40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
26. decembra 2013 o 21:01 #89920
Mlhos
Divák (Spectator)26. decembra 2013 o 21:07 #89921bobolak
Účastník (Participant)No chcel som sa zapojiť aj do tej prvej kvizovej súťaže ,,ale nedarí sa mi to vyrátať,,kua papi neni v tom dáky chytak??? 😈 😈
27. decembra 2013 o 6:47 #89922kecky
Účastník (Participant)Mlhos: Na to by som moc nespoliehal…Ale máš pravdu, aspoň je sranda. Len, aby to všetci brali ako srandu…
Bobo: To nem Frco, to Zajac 😁
27. decembra 2013 o 8:36 #89923bobolak
Účastník (Participant)Dobre rano geriatrici,nikto tu nie je a žobrak s drotarom su už určite v tretej dzedzine a tu ticho ako f kostole.any kvíz sa neukončil,ceny nerozdali,jeb…m na to aj s takou bandou 😈 😈
27. decembra 2013 o 9:16 #89924yoffo
Účastník (Participant)PapiQuiz – nemPapiQuiz, posra.kakali ste to.
Akurát mi volala pani Zemeguľka, že toho má dosť.
S tých kyslých szlín – čo tu prskáte, jej začala oxidovať jej vlastná oska.
Sa to tu fakt nedá vydržať, banda infantilná, idem kuk na geriatrix.sk.Dobré Ráno-Gúteň Mórgeň-Jó Reggelt (aj Kriváňok)
A začnite sa sústreďovať na dôstojné ukončenie a začiatok SEZÓNY. Fixný Kód 31.12.1.1
Szmajle šx 😛 😎 😁
Papiky 2x 😈 😈
Morséyoffka Victory…—27. decembra 2013 o 10:53 #89925Bopsik
Účastník (Participant)Ale s papikvízom nambr van ma napadol jeden ftip:
Učiteľ matematiky zadáva príklad:
„Z miesta A do miesta B ide automobil rýchlosťou 50 km/h. V polovičke cesty si dáva 5 min. prestávku. Koľko mám ja rokov?“
Moricko: „48.“
„Ako si na to prišiel, Moricko?“
„Môj brat má 24, a je polodebil.“
😁27. decembra 2013 o 11:02 #89926przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😇 Yoffo, a čoho máš vlastne dosť? 😈 Jedného srandovného príspevku z fyziky? Jediného na 110 stranách? 😈 A už ani nebude, hodnotenie pre riešiteľov cez SS.
Celé sa to nieslo v atmosfére srandy, ale to ti asi uniklo…Bopsik, baby sem už nechodia dávno, bolo ich aktívnych v téme cca 15, ale pekne pomaly sa vytratili už na mr. Skús uhádnuť, prečo… 😁
27. decembra 2013 o 11:52 #89927bobolak
Účastník (Participant)Papi,aka to sranda keď s bopsikom si lameme mozgové zavity(šecky 4) aby sme vyriešili kvízove otázky,keď už sme blízkoblizučko,tak ty zrušíš kvíz,aby si ušetril ceny,mam toho už dosť!!a pridávam sa k utlačanej menšine!!! 😈 😈 😛
27. decembra 2013 o 12:00 #89928WIKINO
Účastník (Participant)Dneska fofry, že na kontrolu do firmy či náhodou niekto neurobil robotu za nás 😶 . To je ako za starých časov. Neviem načo sme investovali do kamerového systému a riaditeľ to má prepojené až do baráku. 🙂
Žobrák z drotárom dneska asi drichmú , lebo som ich nestretol. Zato som stretol Direktora na nákupoch. Už sa šteluje na Mažolu. Tak dlho byť doma nie je výhra, myslím , sviatky nič nerob, lebo ťa budú susedia ohovárať a podobné výčitky. Inak by som vedel čas schosňovať aj inak. Ale čo už.
Papi odpoveď na tvoju otázku : Lebo nepíšeme o sexe, iba kvíz , teoretické prednášky s filozofie a opajcované citáty bohvie odkadial. 😈27. decembra 2013 o 12:08 #89929Bopsik
Účastník (Participant)Hodím aktuálny cytát:
Nie ten je bohatý,
kto má veľa,
ale ten,
kto už má toho všetkého dosť…😈27. decembra 2013 o 12:18 #89930przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 WIKINO, otázka bole rečnícka… neriešim.
Len som si všimol, že na mr. napr. na takej strane 162 ešte bolo 42 príspevkov (zo 100) od žien, ku koncu, na strane 403 už len 1…
Takže asi nie tá moja „fyzika“ tu je na vine… Ale už nebude, samozrajme. 😉Ostatne, máte šancu si toto intermezzo „S tých kyslých szlín“ si vyriešiť medzi sebou, ako inkviziční kolegovia, ani Yoffo nemusí brať papiho na pretras, lebo Mlhošom tak obľúbenú „štartovaciu“ fotku pridal na predchádzajúcu stranu (podľa mňa bezdôvodne) práve Bobolak.
Ja som už len hasil… Jovan? 😁 😈 😘
27. decembra 2013 o 13:35 #89931bobolak
Účastník (Participant)Tak teda dobre,ja som dal fotku supermana bezdôvodne??? 😶 papi,som myslel že si nestranný,ale vidím že si zaujatý a nadržaš mlhošovi 😟 😟 ,ale dôvod neriešim,len si dobre naštuduj prečo som tak reagoval ako som reagoval TA fotka bola iba odpoveď na moje IQ podľa mlhoša vraj 40 tak čo riešiš to, čo nerieši ani mlhoš, a mlhoša som aj tak nevygumoval z kamošov lebo bolo mu odpustené. 🙂 🙂
27. decembra 2013 o 13:57 #89932przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Bobo, neboj, už som si zvykol, že som ja na vine, znesiem toho veľa.
Tak len pokojne, ale zas nejaký fair play asi nikdy neuškodí, že? …
Čo na mojom poslednom príspevku nesedí?
Nie som na niečiej strane, ak nejde o baby, som občas schopný riadiť sa aj faktami a fakt si myslím, že si tú fotku už nemusel… 😁 😁 😁 Ale keď ano, tak ano.
Je to vaša vec, tak sa ospravedlňujem a prajem veľa úspechov. 😉27. decembra 2013 o 14:43 #89933yoffo
Účastník (Participant)Právě jsem se vrátil zo Somorja. NGŠT nakupovala, mne ešče nedošla renta.
Tak sa skúšam už 0,5 hodiny zaregistrovať, z myši už trčia črewá a až teraz. 😛
Kyszlé szliny majú do činenia s hrdzavením Zemskej Osi, nič napr. s hrdzavením Papiosky!!!
Ani s Papiquizom fyzkuľturnym.
Tak Přísahám. (szmajl prudko přísahající)Kecky má pravdu.
Ale pravdou zostáva aj to, že Papim spomínaný Fayer Play (férový tuuz, agóň inkwizicznyj) užíváme na IT GTX vééééľmi čassto.
A nékedy aj poránne dymí, márha jenna. 😈A že Dr. Perchlór jaké cytáty dáva….(smajl prudko chechtajúci)
Smajle verbalne 2X
Smajle 1x
Papikuk 4x 😈 😈 😈
Mórse nix27. decembra 2013 o 16:08 #89934bobolak
Účastník (Participant)Tak už som aj ja tu 😶 ,,bol som na kontrole na rajóne(kua tí rybari stále skúšajú 😈 )ešte že medzi nami nyesú rybári, 😈 minul somkartón plechovic,a jedného lorda bakuľu 👍 ,ale dobre im (aj mne)padlo,ryba any jenna,smajlpapi2x morseyofo nix PS: mlhoš ty any nempíš lebo ako povedal kecky dame ti dole bakuľe a si skončil 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji