Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,091 až 6,105 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    kingston
    Účastník (Participant)

theo ty márha, prečo riťkanalizáciu lízať? 😟  😈 Veď kúsok vyššie je zábavný park 😎  😁 .

papi, že bizony je najkrajšia ČS motorka? tak tu musím súhlasiť.

Ale s Bopsikom 🙂 .

theo
    Účastník (Participant)

kingstón, to je len uhol pohľadu, dakedy to moze byt aj nižšie, zalezi ako sa to otoči  🙂 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 Kingston, v pohode… Baby, hudba, Rembrandt či Picasso, Bizon či koza, šumafuk 😈

Pome sa sústrediť  na miesto a termín letného grupáku, lebo hlasovať sa bude na 9 serveroch – a kým sa to odlasuje, niekto nám to vyfúkne…  😇

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja nehlasujem, ja prídem.

Myslím si (skromne), že tuto demokratické princípy nemajú miesto. Prípravný výbor vyberie vhodné miesto, termín, načalnik rozhodne a botka. Kto môže a chce – príde, kto nemôže alebo nechce – nepríde. 

Niekoľko skromných pripomienok:
    – ubytovanie chatky, hotelové izby, aj stany – každý preferuje iný druh pohodlia (aj ja mám pánsku riť)
    – vzdialenosť (nevyberal by som hraničné oblasti, napr. Ubľa, Moravský svätý Ján,…) aby ani východňare, ani západňari nemali bars ďaleko,…

Dúfam, že sa mi podarí…

kingston
    Účastník (Participant)

Bopsik, s prvou skromnou pripomienkou súhlasím aj ja, pod stan síce môžem ale keď môžem tak nemusím.

Vzdialenosť mi nevadí – na Slovensku žiadny kút nie je ďaleko 🙂 .

theo
    Účastník (Participant)

Bopsik, uder tam nejakeho kempa, napr na Sninskych rybnikoch alebo tam dakde okolo Stariny, nech vidia kade tote stare sviečky šrubuješ  😁 

dost bolo zapadu a stredu, ide sa na vychod, aj su tu prsobíjači, že až hen dojdu tak im to umožnime.  👍

ale asi to je blby napad, lebo ked tak ratam, asi 70 % getrošov by tu nedošlo a vzdalo to  😟

tolko moj motivačny sprava, ajtak vsetko bude inak, asi  🤐

nacelnik, povedz dačo a uz prestan zaháňat mustangy.  😈 😁

kavis
    Účastník (Participant)

A šak vyhodňare robia kaperotour a zapadňare s stredom robia geriatour a bo myslíte že za rok dvakrát geriatria bude triasť kosti na východ alebo západ urobí kaporetour jedine že ak Yoffo nachytá tie jeho kapore bo vianočné čo sa nepopredali asi do leta nevydržia

Toť môj skromný názor  😇

theo
    Účastník (Participant)

Kavis, si zagagal  🙂 , ved si na vychode hadam ani nebol… si ako bobolak co este nemal… 😈  😁

solim
    Účastník (Participant)

Pridám aj ja skromný názor ku geriatour . 😎

Bolo by dobré, dať si podmienku pri hľadaní miesta konania, aby tam bolo dostatok ubytovacích lôžok. Radšej nech je viac, ako menej. Vieme, že posledné stretnutia Tajov, Gader ale aj Sihoť túto podmienku celkom nespĺňali a mnohý museli hladať ubytovanie v širokom okolí. Hlavne tý, ktorý z nejakých dôvodov nezachytili okamžik vyhlásenia dátumu a miesta konania geriatour. Proste po týždni po vyhlásení už ubytko (myslím izby) už niet.
    Preto treba navrhnúť taký camp, kde bude viac lôžok, ako je predpokladaný počet účastníkov. Veď , nech radšej ostanú nejaké lôžka voľné ako by mali chýbať, alebo ako by mali niektorý dochádzať do miesta dejiska niekoľko km.

ku..a nejako som sa rozpísal. To nezvyk. 😈   Sory. 🤐 

kavis
    Účastník (Participant)

theo šak o to ide že ja denne zvládnem iba jeden orgazmus a s tou mojou by to na východ bolo viackrát preto ja nem ďaleké štreky 😈

maguma
    Účastník (Participant)

Chlapci vydržte ešte chvíľu, deň, dva, dopíšem záverečnú správu o Mažolafeste a už aj riešime leto, cez víkend idem k Lojzovi, najprv na ranč,(potom dodám foto z miesta činu) vraj je to novodobá sodoma, lesík pod rančom za cestou už budeme volať lúka, potom idem k nemu domov, dohodnem čo a ako a kedy, samozrejme podám správu. Ešte k letnému stretnutiu, začal som už obvolávať niektoré lokality a čakám na ich ponuky, len sa priznám, že si netrúfam ani tipnuť predpokladaný počet účastníkov, sami viete, že niektorí tradiční účastníci sa akosi od nás vzdialili, či čo, budem rád keď sem hodíte svoje návrhy, nech sa k tejto téme(letné stretnutie) môže začať verejná diskusia. Vlastne som chcel nahodiť debatu k tejto téme už na Mažole, ale tam akosi čas letel asi v tretej dimenzii a nestihli sme viac vecí, ktoré sme mali pripravené, ešte raz, chvíľu vyderžajte pijoňéri 🙂  😁  😁 

maguma
    Účastník (Participant)

No toto, to sa mi už dávno nestalo 😎  😁 

maguma
    Účastník (Participant)

Solim, Tajov aj Gader mal málo lôžok ale na Sihoti zostali voľné a dosť, skús približne uhádnuť koľkí prídu tento rok, ja si to netrúfnem, ale už prichádzam na to ako to zistiť 😶  😶  😶 to mi teraz napadlo 😶  😶  😁 

solim
    Účastník (Participant)

Príde 162 osôbkov.

Milan, Marian, Jožo, Vlado, Zdeno, Stano …………………………… Ivanka a Vierka. 😁  😁  😁 

theo
    Účastník (Participant)

Vierka ze vraj nedojde, volala mi ze bude kupovat prave pioniera, ale ze zdenovia dojdu zase v hojnom pocte.  🙂  😈  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,091 až 6,105 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri