40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
17. decembra 2013 o 20:51 #89544
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Kavis, však my to vieme, preto s tebou nik nediskutuje… 😈
17. decembra 2013 o 21:24 #89545bobolak
Účastník (Participant)😈 😈 papi bolo ti to treba? 😈 😛 len kua či to nebude kačer 😁 😁
17. decembra 2013 o 21:30 #89546bobolak
Účastník (Participant)Akosi to tu zamrzlo tak ani so mnou nikto nebude diskutovať asi budem ten káčer nakoniec ja fujtabl,idem do duchen,ako vraví klasik 🙂
17. decembra 2013 o 21:43 #89547przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bobo, Werich toho nakecal strašne veľa, na všetko od neho nájdeš niečo – a aj na opak toho všetkého.
Vedel kvalitne oponovať aj sám sebe. Ľudia bez fantázie ho občas aj zneužívajú a namýšľajú si, že oni sú tí chytrí… 😛 😈Ale ten, čo dopísal citát na tú fotku, je ozaj blbec, nevie presne ani opisovať (citovať). Niekto z fasbúku, no… 😈
17. decembra 2013 o 21:46 #89548Mlhos
Divák (Spectator)A je po diskusii 😀 teraz si kazdy o kazdom mysli ze je blby tak nediskutuje uvolnite sa vazeni bolo to myslene na mna 😁
panboh nas vymodeloval vseliakych a niektori sa mu evidentne nepodarili ,ale ja som tolerantny clovek takze respektujem aj mnohe bozie nepodarky ktore su uz po zaruke a teda nereklamovatelne 👍
17. decembra 2013 o 22:00 #89549przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Mlhoš, nemaj obavy, keď sme čítali text na fotke od Kavisa, všetci sme mysleli na teba. 😈
Takže nie je po žiadnej diskusii, len ti (dokonalému 😈 ) uniklo, že pred tebou tu pribudlo už 4 príspevkov, čo sme dali my s Bobom, my, nepodarky intolerantní po záruke…
17. decembra 2013 o 22:13 #89550Mlhos
Divák (Spectator)Ano papi dali ste za tu dobu co ja som pisal prispevok 😀 a ako vidis kludne som to zobral na seba ja som zvyknuty a mam to v p… nestekam nehryzem ani sa neodhlasujem z fora lebo ma niekto niecim urazil este nie som taky stary 😁
17. decembra 2013 o 22:22 #89551Mlhos
Divák (Spectator)Maličkosti zraňujú len malých ľudí.
Priateľovi a múdremu človeku môžeme slobodne povedať čokoľvek.
17. decembra 2013 o 22:23 #89552Mlhos
Divák (Spectator)Veľké osobnosti vždy narážali na odpor priemerných ľudí. Priemerná osobnosť nie je schopná rozumieť človeku ktorý odmietol slepo sa držať konvenčných zvyklostí a namiesto toho sa rozhodol vyjadrovať svoj názor odvážne a úprimne. (Albert Einstein)
17. decembra 2013 o 22:33 #89553przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Neviem, čo vlastne teraz riešime, je mi ale jasné, že toto je polla Wericha strata času.
Ja, nepodarok boží po záruke, som reagoval na tolerantného pána Mlhoša len preto, lebo po polnoci si chcem kúpiť los a nemal by som teda zaspať. Sklamal by som prdlafku. 😈
Tak kukám von cez tie dve diery na hlave, v plospánku sledujem monitor a ťukám do klávesnice… Tabáček síce už dávno nie, ale klídek a pohoda ano.(Inak akože pracujem, ale sa mi moc už nechce, qa… 😈 )
17. decembra 2013 o 23:09 #89554przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Kúpil som. Pekné sny vám všetkým 😘
17. decembra 2013 o 23:48 #89555Mlhos
Divák (Spectator)Akoze tie losy su naco dobre ?
18. decembra 2013 o 5:35 #89556maguma
Účastník (Participant)No a že práve ty to nevieš načo sú dobré losy????????? 😶 😶 😶 Idú Vianoce a papi ako každý iný si chce dopredu zabezpečiť na sviatky kvalitné mäsko a keďže bol v ponuke los, tak kúpil, aj tak je to teraz skoro nedostatkový tovar, ale mäso je kvalitné a k tomu výhodná cena, prečo by to nebral, ja sa mu ani nečudujem, len sa divím, že ty si nevedel načo je dobrý los. Apropó, papi, ak sa dá, aj ja by som si jeden kus zobral, strč ho potom do mrazničky a zavolaj 😈 😈 😈 😈 😁 😁
18. decembra 2013 o 7:24 #89557przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Tie losy sú dobré na to, že keď vyhráš, nemusíš čakaťfurt tri dni, aby si mohol kúpiť nové, ale z výhry investuješ denne.
Kým sa neminie… 😁Ale určite je to duchaplnejšia zábava, ako z cca 250 tisíc citátov kolujúcich po nete sem prekopírovať niekoľko desaťtisíc, dokazujúc, aký som ja múdry, že som ich schopný nájsť, že som ich aj pochopil, a že som sa v nich našiel… 😁 😁 😁
O nejakom boji s blbcami píšu len blbci, čo zhadzujú oponentov, lebo na viac nemajú. Ostatní diskutujú a riešia nejaký problém…
Netreba hladať, od koho to je. Je to odomňa… 😈
18. decembra 2013 o 7:32 #89558theo
Účastník (Participant)Papi, ze aky cicitát 😁
uz by sa tie losy mohli zmenit na lososy za 5 kreditov.
a ti dvaja vajčáci dnes zase nechodili 😠
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji