40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
24. septembra 2013 o 16:43 #84743
Mlhos
Divák (Spectator)Papiraci ,Bopsik je jedinecny japonsky turista 🤣
24. septembra 2013 o 16:44 #84744Mlhos
Divák (Spectator)Pockaj si ma celeho domotal sak ja som v solovej bani nebol hto tam fotil?
24. septembra 2013 o 16:47 #84745kingston
Účastník (Participant)Jozef 👍 ale musím upresnit, dneska som mimo nitrianskej župy. Doma som asi až vo štvrtok. Zavolám.
24. septembra 2013 o 16:48 #84746Mlhos
Divák (Spectator)Fokus prehanas jak saratica 😀 v dvoch okrem tejto 😘
inak Bobo ma fakt uzasnu fotku 🤣 som nevedel ze je cernoch a tak tucny ze sa nevojde do zaberu 😁 budem ist k ocnemu nech mi predpise nejaku mrkvu
24. septembra 2013 o 17:00 #84747theo
Účastník (Participant)Kto nechodi na akcie geriatrikov ako by nimi nebol… 😛
my nepotrebujeme očumovačov, ako by jedna pani povedala 😉 a malla praffdu 😀
ale kandidatov normalnych kruto pripušťame, ta ne… 👍
24. septembra 2013 o 17:05 #84748Mlhos
Divák (Spectator)Sorry odbocil som od temy ako somar bez SMERoffky 😁
Odbočovanie od témy
Odbočovanie od témy je najbežnejším priestupkom, ktorého sa účastníci fóra dopúšťajú. Na jednej strane môžete tvrdiť, že na tom nie je nič zlé, že to je normálny priebeh diskusie. Odbočovanie od témy má však množstvo nevýhod, ktoré sa pokúsim zhrnúť v nasledujúcich bodoch.Predmet diskusie je krátky text, ktorý by mal vystihovať to o čom sa v danej téme diskutuje. Predmet diskusie si volí zakladateľ témy. Práve na základe tohto krátkeho textu sa návštevníci rozhodujú či si danú diskusiu otvoria alebo nie. Je teda veľmi dôležité aby tento text čo najlepšie vystihoval obsah diskusie.
Na začiatku sa teda diskutuje o tom čo je uvedené v predmete.
Stačí jeden Off topic príspevok a diskusia skĺzne niekam úplne inam, pričom aj táto nová téma, môže byť zaujímavá a užitočná.
Nikto ju však nenájde, pretože nevie, že sa tu o tom diskutuje
Táto diskusia je rovnako neobjaviteľná po čase pomocou vyhľadávača.
V jednej diskusii sa tak prelínajú dve (možno viac) rôznych tém
Ak niekto neskôr nájde pôvodnú tému, nato aby sa dozvedel to čo potrebuje musí sa prehrabávať príspevkami, ktoré s témou vôbec nesúvisia. Toto zvyčajne vedie k znovu založeniu takej istej témy.
Takto vzniká nekonečná slučka.24. septembra 2013 o 17:06 #84749bobolak
Účastník (Participant)No zase sa musím ozvať,,tu fotku mi fakt robil ten puchov sklerotický senilný čo všade chodí ňoť-busom 😀 😀 😀 😀 a to si hovorí že kamarát, 😶 😶 alebo přítel?? kua mlhoš teraz som v renolte lebo keby mi yoffis vliezol do ľadničky tak to pŕŕŕŕ, 😕 😕 šak tam by mi mohol uje..ť bifíka,takže je len kamoš a priateľa asi nemám. 😟 😟 😟 😁 😁
24. septembra 2013 o 17:08 #84750przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)No ale náčelník by mal urobiť poriadok na pracovisku, ing. maturant tu je, ale kde je hrozno ?
Hádam, nespravili aj z nej burčák? Bo to by som ochutnal. Bobo, nože udaj cukornatosť…😁24. septembra 2013 o 17:10 #84751theo
Účastník (Participant)Na tri prsty, spredu aj zo zadu 🤣 🤣 🤣
24. septembra 2013 o 17:10 #84752Mlhos
Divák (Spectator)Burcak? co ides lepit obkladacky ? 😁
24. septembra 2013 o 17:18 #84753bobolak
Účastník (Participant)Papi dneskam zmerané presne na renoltov chlp 17 🙄 🙄 dúfam že nebude kyslý ako ocot 😁 ale zakazali mi prisladiť,a šecci vraj mame cukrovku 😶 😶 😶
24. septembra 2013 o 17:21 #84754bobolak
Účastník (Participant)Theo by povedal že burčák špeciál troprstový plus hodnosť slobodníka hrozna 😁 😁 😁 😁
24. septembra 2013 o 17:21 #84755przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)🙂 Bobo, to si ma upokojil, tak naše hrozno tam nebude. To by si mal aspoň 24 grádov alebo aj viac… 😉
24. septembra 2013 o 17:28 #84756kingston
Účastník (Participant)Bobo a aj ostatní všetci – ale však to musíš prisladit, veď aké by to bolo bez cukru 😶
P.S. A teraz to vôbec vonkoncom nehovorím preto a ani to nijak nemsúvisí s tým že naša firma žije zo zákaziek pre cukrovary 🙄 👋
24. septembra 2013 o 17:32 #84757Minehawa
Účastník (Participant)🙄 😘 prima večer vospolok 👋
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji