Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,711 až 4,725 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Tukan
    Účastník (Participant)

Pardon chcel som povedať, že zatrúbim. Sorry.

maguma
    Účastník (Participant)

Tukan, nie, že ho zobudíš, to by sme ťa museli nakopať do r………………………… 🙂  😈

Tukan
    Účastník (Participant)

Bude to veľmi jemne a možno aj inteligentne, ak sa to podarí. Ale bude to za nás všetkých.

JURIPKO
    Účastník (Participant)

Lojzo držím palce nech si v poriadku.

bobolak
    Účastník (Participant)

Lojzo zvladneš to verím ti 👍 ,,kua šak toto nepotrebujeme taketo správy,to jako k tomu prídeme,lojzko mal byť s nami na mažole a nye v špitali pfuj tajbl,je mi špatne čaute 😠

kavis
    Účastník (Participant)

Trošku na zaslintanie ak máte čas, dúfam že to pôjde
    http://kkmotorcycles.rajce.idnes.cz/Bad_Salzuflen_Custombike_12_2013/

amper
    Účastník (Participant)

Lojzo, je nám to ľúto, ale Ty si chlapisko, Ty sa len tak nedáš (palec hore)

Slon
    Účastník (Participant)

Peťo drž sa aj my Ti držíme palce….šup šup sa vystráb 😉

majanko
    Účastník (Participant)

Lojzo, posielame všetci pozitívnu energiu a silu. Drž sa chlape. 😎  

majanko
    Účastník (Participant)

…ešte sa teraz pozerám na svoj profil…to si admin dovolil dosť nazvať ma holobriadkom a rovnako aj ostatných vážených prispievateľov. Dokonca sa mi to nezdá ani vtipné. Tak vážený admin-láskavo mi tú neviem čo, že holobriadok daj do preč. Prdel si možeme robiť so seba ak sa poznáme a niečo už sme spolu odpili, ale ja Ťa nepoznám a ani husi sme spolu nepásli aby si ma nejako menoval a tituloval !!!
    A ak Ti ide o počet príspevkov, tak ten sa Ti tu može aj rapídne znížiť ak nás budeš chcieť „tlačiť“ do toho aby sme tu nasilu-kvoli nejakému „titulu“ písali ako o život.
    Uvedom si, že tu nepíšu len adolescenti, puberťáci, ale aj dámy a páni v zrelých rokoch. A tí myslím nepotrebujú stupidné tituly od kohokoľvek iného ako holobriadok, junior a pod. pokiaľ si ich sami nepridelili. Z Tvojej strany je to trapošina. 👎 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😎 No, po Yoffovi (a myslím, že aj Danny sa nad tým titulkovaním pozastavila) aj Majanko vyjadruje nesúhlas, s celkom rozumným odôvodnením.
    Ja síce tie tituly považujem za recesistické a nevadia mi (ostatne aj pomenovanie „geriatrik“ je pre 40-ročného recesistická), ale:
    eXeBaT, veď tie pôvodné grafy tiež prezrádzali, kto ako je na tom, nikomu to nevadilo. Čo, kaby sa len vrátili a hotovo? 😉

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Lojzo  držíme palce, myslíme na teba a posielame kopec dobrej energie. Nech si čo najskôr v poriadku.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

majakno  plne s tebou súhlasím /11.12.13  10:15/

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Toto je iba môj názor – tento portál sa mne osobne znechucuje svojimi zmenami, /nie iba k lepšiemu/

theo
    Účastník (Participant)

Kavis, parada, je tam teda čo pozerat  👍 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,711 až 4,725 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri