Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,391 až 6,405 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

Papi, nezrovnalost je v tom, ze si viac /asi tak 36%/ od kraja murika, kdezto malylapaj je len takých 19%.  😎 

co som vyhral?  😈 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 😁  😁  Theo , myslím, že v téme 40+ je najhlúpejšia otázka „Čo som vyhral?“ 😁 
    Lovačka vyhrala tiež, ale aspoň sa nepýta, že čo… 😘 

theo
    Účastník (Participant)

Som len dufal ze zasoby tradicnych cien sa uz v starom roku minuli, ale asi su nekonecne  😟 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Ahojte všetci
    Nedá mi nereagovať na toto, čo tuná začína, že :

Lovakova
    „Keď som si klikla na predbežnú rezerváciu, tak mi pani z hotela BS tel. povedala, že je to posledná voľná dvojposteľová izba….. Teda ako je to možné, že pred Vilovým prieskumom som si mohla objednať poslednú izbu???  
    Ja len toľko k poznámkam o hoteliéroch, ktorí robia problémy.“

Je to možnmé asi tak, že aj ty si si už išla objednávať /ako píšeš/ pred Vilovím prieskumom, tak takto si to asi objednali aj tí, ktorí už objednali , aj keď ja izbu nemám, lebo idem pod stan, tak to neskôr vysvetlím ako sa to asi mohlo stať, aspoň si to myslím, že sa to tak stalo……..

sv650spalino
    „Lovakova dobre pišeš pripomina mi to vladu dobre zoberu a chudobe nič.  a ešte za budeš usmievat a dakovat za to.“

Povedal by som, že toto bolo úbohé prirovnanie, skús apoň polovicu urobiť z toho, čo robí Vilo, potom hodnoť a porovnávaj………

Takže ako sa to asi mohlo stať:
    Je to čiste iba môj názor ako sa to asi mohlo stať. Vieme veľmi dobre, že mnohí z nás sa snažia reagovať čo najrýchlejšie a tak sa mohlo stať toto, že

majanko na písal 16.1. o 15.02 hod    úplne prvý návrh na nejaké termíny, kedy sú predĺžené víkendy, kde napísal, nejaké orientačné zameranie, aký výjazd by to mohol byť, ale už tam uviedol na konkrétny termín GTX

ja som napísal 16.1. o 15.56 hod nejaké návrhy, že čo by asi kedy mohlo byť, aby sa zobudili aj ostatní a dávali návrhy, kde bolo tiež uvedené v tom termíne GTX

majanko napísal 17.1. o 09.22 hod že termíny schválené, alebo potvrdené KTO ICH SCHVÁLIL A POTVRDIL ????? nechápete ako to bolo myslené??? asi by ste to tuná mali čítať všetko do botky a pre istotu aj dvakrát, aby ste chápali, čo je ako myslené …………..či vám treba písať ako malým deťom, že toto neberte vážne, to je len príklad, pozor, neberte to vážne / a aj tak by ste objednávali/

ostatné už uvádzať nebudem, no tohto sa mohli chytiť rádio-aktívni spolugeriatrici a žhavili linky a objednávali izby aj keď bolo jasné napísané Vilom, že ide 18.1. na BS, ČUL, a k Lojzovi, zistí aká je situácia podá správu, na kedy dohodne termín

Pokiaľ som ten chaos spôsobil ja s majankom, tak sa všetkým hlboko ospravedlňujem a sľubujem, že
    1. už Vám všetkým dám pokoj, nebudem sa medzi Vás miešať a robiť tu chaos tým, že si niektorí z Vás mýlia, pojmy a dojmy a súlož s náložou …………./nevedia čo je predbežný, približný návrh/
    2. Lovakova, určite keby si sa opýtala, kto má už izby objednané, tak by ti to povedali a opýtali by sme sa týhto osôb, ako je to možné, na základe čoho už objednávali ????? a čo ak to bola náhoda? čo potom? aj tak bude niekto zlý? /Takže treba menovite a vysvetlí sa to nedopatrenie/ a neprirovnávať tých, čo robia niečo pre Vás, že sú ako vláda a že všetko dobre si zoberú a chudobe nič /sv650spalino/ skúste niečo zorganizovať, čo to všetko obnáša a potom kecať k.o.k.o.t.i.n.y
    3. navrhujem, aby ste takúto veľkú akciu urobili Vy, no a budete môcť všetko dobré zobrať ako prví  / aj keď určite si myslím, že tie izby majú objednané takí, ktorí s organizáciou nemajú nič spoločné/
    4. až to budete organizovať, tak vám poradím zožeňte hotel, kde majú aspoň 300 /slovom tristo/ dvojposťeľových izieb aj s vodotriskom, aby sa ušlo každému

Potom sa čudujete, že sa hovorí o nejakom delení, aj keď práve z tých sklaných nikto nikoho nedelí do žiadnych skupín, ale prečo niektorí sa snažia niečo urobiť pre celú partiu a dosť často všetko ofrflú takí, čo sa len vezú, aspoň mám takí pocit, prisahám, že teraz nemám nikoho konkrétne na mysli.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Zabudol som tam dopísať, že nikoho nechcem uraziť, na nikoho nenadávam, len ma mrzí, že stále niekoho z niečoho podzrievame, niekomu niečo ako keby závidime, použijeme slová, ktoré začnú robiť zlú krv a potom sa deje, to čo sa deje, prisahám, že som sa nechcel nikoho dotknúť, nikomu ublížiť, len ma mrzí, že nevieme žiť bez výčitiek, ja som si tiež najprv myslel , že si zoberiem izbu, no čakám na Vilovu správu, no a teraz aj keď vilo ešte nedal info izby už vraj nie su ako tu čítam, no a čo???????  tak sú ešte chatky a sú stany, nič sa nedeje, treba sa prispôsbiť a s úsmevom fungujeme ďalej, nedá sa vyhovieť takej veľkej bande, aby každý mal, čo sa mu prisnije, preto sa treba prispôsobiť 👍

motobabka
    Účastník (Participant)

Na stranke hotela cez booking je napísaný obsadený v našom termíne hotel, podrobnosti a podmienky obsadenia napíše vilo po príchode, veviem čo zmatkujete, hádam objednávky typu 8 izieb z vlani sa nebudu opakovať a potom sa aj uraziť ked vyjde pravda najavo 👎  sice platbu vopred nežiadaju za rezervaciu, tak je možne že bude v tom zase chaos a zbytočné blokovanie izieb a nakoniec to dopadne celé zle… aj takto sa robija partia 👎 ved ak bude zlé počasie jednoucho nejdem a čo 👎

Lovakova
    Účastník (Participant)

eXeBaT

motobabka
    Účastník (Participant)

Ale ty si si stihla poslednô objednať 😶 ani na inšrukcie si nepočkala, určite je izieb dost pre všetkých 🙂 
     ja len za seba…ak sa mi nepodarí objednať v mieste diania izbu jednoduch nejdem a nič sa nedeje..pojdem k moru 😈

hrozno
    Účastník (Participant)

SV650 palino neprirovnavaj ty nikoho k vlade a nerozdeluj bohatych a chudobu ani nijak inak, lebo aj moj sef mohol byt dnes v robote a zarabat evri a potom ist domov a oddychovat, ale on siel s radostou sa postarat o letny zraz aby sme mali kde hlavy sklonit a bavit  sa  spolocne a nie len par vyvolenych.
    Každú akciu sa snaži vybavit s spokojnosti každého i ked je to nemožné. Viac ludí viac pováh.
    Keby sa nestaral on aj iní ako je Kapourtour asi už dávno by neexistovalo GTX.

motobabka
    Účastník (Participant)

Hrozno 👍 
    neviem prečo zbytočne riešiť popredu akciu…treba počkať na inštrukcie toho kto si to zobral na starošť…dobrovolne a tých je obetavých málo ako Vilo a podobní organizátori akcii 😉  👍

motobabka
    Účastník (Participant)

Aspom si ukradnem stranu, nechg nevyjdem z cviku 😁

hrozno
    Účastník (Participant)

Babka neriešim len si zastávam tých luľí, ktorí ozaj robia a nehundrú

motobabka
    Účastník (Participant)

Ja rozumiem 🙂 
    idem ja na lepšie o poschodie vyššie…motobabkin syn oslavuje narodky, hádam sa mi niečo ešte ujde 🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Niektorí ste mali obavy, že Podskalie je pre nás veliké, veď bude nás málo – a tu ešte nikde nič, a už sa plače, že už nie sú fleky?
    Neverím.
    Gambo ešte pred mesiacom, teda cez vianoce núkal akciové voľné izby  (so zľavou) aj na vlaňajšiu Borovú Sihoť… 😉

sv650spalino
    Účastník (Participant)

Toto nieje o hundrany tajne spolky nemaju nič s kamaratstvom nehanim nikoho ze poriada akciu ale ako sa pristupuje k niektorim ludom sa mi zda že tam večinu ide o počet a ty čo tam idu pracovat idu dobrovolne tak nech nefrflu potom ze sa narobely a su 2 dni na nohach. 👎

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,391 až 6,405 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri