40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
18. januára 2014 o 10:39 #90775
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Dnes krádne Šarkánek-počasie.
Žiaľ, taká prekrásna kalamita, ako bola pred rokom, nehrozí.Ešte mi napadlo, že mohli by sme doplniť do kalendára Inchebu. Teda výstavu motocyklov, kde sme sa zvykli stretnúť. Termín 13. – 16. marec 2014, deň by sa ešte upresnil.
(Nedá mi: 😈 Aspoň sa spýtam Vlada Brniaka a Herr Turányiho, prečo dali obaja do svojich katalógov fotku prvého typu CBF 1000, ktorý sa už v roku 2009 prestal vyrábať… 😉 ).
18. januára 2014 o 10:55 #90776VANUCCI
Účastník (Participant)papi šak to urob takto, skopíruj posledné a pridaj do toho návrh a potom sa všetko upresní. Návrhov tam môže byť aj viac hoci na všetky víkendy a kto čo chce, to si vyberie kam pôjde a kam nie.
13.3.-16.3. Incheba výstav motocyklov
18.4.-21.4. Akcia tématicky zameraná na vodu /Veľká noc/ –Brígáda na ČULe termín predbežne schválený
1.5.- 4.5. Akcia zameraná na prácu pri vode /Sviatok práce a čunder/ – ?
8.5.-11.5. Akcia zameraná na armádu, oslobodenie, ryby a východ.guberniu
27.6.-29.6. Geriatriatour – GTX akcia termín predbežne schválený
11.7.-13.7. ČuMaHU, teda Čunder u Mlyna Kolárovo a Hungaria termín predbežne schválený
18.7.-20.7. Akcia zameraná na čunder-Náčelníkovo ČuHU termín predbežne schválený
1.8. – 3.8. R66 termín schválený
28.8.- 1.9. Akcia na poriadne pojazdenie a poznávanie SR, ČR- HOG a Pekelné Doly termín predbežne schválený
12.9.-15.9. Akcia zameraná na čunder
10.10-12.10 Akcia zameraná na čunderNiekam ešte doplníme Kaportour 2014, prvé plánovacie stretnutie Ostguberni komisie sa koná teraz 4. týždeň 2014
18. januára 2014 o 10:56 #90777przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Theo tu niečo rozkrikuje, tak som volal Vilovi, že prečo tajne zase? 😈
TAKŽE:
Nič tajne, Borová Sihoť, podmienky a prípadné zľavy sa ešte upresnia, pridá to neskôr, možno až zajtra.
ALE TERMÍN SA UPRESNIL NA POSLEDNÝ JÚNOVÝ VÍKEND.Aby to bolo teda pre všetkých ako-tak korektné…
18. januára 2014 o 11:02 #90778yoffo
Účastník (Participant)Papi, vždy….(teda asi tak 38 rokov )sa stretávame v sobotu (t.r. asi 15.3.)
o 12,00 zulu v bufete na prízemí vpravo.
Ak to zmeníš, netrafím. 😈18. januára 2014 o 11:03 #90779theo
Účastník (Participant)Ale papi, ved ja som nepisal ze sa nieco riesi tajne 😶
zasse si sa vrtal medzi riadkami, coo? 😘 😈 😁
18. januára 2014 o 11:14 #90780motobabka
Účastník (Participant)Pekný deň, ja okupujem pesteľ už s drukými antibiotikami 😟
termíny na plánované čundre su fajn, ale u mňa s pravdepodobne s malou učasťou…plánujem sa flákať 😉18. januára 2014 o 11:17 #90781przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Yoffo, ja som bol 6x v piatok a len raz v sobotu.
😈 Theo, Vilo mi vravel, že keď tam oni dnes došli, asi 3 alebo 4 izby boli už rezervované našimi. 😁
Teda aj keď za nič nemôžu a nikomu nič nepovedali a termín dohodli len pred chvíľou, vina by padla na nich, lebo šikovní sa už činia.
Tak som vyžiadal splnomocnenie od náčelníka, on pochopil, o čo ide a poveril ma, keď sa už to tu akože „rieši“, aby som pridal nimi dohodnutý termín.A práve som si teraz zarezervoval jednu dvojku v hoteli, inak všetko ešte voľné, všetko môže byť naše (dokonca aj Orli ešte spia… 😁 )
18. januára 2014 o 11:46 #90782theo
Účastník (Participant)Hotelieri uz vedia dopredu co bude a rezervuju 😁
cudujem sa ze este kaportour nie je vypredany 😁 😈
18. januára 2014 o 12:32 #90783gara
Účastník (Participant)Priatelia kamaráti!!!!!!! konečne som sa dokazal sem prihlasit
18. januára 2014 o 12:35 #90784motobabka
Účastník (Participant)A potom pojdu inde…..:-)
18. januára 2014 o 14:09 #90785Lovakova
Účastník (Participant)Ahoj…..
Papi rovnosť už v GT nie je dávno…..sú patriaci do „zdravého jadra, naši, kmeňoví, stáli, skalní“ a potom takí, čo nespĺňajú podmienky zaradenia ani do jednej z týchto skupín. Také triedenie zo srdca nenávidím a to nielen ja…… 😟
Majanko 17.1. 9,22 dal zoznam akcií, kde dátum letného stretka bol na posledný júnový týždeň ako potvrdený.
Keď som si klikla na predbežnú rezerváciu, tak mi pani z hotela BS tel. povedala, že je to posledná voľná dvojposteľová izba….. Teda ako je to možné, že pred Vilovým prieskumom som si mohla objednať poslednú izbu??? 😁 😁
Ja len toľko k poznámkam o hoteliéroch, ktorí robia problémy. 😈18. januára 2014 o 14:31 #90786sv650spalino
Účastník (Participant)Lovakova dobre pišeš pripomina mi to vladu dobre zoberu a chudobe nič. 😁 a ešte za budeš usmievat a dakovat za to. 😁
18. januára 2014 o 14:36 #90787Lovakova
Účastník (Participant)Neviem, či píšem dobre… len som to mala proste na srdci. Každý má dnes právo na svoj názor. 🙂
18. januára 2014 o 14:39 #90788przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ja som len cítil, že v zákulisí sa niečo už rozhýbalo, tak som zavolal Vilovi a pridal som, čo som pridal. 😈
A pridám ešte dnešné foťky, VANUCCI mi práve volal, keď som stretol Lapaja – tak sme mu nechali zarevať Šarkánka do teflonu, až bol nasratý, že provokujeme, u nich zima a hmla. No ano, nemajú Šamana… Tu +11 °C a občas aj slnko vykuklo… 😁

18. januára 2014 o 14:50 #90789Lovakova
Účastník (Participant)Papi tie „rajdy“ ti nejdú k pleti. 😈 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji