Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,376 až 6,390 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Dnes krádne Šarkánek-počasie.
    Žiaľ, taká prekrásna kalamita, ako bola pred rokom, nehrozí.

Ešte mi napadlo, že mohli by sme doplniť do kalendára Inchebu. Teda výstavu motocyklov, kde sme sa zvykli stretnúť. Termín 13. – 16. marec 2014, deň by sa ešte upresnil.

(Nedá mi:  😈  Aspoň sa spýtam Vlada Brniaka a Herr Turányiho, prečo dali obaja do svojich katalógov fotku prvého typu CBF 1000, ktorý sa už v roku 2009 prestal vyrábať… 😉 ).

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  šak to urob takto, skopíruj posledné a pridaj do toho návrh a potom sa všetko upresní. Návrhov tam môže byť aj viac hoci na všetky víkendy a kto čo chce, to si vyberie kam pôjde a kam nie.

13.3.-16.3.  Incheba výstav motocyklov
    18.4.-21.4.   Akcia tématicky zameraná na vodu /Veľká noc/ –Brígáda na ČULe termín predbežne schválený
    1.5.- 4.5.     Akcia zameraná na prácu pri vode /Sviatok práce a čunder/ – ?
    8.5.-11.5.    Akcia zameraná na armádu, oslobodenie, ryby a východ.guberniu
    27.6.-29.6.  Geriatriatour – GTX akcia termín predbežne schválený
    11.7.-13.7.  ČuMaHU, teda Čunder u Mlyna Kolárovo a Hungaria termín predbežne schválený
    18.7.-20.7.  Akcia zameraná na čunder-Náčelníkovo ČuHU termín predbežne schválený
    1.8. – 3.8.    R66 termín schválený
    28.8.- 1.9.   Akcia na poriadne pojazdenie a poznávanie SR, ČR- HOG a Pekelné Doly termín predbežne schválený
    12.9.-15.9.   Akcia zameraná na čunder
    10.10-12.10  Akcia zameraná na čunder

Niekam ešte doplníme Kaportour 2014, prvé plánovacie stretnutie Ostguberni komisie sa koná  teraz 4. týždeň 2014

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Theo tu niečo rozkrikuje, tak som volal Vilovi, že prečo tajne zase? 😈 

TAKŽE:
    Nič tajne, Borová Sihoť, podmienky a prípadné zľavy sa ešte upresnia, pridá to  neskôr, možno až zajtra.

ALE TERMÍN SA UPRESNIL NA POSLEDNÝ JÚNOVÝ VÍKEND.

Aby to bolo teda pre všetkých ako-tak korektné…

yoffo
    Účastník (Participant)

Papi, vždy….(teda asi tak 38 rokov )sa stretávame v sobotu (t.r. asi 15.3.)
    o 12,00 zulu v bufete na prízemí vpravo.
    Ak to zmeníš, netrafím. 😈

theo
    Účastník (Participant)

Ale papi, ved ja som nepisal ze sa nieco riesi tajne  😶 

zasse si sa vrtal medzi riadkami, coo? 😘 😈 😁

motobabka
    Účastník (Participant)

Pekný deň, ja okupujem pesteľ už s drukými antibiotikami 😟 
    termíny na plánované čundre su fajn, ale u mňa s pravdepodobne s malou učasťou…plánujem sa flákať 😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Yoffo, ja som bol 6x v piatok a len raz v sobotu.

😈  Theo,  Vilo mi vravel, že keď tam oni dnes došli, asi 3 alebo 4 izby boli už rezervované našimi. 😁
    Teda aj keď za nič nemôžu a nikomu nič nepovedali a termín dohodli len pred chvíľou, vina by padla na nich, lebo šikovní sa už činia.
    Tak som vyžiadal splnomocnenie od náčelníka, on pochopil, o čo ide a poveril ma, keď sa už to tu akože  „rieši“, aby som pridal nimi dohodnutý termín.

A práve som si teraz zarezervoval jednu dvojku v hoteli, inak všetko ešte voľné, všetko môže byť naše (dokonca aj Orli ešte spia… 😁 )

theo
    Účastník (Participant)

Hotelieri uz vedia dopredu co bude a rezervuju  😁 

cudujem sa ze este kaportour nie je vypredany  😁 😈

gara
    Účastník (Participant)

Priatelia kamaráti!!!!!!!   konečne som sa dokazal sem prihlasit

motobabka
    Účastník (Participant)

A potom pojdu inde…..:-)

Lovakova
    Účastník (Participant)

Ahoj…..
    Papi rovnosť už v GT nie je dávno…..sú patriaci do „zdravého jadra, naši, kmeňoví, stáli, skalní“ a potom takí, čo nespĺňajú podmienky zaradenia ani do jednej z týchto skupín. Také triedenie zo srdca nenávidím a to nielen ja…… 😟 
    Majanko 17.1. 9,22 dal zoznam akcií, kde dátum letného stretka bol na posledný júnový týždeň ako potvrdený.
    Keď som si klikla na predbežnú rezerváciu, tak mi pani z hotela BS tel. povedala, že je to posledná voľná dvojposteľová izba….. Teda ako je to možné, že pred Vilovým prieskumom som si mohla objednať poslednú izbu??? 😁  😁
    Ja len toľko k poznámkam o hoteliéroch, ktorí robia problémy. 😈

sv650spalino
    Účastník (Participant)

Lovakova dobre pišeš pripomina mi to vladu dobre zoberu a chudobe nič. 😁 a ešte za budeš usmievat a dakovat za to. 😁

Lovakova
    Účastník (Participant)

Neviem, či píšem dobre… len som to mala proste na srdci. Každý má dnes právo na svoj názor. 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ja som len cítil, že v zákulisí sa niečo už rozhýbalo, tak som zavolal Vilovi a pridal som, čo som pridal. 😈 

A pridám ešte dnešné foťky, VANUCCI mi práve volal, keď som stretol Lapaja – tak sme mu nechali zarevať Šarkánka do teflonu, až bol nasratý, že provokujeme, u nich zima a hmla. No ano, nemajú Šamana… Tu +11 °C a občas aj slnko vykuklo… 😁

Lovakova
    Účastník (Participant)

Papi tie „rajdy“ ti nejdú k pleti. 😈  😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,376 až 6,390 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri