40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
13. januára 2014 o 19:42 #90505
zefototh
Účastník (Participant)Geriatriatour by mohla byť niekde v strede veľkopanstva Slovenského. Ako sa už dobre osvedčilo, R E Z E R V Á C I E a zaplatenie rezervácie by si mal riešiť každý sám, ( po našej vzájomnej dohode ktoré zariadenie to bude, a preverení poverenou osobou či je voľný termín). Termín by som navrhoval ešte pred prázdninami. Súhlasím s pripomienkou solima ohľadom kapacity zariadenia, (aj keď stan nie je problém). 🙂
13. januára 2014 o 19:44 #90506przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Bopsik, mne s tým hlasovaním išlo o to, že keby tu bolo navrhnutých 3-4 vyhovujúcich lokalít, každý by sa mohol k nim vyjadriť. Stanovať sa dá všade, aj budeme napr. na R66SK, na ČUP, či ČUL, na viacero zrazoch a tak.
Ale veľa ľudí stan nemusí – pritom sú aj oni naši…
Nie sme však všetci rovnakí (zdravie…) a naše polovičky tiež nie, zaslúžia si trochu pozornosti. Keby každému stan vyhovoval, nikdy by žiadne reklamácie neboli. Lenže súhlasím so Solimom, viackrát boli.Na jeden môj nedávny podnet Theo reagoval, že by to mohlo byť aj na východe – ale link na lokalitu zatiaľ nedal – a ani ty.
Každý pozná možnosti svojho okolia, demokracia je len o tom, že to oznámi a ostatní sa k tomu vyjadria. Je to problém? Alebo niekto pozná úplne všetko a už vie, kde, ako a kedy? 🙂
Vždy sme to ako-tak prejednali a vždy to bolo o trochu lepšie… Aspoň si myslím.Ak rozhodne náčelník, aj on to bude mať ľahšie, ak bude z čoho vybrať…
13. januára 2014 o 19:48 #90507theo
Účastník (Participant)Papi, začem linky, vsjo jasno 🙂 😁
chyt kable a vyderžaj….kruuutiiiimmmmm 😈 x5
13. januára 2014 o 20:09 #90508maguma
Účastník (Participant)Dávam do pozornosti aj toto zariadenie
13. januára 2014 o 20:17 #90509przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Pekný „camplosos“, ale som nenašiel celkovú kapacitu… 😶
(Počet lôžok a tak…)13. januára 2014 o 20:26 #90510solim
Účastník (Participant)Papi , predbehol si ma ohľadom tej kapacity. 😉
Minimálne niečo takéto : http://www.maninska.sk/ . Ja viem , zase okres PB (PX) ale to uvádzam len ako príklad. Tak, ako to bolo z Podskalím. (tam som prežil mladosť 😠 )
Sú to navrhované vzory. 😁13. januára 2014 o 20:33 #90511krampus
Účastník (Participant)Ja som, prosím, kam vietor-tam plášť ( 😉 ), teda stanovač, ako a kam rozhodne väčšina, tam sa doplazím aj štvornožky. 👍
Len si budem musieť dávať väčší pozor na ešus a počet štamperlíkov. 😈 😁13. januára 2014 o 20:34 #90512maguma
Účastník (Participant)Tu je ďalšia možnosť, aj keď ja si myslím, že také možnosti ubytovania aké boli na Sihoti, budú asi málokde a teraz v tejto situácii by sme to ani celé neobsadili, pravdepodobne by nám stačil hotel bez chatiek, ale ako hovorím, netrúfam si odhadnuť záujem, bolo by dobre dať sem nejaký zoznam v štýle nick+nick HT alebo CH alebo ST, ( HT=hotel, CH=chata, ST=stan)
napr. hrášok+fazuľka CHbuď to písať sem, alebo mi to pošlite ako esesáka, ja to dám do excelu a uvidíme čo sa z toho vykľuje, len to asi dám aj na MR aby to vedeli všetci, aj tí čo sem nechodia
http://www.atcoravice.szm.com/index.html
http://www.campingdunajec.sk/index.html
ešte mi napadá Počúvadlo, alebo oklolie Banskej Štiavnice
13. januára 2014 o 20:41 #90513krampus
Účastník (Participant)Dunajec, dobrýýýý ! Zahráme sa na Vinetua a Onšetarha. 😁 (Poklad na stříbrným jezeře))
13. januára 2014 o 20:46 #90514yoffo
Účastník (Participant)😶 Zmizol mi príspewok !!!!! 😶
Ale čo, sallam aleykum, …….
Natschelniku, rock 2014 by mohol byť vyhlásený za
OEST GUBERNÍJA TOUR, scem (já sám za seba) vidieť ZUBORA. Žiwého.Bopsikowego. 🙂Botka. 😈
Lebo sa tuto odtrheme k Afstríji a oni k Zápannému Rusku a p.o.p.i……či….Pasy.
Ale pójdem tam, de toto gerijatrické sztádo unáhlené dohonne. 😛
13. januára 2014 o 20:52 #90515maguma
Účastník (Participant)Solim, ten Manín by nebol zlý, čo sa týka ubytovania vyzerá to dobre, ale na druhej strane tam niej je veľa priestoru na nejaké výjazdy, je to na veľmi frekventovanej ceste a je to aj pre ostmanov dosť ďaleko, teraz som zistil, že chatová osada a kemping sú dve od seba vzdialene priestory, takže aj to ubytovanie si idem pozrieť podrobnejšie. To ubytovanie neberte ako môj problém, ja pôjdem pod stan, ale vždy robili problémy iba tí, čo chceli byť ubytovaní na hoteloch, penziónoch alebo chatkách, preto sa musí hľadať čo najlepšie ubytovanie pre hoteliérov, stanistom a čundrákom je to šum a fuk (ako povedal klasik Krampus, nech je jeho meno zvelebené po tri generácie), toto je môj názor a vlastne neriešim seba ale ubytovaných na pevných lôžkach, Howgh
13. januára 2014 o 20:53 #90516maguma
Účastník (Participant)Kvôli vám mi aj foralt bor vychladol, marhy jenné nepodarené, musím ho strčiť do microwawe ovenu na repas 😈
13. januára 2014 o 20:53 #90517krampus
Účastník (Participant)Yoffki, šak móžeme zrobiť aj ČuS (čunder u Stariny) a bude aj ZUBR – desiatka aj dvanácka. 🙂
13. januára 2014 o 20:54 #90518Bopsik
Účastník (Participant)Ja si netrúfam organizovať GT zraz, nemám na to (ani odvahu, ani chuť)… 👎
Ale ak niekto iný (Vilo) zorganizuje, rád prídem bez frflania a hlúpych poznámok…
Takže:
Prieskum záujmu o letný GT zraz 2014
(pripísať sa a skopírovať)
1. Bopsik a Mery
2. …13. januára 2014 o 20:59 #90519maguma
Účastník (Participant)Yoffo, už ani ten oven nestihnem, vypijem studené, ale, ostmani urobia poňťtúr a ešte máme jeden prísľub do blízkosti bopsikoviec na Warholtúr, aj lenďel kukneme, aj Do-mašu nakukneme, aj tengeri očko by sme mali látani, aj Poloniny odsledujeme, vyďeržáj, na všetkych frontoch prebiehajú prípravné práce 🙂 😁 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji