMO zase robil anketu o objímaní motoriek a tak… 😈 👋

Povinný podpich:

Teší ma aj to, že vyšlo na javo, že Ahojko, ktorý bol na začiatku zjavne najmenej v obraze, odrazu zistil, že vedel vopred všetko. 👍 😈 Tak to má byť, nech nám to vydrží… 😈 😘 😘 😘 👋

WIKA
    Účastník (Participant)

Aj ja dám pár foto, ktoré nafotil Wikino. Rajčiny síce v chladničke má, ale neviem ako sa do nich vkladajú fotky , tak ich dám tak ako ma to naučil môj mladší bratm.

Posledná inštruktáž od náčelníka

[linka]

Náčelník na zviditeľnenie GTX obetoval aj svoje navzácnejšie auto

[linka]

Všetci zúčastnení ďakujú organizačnému štábu, že nezomreli od hladu ĎAKUJEME 👍

[linka]

[linka]

Dôkladná kontrola stroja pred jazdou a samotné vyskúšanie, Theo určite to pôjde!!!!!!

[linka]
    [linka]

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 3,466 až 3,480 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri