Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,416 až 5,430 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    DedoOto
    Účastník (Participant)

Želám všetkým motorkárom a motorkárkam štastné a veselé sviatky. Spolu s prianim by som chcel povedať, že som veľmi rád, že som si celé posledné leto mohol užívať s takou super partiou. Už sa teším na novú sezónu. Odkedy aktívne sledujem toto fórum nemôžem sa prestať smiať na všetkých tých vašich doťahovačkách čo tu čítam. Tak ešte raz príjemné sviatky a teším sa na Mažole.  

DedoOto
    Účastník (Participant)

Vianočné prianie

Na prvý raz sa mi obrázok hodiť nepodarilo tak ešte dodatočne.

A neviem ako inde, ale ja mám biele Vianoce, síce len s Harmasanom.

biele Vianoce s Harmasanom

krampus
    Účastník (Participant)

Všetkým nám želám krásne a pokojné Vianoce !

Na západ : Hezký Vánoce přeju.
    Na juh      : Kellemes karácsonyi ünnepeket!
    Na sever  : Spokójnych świent bozsego urodzenia!
    Na východ: Ščešlive šviatky.

P.S.
    Som veľmi rád, že „sme“, budem na vás myslieť o chvíľu pri stromčeku, banda jedna … 😁 

krampus

maguma
    Účastník (Participant)

Krampus a doručili ti vidlice????? 😶

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Krampusko, aj tebe, možno stačí len po slovensky:

Na stred: Krásne Vianoce Vám prajem 😉

A keby Jirka Hog  mal obavy o zlaté prasiatko, musím ho upokojiť, že držíme tvrdý pôst, aj kěď u nás sa hovorí, že „Nie-nie, ja už nemusím, ja už ho vidím… Jééééééééééé…“ 😈

Ilustračná snímka, ešte ani nevychladlo:

maguma
    Účastník (Participant)

aby ste vedeli who is kto 😈  😁 

krampus
    Účastník (Participant)

magunma – 😟   nikto nič mi nedoručil, 😠

len ježiško mi napísal sms že: išiel som prirýchlo, nevybral som zatáčku, sane sa mi rozbili a darčeky rozkradli, pod stromček si daj čo chceš, odo mňa nič nedostaneš. 😁 

maguma
    Účastník (Participant)

Ešte Vám tlmočím pozdrav od rektora Benediktínskeho kláštora v Hronskom Beňadiku, Jožka Gajdoša, účastníci ČuPu vedia o kom je reč, posiela nám tento pozdrav a zároveň je zvedavý kedy sa uskutoční budúcoročný ČuP. 😁 

solim
    Účastník (Participant)

Priatelia, aj ja sa pripájam a prajem Vám príjemné  a šťastné sviatky.  😉 

WIKA
    Účastník (Participant)

Dedo Oto, načo si Milanovi schoval Ježiška. Tak ho hladal aj v Harmasane. 😁 
    Všetkým vám prajem príjemné vianočné sviatky 😘

WIKINO
    Účastník (Participant)

Náčelník ja to říkal voe. Budem za jasnovidca.Normálne som to cítil v mechúri haááááááha 😁 Vieš aká je največšia radosť , škodoradosť.

WIKINO
    Účastník (Participant)

Ronyslav fon Žochárovic má naopak výložky. Gombíky majú byť k sebe a nie zlaté hviezdy. 🤐

Danny65
    Účastník (Participant)

Napapkaní, darčeky rozdelené,  ideme s Amperkom si dať pár vianočných kilometrov, ale po vlastných,  to je naša každoročná tradícia….. netreba sa len prežierať  😁  😛 

A prajeme Vám všetkým krásny sviatočný večer  😘

ahojko
    Účastník (Participant)

Vsetkym prajem co najkrajsie koncorocne sviatky a uspesny Novy Rok! 👍

maguma
    Účastník (Participant)

Wikino, prd tomu rozumieš a robíš sa múdry, Ronyslav je policajný major generálného štábu, v skratke mjr. gšt. a tí majú gombíky od seba, ako by ich ináč rozlíšili od prachobyčajných majorov a pri príležitosti výročia vzniku SR ho asi čaká mimoriadne povýšenie, niečo sa už šušká 😈  😈  😈  😁  😁  😁 

A ešte som zabudol – správa od môjho mimoriadneho šaržé d afaríííí a záletníka Bzuča, ktorého som v rámci jeho záletov za MladouBzučovou v Trstenej, vyslal na prieskum technického stavu Lojza. Lojza nám zreparovali k plnej spokojnosti, má sa už dobre, začína chodiť a na Silvestra už bude vo svojom wigwame, pozdravuje celú zbornú a teší sa na betónovanie 😁  😁  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 5,416 až 5,430 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri