Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,831 až 4,845 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    WIKINO
    Účastník (Participant)

Voe , aká azšíbka , správne ašíbka. Ja so už aj videl štvorcovú dieru od vrtáku a motor sa nemusí točiť do kruhu GTX 😁

theo
    Účastník (Participant)

Kavis, ja som tu bol od 2008 asi do 2010, ale potom na mr a teraz tu takze som zacal ako vsetci od nuly a beriem to ze ma odhlasilo.

keby som tu sem tan šprtol tak som veteran ci stara paka ci stary fas, mi je to jedno.

maguma
    Účastník (Participant)

Kavis, dones ten zázrak a ja ti nastavím ventili, iba by nám papi mohol povedať akú vôľu tam treba nastaviť 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Wikino, zďes  néďsogleteš fúró 😶 😁    http://www.youtube.com/watch?v=082DAw5o354

kavis
    Účastník (Participant)

theo keby si sem tam šprtol tak neviem ale  myslím si že by to ľudom okolo teba dosť vykrúcalo nos 😇 

maguma vôbec ma to neinteresuje že nie sú nastavené ventili šak som vyššie písal že nie som znalec takže nemám o ňu záujem  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

WIKINO, ak sa pozreš na „centrifugu“ (= ventilátor 😈  ), musí ti byť jasné, že motor sa točí dozadu. Má to dvojitú primárnu reťaz, aj spojka sa točí takto tiež dozadu, smer otáčania dopredu potom zmení až vývodový hriadeľ prevodovky.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Len si roppte zo mňa prču, už som sa aj tak rozhodol, že už nikdy nič neriešim.
    Aj teraz, ak včas zachytím toto vaše podbobovanie, nenapíšem ani WIKINNOvi…  😈 😈 😁 🤐

WIKINO
    Účastník (Participant)

Papi vobec si nerobím srandu. Veď som hovoril o štvorcovej diere. Sán si to potvrdil.  Smer otáčania motora je doležitý pre nadstavenie predstihu. Na starej Jawe 250 občas sa stalo , že chytila spetný chod a tak mala spátečku. Bolo treba vypnúť motor a potom znovu nakopnúť 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Papi, niekto sa ti naboboval na konto, lebo slovo  ,,roppte,, je take yoffovske slovnaftske až ma oky ščipu…to fakt. 😁

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, pri všetkej počestnosti, 🙂 je len chcem vedieť ako kavisovi nastaviť ventily na dvadsaťjednotke,  neviem akú medzeru na nich nastaviť a ty sa už rozčuľuješ a nič neporadíš 😈

WIKINO
    Účastník (Participant)

Hihi premenoval som náčelníka na Papiho 😈

maguma
    Účastník (Participant)

Wikino, ty môžeš byť rád, ak sa ten motor vôbec roztočí a ak áno, bude ti jedno kde sa bude točiť, však otočíš motor v ráme tak, aby si išiel na jednotke dopredu 😈  😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

No dobre klapci idem drichmať , zajtra pomer a potom hijó na dedinu. 😛

maguma
    Účastník (Participant)

Wikino, vidím, že už od toho motora chytáš správne otáčky 🙂  😈  😁  😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Náčelník , tak sa mne zdá že si radil Hitlerovi a preteto prehral vojnu 🤐

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 4,831 až 4,845 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri